vg anmeldelser fra ansatte

Fant 15 anmeldelser som matchet søket Se alle 18 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En fin førse jobb
vg selger (Tidligere ansatt) –  Hamar22 november 2019
Å være vg selger er en fin jobb å ha for yngre personer mellom barneskole og ungdomsskole alder. Det er en fin jobb å starte med slik at man kan komme seg ut på arbeidsmarkede.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Vanskelig
Avisselger (Tidligere ansatt) –  Bergen5 september 2019
Det var vanskelig å være avisselger for VG, grunnet ikke mange ville kjøpe avisene.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
positive og fornøyde kjøpere av avisene
VG bud - lørdager (Tidligere ansatt) –  Sarpsborg, Sarpsborg kommune, Norge6 desember 2018
jeg gikk rundt og spurte folk om de ville kjøpe en avis, sa de nei, gikk jeg til neste hus. Hvis det var en ny som takket ja, pleide jeg å prøve det huset neste arbeidsdag.

Fått erfaring i salg


det vanskeligste var nok det at mange sluttet å lese aviser, og sluttet å kjøpe, da det også var vanskelig å finne nye som ville kjøpe.

mest underholdende del var å møte og snakke med alle de trofaste kjøpere som hadde kjøpt aviser helt siden jeg startet.
Fordeler
Noen faste kjøpere ble glade for å se meg
Ulemper
Noen dager var det dårlig vær, og det var mange som ikke ville kjøpe avis
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fun
Newspaper Delivery (Tidligere ansatt) –  Sandefjord kommune21 november 2018
Working for Employers Options on temp assignments is a great way to get your foot in the door at a business. A lot of the jobs will hire you on full-time if you prove yourself an asset, which then gives you the potential to work your way from the bottom up inside that company.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Vi var 8 lærlinger som jobbet med kjærlighet for faget. Det var veldig høy produktivitets nivå og gode resultater.
VG3 Lærling i tømrerfaget. (Tidligere ansatt) –  Stavanger, Stavanger kommune,25 oktober 2018
Lederen forklarte, hviste og mistet ikke noe tid på noen tull.
Ulemper
Det var ikke enkelt å ta fagbrev i tømrer når jeg satsa på Betongfaget helt fra VG2.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fint sted å jobbe
Avisselger (Tidligere ansatt) –  Skedsmokorset17 september 2018
Ettersom jeg kun var avisselger for VG, møtte jeg aldri på selve menneskene som jobbet der.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Noe ensomt
Selger (Tidligere ansatt) –  Jevnaker kommune25 mai 2018
Ble etterhvert færre som kjøpte og da var det ikke en like fin arbeidsplass
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En koselig, men slitsom jobb
Avisbud (Tidligere ansatt) –  Sarpsborg25 april 2018
Å jobbe som avisbud for VG var veldig koselig, fordi jeg fikk snakke med så mange forskjellige mennesker hver søndag. Men noen ganger kunne folk være ekstra gretne, og det var slitsomt når folk ikke kjøpte.
Fordeler
Hyggelige mennesker
Ulemper
Gretne gubber
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Ica
Arbeidsivrig (Tidligere ansatt) –  Oslo kommune8 januar 2018
Jag har lärt hur det er å jobba i en butik, Hur man ska väte med kunder,
Människor är annorlunda och man musts vite hur dom är
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra start i arbeidslivet for de yngre, men dårlig lønningssystem
Avisbud (Tidligere ansatt) –  Sandvika23 oktober 2017
Stå opp tidlig på søndager og gå dør til dør for å selge aviser. Lærte meg å begrense kundeutvalget slik at jeg gikk til folk som ville kjøpe.
Ulemper
Vanskelig å finne folk som fortsatt leser fysisk avis
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Dårlig arbeidsplass
VG bud (Tidligere ansatt) –  Skien15 august 2017
Jeg likte ikke så godt denne jobben. Fordi jeg følte lønnen ikke var så bra
Fordeler
Hyggelige kunder
Ulemper
Lite lønn
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Hyggelig og sosialt
Avisbud (Tidligere ansatt) –  Bergen, Bergen kommune13 juni 2017
Det er en koselig jobb som vekker deg om morgenen! Du våkner opp og får tatt deg en god tur hver søndag.
Fordeler
Premier
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fysisk arbeidsplass
Avisbod (Tidligere ansatt) –  Ørsta, Ørsta kommune25 desember 2016
De er ein jobb med mykkje fysisk arbeid. Denne jobben er fysisk krevende om man ikkje har bil eller andre slike fremkomstmidler
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Å gå med VG
avisbud (Tidligere ansatt) –  Stavanger, N1110 februar 2015
Å gå med Vg var ikke alltid like lett å gå med som tennåring. Kunne ikke være lenge oppe eller sove hos venner for å klare å stå opp til jobb dagen etter. Og det hendte at jeg måtte gå ute i storm mens det lynte og hagglet. Du er ganske alene om jobben og måtte selv registrere salget.
Fordeler
poeng per solgte avis som ga mer penger, brukte liten tid
Ulemper
ute i all slags vær
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter

Se flere vg anmeldelser

Du kan prøve:

Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos vg. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

3,6
Basert på 18 anmeldelser
54
46
36
21
11

Rangeringer etter kategori

3,3Arbeid/Personliv forhold
3,3Kompensasjon/Fordeler
3,5Jobbsikkerhet/Forskudd
3,4Lederskap
3,4Kultur

vg anmeldelser etter sted