Fortsett videre til hovedinnhold
Last opp CV-en din - Søk på jobber raskt og enkelt

jobber i Alver

Sorter etter: -
700+ jobber
 • Vis lignende jobber hos denne arbeidsgiveren

Andre har søkt etter:

ledige stillinger

Job Post Details

Försäljningschef - job post

Eurocash
Norge
Heltid
Opprett en Indeed-konto før du fortsetter til firmaets nettsted.

Jobbdetaljer

Slik stemmer jobbdetaljene overens med profilen din.

Jobbtype

 • Heltid

Sted

Norge

Full stillingsbeskrivelse

Eurocash söker Gränshandelns framtida Försäljningschef

Vi som jobbar på Eurocash är stolta över vår framgångsrika gränshandelskedja som präglas av engagemang, fokus på lönsam försäljning med kunden i centrum. Nu behöver vi fler medarbetare som vill jobba tillsammans med oss på Eurocash.

Bli en av oss

Vill du vara med och ta Eurocash mot målet Gränsens Ledande Matvarukedja?

Vi står inför att vidareutveckla och förfina våra processer i flera led och områden vad gäller försäljning/inköpsavdelningen och ut till butik. Det behöver vi hjälp med, och vi tror att nyfikenhet, analytisk och närhet till affären skapar förutsättningar för att dagligen vinna kundens förtroende som du gör tillsammans med ditt team. Förmågan att se helheten i affären och skapa struktur genom hela kedja i nära relation med vår driftorganisation är avgörande. Riktning och strategier sätter vi tillsammans genom Eurocash Bolags Ledningsgruppsarbete där du är en viktig spelare i vårt vinnande lag.

Det här får du göra utifrån din roll och som medlem i Ledningsgruppen

 • Ta fram företagets strategier, årlig budget och handlingsplaner
 • Organisera, leda och utveckla Försäljning och inköpsavdelningen
 • Samverka och säljstyra tvärs Eurocash funktioner (Drift, Etablering, Marknad)
 • Leda, utveckla i samverkan med Dagabs inköpsorganisation samt i de externa leverantörsleden avtala inköp till Eurocash egna lager.
 • Leda utveckling och implementering av pris, kampanj och sortimentsstrategier

Vårt fokus har vi på

 • Lönsam försäljning och försäljningstillväxt (kr och %)
 • Konsumentprisavstånd vs konkurrenter
 • Teoretisk Bruttovinst efter känt svinn (kr och %)
 • Förbättring av BV kvalité: ordinarie försäljning / kampanjförsäljning samt kampanjandelar
 • Kundnöjdhet
 • Intäkter från Marknadsföringsersättningar (kr)
 • Försäljningsavdelningens kostnader
 • Ledarskaps- och arbetsmiljöuppföljning

Vi ser att du har ett engagemang och längre erfarenhet av ledarskap och ett chefskap. För dig är det viktigt att få andra att briljera och växa i sina roller. Du är en trygg kommunikatör och van att få fram ditt budskap i olika forum i både tal och skrift. Har en god erfarenhet av försäljning och inköp och vi sätter stort värde i om du har drivit förändringsarbete. För att få framgång så är den analytiska förmågan en förutsättning. Du kommer rapportera till VD.

Vi når våra framgångar tillsammans och är ett prestigelöst gäng som tycker det är viktigt att ha kul på jobbet och vi ser fram emot din ansökan.

Huvudkontoret är i Strömstad och för dig som inte kan dagpendla finns möjlighet till en företagslägenhet.

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du vill utvecklas och växa tillsammans med oss ser vi som en självklarhet. Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta HR Catrin Hedberg eller VD Johan Svensson, catrin.hedberg@willys.se johan.svensson@eurocash.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2024-06-30. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer.

Vi gör även bakgrundskontroll vid samtliga rekryteringar. Läs mer: Så går det till när du söker jobb inom Axfood

Observera att vi inte under denna process kommer be dig logga in med ditt Bank-id, uppge något lösenord eller scanna någon QR-kod. Vid frågor kontakta Medarbetarsupporten på jobb@axfood.se.

Om Eurocash
Som matvarukedja har Eurocash lång erfarenhet av gränshandel och har i mer än 20 år funnits vid gränsen för sina kunder. Den första butiken öppnade 1999 i Svinesund och idag finns Eurocash representerade på sex orter med sju matbutiker, från Storlien i norr till Strömstad i söder. Genom att utmana branschen ska Eurocash fortsätta växa och stärka positionen som gränsens ledande matvarukedja. Dessutom ingår Willys i Åmål & Strömstad samt godisbutiken Supergott i kedjan. Eurocash omsätter drygt 2 miljarder kronor (2023) och är en del av Axfood och Norgesgruppen under gemensamma bolaget Nax AB.

Jobbtyp: Heltid

Arbetsort: Resande

La arbeidsgivere finne degLast opp CV-en din