Legg til brukere og angi tilgangsnivåer
Du må ha tilgang på administratornivå for å legge til og fjerne brukere på kontoen din. Hvis du er usikker på om du har riktig tilgang, kan du ta kontakt med kontoeieren din.
Legg til brukere på Indeed-arbeidsgiverkontoen slik at teammedlemmer kan samarbeide på plattformen. Brukerne får sin egen innloggingsinformasjon, og du kontrollerer tilgangsnivåene. Av hensyn til sikkerheten er det best å legge til teammedlemmene dine som brukere på arbeidsgiverkontoen i stedet for å dele én e-postadresse og ett passord.
Kontakt oss hvis du trenger å endre eller fjerne en kontoeier.
Slik legger du til brukere og angir tilgangsnivåer
Legge til en bruker
- Logg inn på arbeidsgiverkontoen din.
- Gå til Brukere-siden.
- Velg Legg til brukere.
- Skriv inn e-postadressen til teammedlemmene. Hvis du legger til noen som ikke har en Indeed-konto, blir de bedt om å opprette en.
- Velg Alle alternativer.
- Velg tilgangsnivået deres.
- Lagre og varsle nye brukere.
Tilgangsnivåer er forklart under Alle alternativer hvis du trenger å gjennomgå dem.
Endre brukertilgang
- Gå til Brukere-siden.
- Finn brukeren du vil redigere.
- Velg de tre prikkene i kolonnen Handlinger.
- Rediger og velg tilgangsnivået til vedkommende.
- Lagre.
Fjern brukere
- Gå til Brukere-siden.
- Finn brukeren du vil redigere.
- Velg de tre prikkene i kolonnen Handlinger.
- Velg Fjern og Ja, fjern.
Fjern deg selv som bruker
- Gå til Brukere-siden.
- Finn brukeren du vil fjerne.
- Velg de tre prikkene i kolonnen Handlinger.
- Velg Fjern deg selv.
Merk: Brukere kan fjerne seg selv fra en annonsør hvis de er sekundærbrukere. Brukere varsles ikke når tilgangsnivået endres eller brukeren bilr fjernet.
Var denne artikkelen nyttig?
Mer om dette emnet
Trenger du fortsatt hjelp?Send oss en melding, så følger teamet vårt opp.
Send inn en forespørsel