Telenor anmeldelser fra ansatte

Fant 36 anmeldelser som matchet søket Se alle 226 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fin arbeidsplass med mange ansatte
Kundekonsulent (Tidligere ansatt) –  Oslo kommune30 mai 2017
Fin og stor arbeidsplass med mange hyggelige kolleger. Mange flotte kantiner og gode faciliteter til de ansatte.
Fordeler
Inkludert lunch på mndstrekk
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy og lærerikt
Kundeansvarlig, Selger (Nåværende ansatt) –  Stavanger1 mars 2017
Jeg har utviklet meg masse gjennom mitt arbeid i Telenor. Arbeidsmiljøet var godt, og jeg sluttet i forbindelse med nedbemmaning.
Fordeler
Gode pensjonsordninger, ekstra fridager
Ulemper
Utviklingsmuligheter i Stavanger
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Svært interessant med teknologibedrift
Sekretær (Tidligere ansatt) –  Oslo22 februar 2017
Fikk mye kursinger og mulighet for personlig utvikling. Trivdes svært godt i Telenor Mobil. Var med på å starte GSM prosjektet.
Sluttet grunnet flytting hjem til Sunnmøre.
Fordeler
Godt miljø bra lokaler
Ulemper
Mange mellomledere
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Ryddig og god arbeidsplass
Storkundeansvarlig Telenor (Nåværende ansatt) –  Harstad24 januar 2017
Stort firma med meget gode muligheter for karriere og utdannelse. Store muligheter for å få jobbe i utlandet. Ryddig og god arbeidsgiver
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Telenor, en fantastisk arbeidsplass
Kompetanseutvikler (Nåværende ansatt) –  Stavanger11 november 2016
Telenor har vert min arbeidsplass i hele mitt yrkesaktive liv. Jeg startet i den tiden det kun var fasttelefon. Jeg har fått vært med på en utrolig teknologisk reise, fra kobberkabel til skytjenester. De siste 15 årene har jeg arbeidet med kompetanse. Jeg har måtte tilegne meg nye produkter, tjenester og teknologier, for så å videreformidle disse til mine medarbeidere. Utforme og lage opplæringsmateriell, ved hjelp av forskjellige pedagogiske virkemidler og læringsformer. Et annet aspekt ved mitt arbeid er å følge opp medarbeiderne, slik at de når sine egne og teamets mål. Det siste halve året har jeg brukt COPC Transaction monitoring *COPC har til hensikt å vesentlig endre og forbedre viktige kjerneprosesser i Kundeservice, for å øke kundeopplevelse og salg, samt redusere kost. Endringene i prosessene skal også sikre kontinuerlig forbedring i prosessene

Det aller beste ved ved mitt arbeid er å se at mine medarbeidere oppnår mestring, og at jeg får gode tilbakemeldinger på det arbeidet jeg gjør
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fakturering var ikke gøy.
Sekretær/Kundebehandler (Tidligere ansatt) –  Oslo, N0319 mai 2015
Trivelig med kundebehandling på telefon. Mange koselige mennesker.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Koselig
Sekretær/Kundebehandler (Tidligere ansatt) –  Oslo, N0319 mai 2015
Hyggelige kollegaer og besøkende til resepsjonen. Koselig kantine med god mat.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Konge arbeidsplass
Kundekonsulent (Tidligere ansatt) –  Gjøvik8 januar 2015
Som en kundebehandler hos Telenor Kundeservice så lærer du noe nytt hver dag, du har muligheten til å snakke med så mange forskjellige mennesker fra hele landet og hjelpe dem med å finne gode løsninger til deres problemer. Ledelsen på Telenor er helt fantastisk, her har du personer som virkelig vil se at nettopp du lykkes og gjør det de kan for å tilrettelegge dette for deg bare du har motivasjonen og ønsket til å lykkes. Det er et ungt miljø her.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Lærerikt, dyktige medarbeidere, uformelt miljo
Customer analyst and market researcher (Nåværende ansatt) –  Oslo, N0317 desember 2014
Gode kollegaer, som er faglig sterke og lette å spørre om hjelp. Operer i et marked som er under kontinuerlig utvikling, så man lærer nye ting hver bidige dag.
Fordeler
Kort vei fra Oslo sentrum
Ulemper
Dårlig infrastruktur rundt Oslo gjør arbeidsplassen noe utilgjengelig mht offentlig transport
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Dyktige medarbeidere og fleksibel arbeidsgiver
CRM Developer / Contact Manager / Sales&Marketing (Tidligere ansatt) –  Fornebu24 november 2014
Dyktige medarbeidere og fleksibel arbeidsgiver
Stort firma med lange beslutningsveier
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fantastiske kolleger
Leveransekonsulent (Tidligere ansatt) –  Bergen1 oktober 2014
Veldig rutinepreget. Man vet hva man skal starte på fra starten av dagen. Mange forskjellige oppgaver i løpet av en arbeidsuke.
Fordeler
Gratis mobil
Ulemper
Uoversiktlig mange oppgaver
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Lærerik og godt arbeidsmiljø.
Assisterende butikksjef (Nåværende ansatt) –  Stavanger, Norge1 oktober 2014
Å være på jobb består av salg og god kundeservice.
Det finnes alltid noe nytt å lære om markedet og produktene våre.
Hjelp er alltid tilgjengelig.
Medarbeiderne og kundene er vel høydepunktet på jobben.
Alle ansatte kommer godt overens og har opprettet et fantastisk arbeidsmiljø.
Vanskeligste delen av jobben er når systemene ikke fungerer som de skal, da kan ting bli litt mer kompliserte.
Fordeler
Gratis påfyll på kaffe, godt arbeidsmiljø, kjekke kollegaer.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Mellomstort selskap i stort konsern. Hadde bra albuerom og kunne agere som det ville.
Forhandlerkonsulent (Tidligere ansatt) –  Tønsberg, N077 mai 2014
Besøkende virksomhet ut fra hjemmekontor. Bra CRM system og orden.

Ellers - mye det samme som hos NetCom.
Fordeler
Firmabil, fri telefon. Å kunne styre dagen selv. Regelmessige helsesjekk.
Ulemper
Mye kjøring (ca Km 45000 i tjeneste pr år).
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra arbeidsmiljø
Kundeansvarlig 2, (Tidligere ansatt) –  Stavanger, N119 mars 2014
kjekke arbeids oppgaver i et hektisk miljø
litt gjennom trekk av folk da det var meget krevende å sitte på tlf hele dagen
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 2Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Large but personal workplace
Document Controller (Nåværende ansatt) –  Fornebu, J0528 februar 2014
Telenor Fornebu is a great place to work! It's got a great atmosphere and although it is a rather large complex, you will still feel as a part of it while working there.
Fordeler
Good lunch canteens, gym at work
Ulemper
Difficult to get hired, as they almost exclusively hire through HR companies
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4Nei 2Rapporter

Se flere Telenor anmeldelser

Du kan prøve:

Krevd profil

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Telenor. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,1
Basert på 226 anmeldelser
597
481
335
28
15

Rangeringer etter kategori

4,0Arbeid/Personliv forhold
3,9Kompensasjon/Fordeler
3,7Jobbsikkerhet/Forskudd
3,9Lederskap
4,1Kultur