ULOBA anmeldelser fra ansatte

Fant 19 anmeldelser som matchet søket Se alle 20 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Omsorgsrelatert arbeid, avslappet
Personlig assistent-Bpa (Tidligere ansatt) –  Florø13 januar 2020
Må være intecresert i å hjelpe/assistere mennesker med ulike behov. Avslappet arbeid for det meste
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En trygg arbeidsplass
BPA - Brukerstyrt Personlig Assistent (Tidligere ansatt) –  Hjemmetjeneste6 januar 2020
- Gode arbeidsfordeler gjennom ULOBA
- Viktig med god hygiene
- Må kunne arbeide godt selvstendig og i team
- Må kunne være til å stole på
- Være fleksibel
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Litt stressende, av og til fysisk tung
Brukerstyrt personlig assistent (BPA) (Nåværende ansatt) –  Nøtterøy kommune6 november 2019
Work days can be rolig and sometimes physically challenging, multitude of various tasks. I worked at a 'client's' home so my tasks included direct personal assistence to him (resulting from his physical limitations) as well as tasks involving keeping the houshold clean and functioning.
I was included in all family members lives and was trusted with all the personal matters going on at home. I learned that working in such a close relationship with someone/family on every day basis, in many areas of their life cannot take place withouth felles respect and very clear communication.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Har elsket å jobbe for uloba, liker å føle meg nyttig..
Personligassistent i 6 år (Nåværende ansatt) –  Askøy kommune31 oktober 2019
Liker å jobbe hos uloba, både pga de jeg jobber med og at det er greie tilegg både på kveld og helg..
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Assistent i uloba
Assistent (Tidligere ansatt) –  Hamar19 september 2019
Det var en erfraingsrik jobb. Selve organisasjonen er velfungerende og har mange gode verdier. Det er en trygg arbeidsplass å ha i ryggen når du er ute å kjenner din person som assistent.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Tålmodige fåstoelse fleksible
assisten personlig (Tidligere ansatt) –  Oslo kommune8 juli 2019
Skifte plate dusje,lage mat,ordne saken,kan gjøre alt som mulig.
Fordeler
Gratis kafe
Ulemper
Kort pause
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En bedre hverdag
Assistent (Tidligere ansatt) –  Drammen kommune5 august 2018
Variert og innholdsrike dager. Har lært utrolig mye, ingen dag er lik, og du er selv med på å bestemme hva dagen skal inneholde,
Fordeler
Ganske fritt
Ulemper
Vet aldri hva som venter da du kommer på jobb.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
fun work environment
Personal Assistent during holidays (Tidligere ansatt) –  Bergen12 februar 2018
The working hours passes quickly as there are plenty of things to do. Great working environment, however management was poor. but the salary made it worth.
Fordeler
salary
Ulemper
management
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
lærerik arbeidsplass
personlig assistent (Tidligere ansatt) –  Elverum, Elverum kommune5 januar 2018
En veldig morsom og lærerik opplevelse. Du lærer å kjenne personen du jobber med, og dere vokser sammen i løpet av arbeidstiden.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Nice family
Care Assistant (Tidligere ansatt) –  Oslo kommune5 november 2017
Worked for a nice family who liked me working for them. The company treated me with respect and was happy to have been given the oportunity to work for Uloba in Norway.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
jeg elsk å jobb som personlig assistent
Personlig assistent (Tidligere ansatt) –  Oslo25 september 2017
Jeg har jobbe for ulobs
og jeg elsk å jobb det var
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Veldig gøy
Assistent (Tidligere ansatt) –  Oslo19 august 2017
Jobbet som assistent vært ute handle kose på restaurant spiser gå på kino festen dette vært forskjellig ting morsom .Vaske hjemme ordning på leilighet stryke klær laga mat
Fordeler
GRATIS
Ulemper
JEG HADDE OFFTE PAUSA
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
god arbeidsplass
Personlig assistent (Tidligere ansatt) –  Fredrikstad23 januar 2017
Daglige gjøremål. og i stell. Lærte å bli tålmodig. Ledelsen var grei. Vanskeligste delen av jobben var at dagene kunne bli lange. Underholdende i jobben var at det var sosialt
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 7Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fint arbeidsplass
personlig assistent (Tidligere ansatt) –  Elverum29 februar 2016
Dagen starter kl.9.00, av og til kl.8.00. Jeg jobber 6 timer/dagen. Lært blil tålmudige. Medarbeide med andre assistentere. Vanskelig å hjelpe å gå på do.
Underholden - lese avis og ta kryssord.
Fordeler
God pensjon
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 18Nei 5Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Mann som hjelper syke menn.
personlig assistent. (Tidligere ansatt) –  Bergen27 februar 2016
Jeg jobbet som personlig assistent til en mann i rollestol.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Perfekt.
Personlig assistant (Nåværende ansatt) –  Oslo, N034 oktober 2015
Jeg elsker å ta vare på mennesker som jobben min. Det gjør at jeg føler jeg tjener en større hensikt, og på samme tid er jeg i stand til å ta vare på meg selv.
Fordeler
De menneskene jeg jobber for er takknemlige og forståelse
Ulemper
Ikke få til å arbeide mer som tilkallingsvikar
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Det var en hyggelig arbeidsted.
Personlig assistent (Tidligere ansatt) –  N0415 mars 2015
Gode kollegaer, hyggelig arbeidsatmosfære,ryddige arbeidsforhold.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Kjedelig arbeidssted uten utfordringer
Personlig assistent (Nåværende ansatt) –  Drammen, N0619 mai 2014
Tydelig manglende arbeidsleders rolle og ansvar i sine egne oppgaver som leder for å skape miljø for arbeidstakerne med struktur og planlegging; ikke visende ansvar for medarbeidssamtaler.
Fordeler
Ans.og alderstillegg, turer til utlandet
Ulemper
Ikke kolleager på arbeidsplassen, kantine
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter

Se flere ULOBA anmeldelser

Du kan prøve:

Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos ULOBA. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,4
Basert på 20 anmeldelser
511
46
32
21
10

Rangeringer etter kategori

4,1Arbeid/Personliv forhold
4,1Kompensasjon/Fordeler
3,9Jobbsikkerhet/Forskudd
4,0Lederskap
4,1Kultur

ULOBA anmeldelser etter sted