Trondheim kommune anmeldelser fra ansatte

Viser alle 14 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Arbeidsmiljø
Assistent på sykehjem (Tidligere ansatt) –  Trondheim kommune22 desember 2018
Godt arbeidsmiljø og gode avdelingsledere. Veldig fornøyd.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Arbeidsplass i spennende utvikling
Miljøterapeut (Tidligere ansatt) –  Trondheim26 oktober 2018
Rom for personlig og faglig utvikling på dynamisk, spennende og lærerik arbeidsplass
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Rådgiver
Rådgiver (Nåværende ansatt) –  Trondheim10 juli 2018
En super hverdag med mange forskjellige oppgaver innenfor offentlige anskaffelser på entrepriser, rådgivere.

Kursing/opplæring av ansatte i elektronisk publiseringsverktøy (KGV).
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Flott arbeidsplass men svært dårlig nær ledelse
Assistent (Tidligere ansatt) –  Trondheim14 mai 2018
Stor arbeidsplass med dårlig nær ledelse og lite støtte og utvikling i arbeidet.
Fordeler
I min jobb er det ingen dager som er like.
Ulemper
Ledelsen ved store enheter
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
strukturert arbeid
Pleieassistent (Tidligere ansatt) –  Trondheim8 mars 2018
Likte godt collegene mine, koselige pasienter og arbeidsleder var veldig snill.
Fordeler
samarbeid
Ulemper
for lite vakt
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 6NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Wonderful job
Cycling Surveyor (Tidligere ansatt) –  Trondheim9 februar 2018
Very pleasant work environment with flat hierarchies and competent colleagues. I spent much time outside engaging with cyclist and counting cycling traffic at different places in the city.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Hardt arbeid med hærlige folk
Hjemmehjelp (Tidligere ansatt) –  Trondheim kommune2 januar 2018
Alltid to sammen, roterende mannskap
Reiser rundt i byen
erfaring med generelt renhold og produktbruk
arbeidstid 'kræsja' med SFOs åpningstid (for meg)
greie ledere og kolleger, god trivsel, godt samhold
Fordeler
godt fellesskap og inkludering
Ulemper
ikke fleksibel arbeidstid
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4Nei 2Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
utfordrende men fint å være til hjelp
hjemmehjelpsvikar (Tidligere ansatt) –  Trondheim kommune24 november 2017
å ikke strekke til, Å være der for den andre. ledelse ukjent.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
gøy men utfordrende
hjemmehjelp (Tidligere ansatt) –  Trondheim kommune24 november 2017
lite stuktur, utfordrende med stort distrikt og stort område. Ledelse ukjent.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
grei arbeidsplass
Fostermor (Tidligere ansatt) –  Leksvik kommune26 oktober 2017
Jeg jobbet som fostermor, og mine fosterbarn var fra Trondheim kommune, så jeg samarbeidet med barnevernet i Trondheim kommune
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 4Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
gjennomsnitt er dette et godt sted å jobbe
Psykolog (Nåværende ansatt) –  Trondheim7 oktober 2017
God arbeidsplass.
God arbeidskultur.
Vanskeligste del av jobben er representert for noen " byrokratyske rednecks"
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
jobber godt i team. og alene ,
renholder (Tidligere ansatt) –  Trondheim, N1625 januar 2016
jobber godt i team. må ha godt sammarbeid med medarbeideren mine, å gå til folk med alkoholproblem. positive folk
Fordeler
gode pauser
Ulemper
for korte pauser. og for lite med folk
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 2Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Posetivt miljø
Støttekontakt (Tidligere ansatt) –  Trondheim, N1631 mars 2015
.- er omsorgsfull i jobben min
-lærte meg å jobbe med mennesker med funskjonsvikt
-positive ledere
-kan være litt slitsomt i lengden
-finne på aktiviteter var underholdende i min jobb
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 7Nei 1Rapporter
Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Trondheim kommune. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

3,9
Basert på 14 anmeldelser
55
43
36
20
10

Rangeringer etter kategori

3,6Arbeid/Personliv forhold
3,5Kompensasjon/Fordeler
3,7Jobbsikkerhet/Forskudd
3,6Lederskap
3,8Kultur

Trondheim kommune anmeldelser etter sted