Telenor anmeldelser fra ansatte

Fant 34 anmeldelser som matchet søket Se alle 219 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Veldig mye forskjellig og interessant
Service Specialist (Tidligere ansatt) –  Oslo3 oktober 2018
Jeg likte arbeidet veldig godt med gode kollegaer. Fikk være med på mye nytt. Men bemanningen var dårlig i forhold til oppgavene og mange administrative krav. Derfor ble det tidvis svært frustrende. Men likevel lærerikt og interessant på det beste.
Fordeler
Fri telefon
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra arbeidsplass
Teletekniker (Tidligere ansatt) –  Drammen29 august 2018
Mange ulik arbeidsoppgaver.
Gode kollegaer.
Bra ledelse
Fordeler
Sentralt
Ulemper
Kommer ikke på noe
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Usikker arbeidsplass , men gode kollegaer og arbeidsmiljø
Data Quality Manager (Tidligere ansatt) –  Bærum kommune29 august 2018
Usikker arbeidsplass.
Gode kollegaer og arbeidsmiljø i teamet.
Fordeler
Godt arbeidsmiljø internt i teamet
Ulemper
Lite forståelse på toppen i konsernet, hvor avgjørelser taes som går ut over bemanningen som skal løse oppgavene.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Selvstendig og god arbeidsplass. Gode kolleger
Prosjektleder (Tidligere ansatt) –  Fornebu14 juni 2018
Alltid tidlig på jobb, gjerne før alle andre. Har fått brukt min kompetanse og hatt mange gode lattere med mine kolleger. Grei ledelse, uten at de la seg for mye opp i hva jeg gjorde, siden jobben ble gjort.
Fordeler
Fleksibel arbeidstid
Ulemper
Ingen
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
At Telenor, work/Life balance is better and encouraged better learning through certification offer and continuous trainings
Business Data Analyst (Tidligere ansatt) –  NO7 mai 2018
Work at Telenor increased my interest in pursuing higher studies and i have more options to improve and apply Business analysis techniques.
Managed constantly encouraged learning emerging technologies to stay updated in the market.
Migration from AS-IS to TO-BE is the challenging part of the job but that triggered better learning experience.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Stor nasjonal kommunikasjonsaktør
Telenor har utviklet seg til også å bli en stor aktør internasjonalt. Særlig i sørøst Asia. Dette gir spennende muligheter for de som ønsker en global arena å utfordre seg på.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fleksibel arbeidsplass
Senior HR Rådgiver (Nåværende ansatt) –  Oslo3 april 2018
Telenor er en spennende arbeidsplass med mange muligheter internt. Lærerikt å få være en del av selskapets digitale reise og ekspandering til nye markeder. Ekstremt mange dyktige medarbeidere og rom for kompetansedeling på tvers av divisjoner og kontinenter.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Average
Store Manager (Tidligere ansatt) –  Oslo, Norway29 mars 2018
I worked in retail, so a challenging a times but after a while when the routines are in and experience has peaked it is somewhat unchallenging and therefore my reason to start studying.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Prima!
Sales Consultant (Tidligere ansatt) –  Trondheim3 mars 2018
This was the best job i ever had, even tho i was just an extra!

it gave me so much, i was experiencing so much fun, was sent on coaching trips, and everything!

The management, is the best ive ever experienced in my 5-6 long working life.

The most enjoyable part of the work is when i can see that i can help people, when i realised that i was the one helping people with their needs towards their phone, subscription, technical help.
Fordeler
Great environment
Ulemper
shot hours
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Learning and cool place
Customer Service (Tidligere ansatt) –  Trondheim.3 mars 2018
This was the very first job i ever had, worked here while in high school, it taught me the responsibility and what it means to actually have a job to go to, when youre young. It learned me to value that im lucky to get a job at age 18.
Fordeler
short hours
Ulemper
bad salary
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Hektisk, krevende og morro
Kundekonsulent ( KA2 ) (Tidligere ansatt) –  Harstad, Harstad kommune28 januar 2018
Telenor er en arbeidsplass hvor du går fra blankt ark til profesjonell.

Det er en jobb hvor du trenger høy kompetanse på alt fra rutiner, produkter og dialog.

Man blir målt på alle ferdigheter og jager alltid etter å bli bedre. En hektisk jobb men mye moro.

Jeg har lært salg , support og dialog ut til fingerspissene, jeg har lært teamwork og fått dette i blodet via en knall bra arbeidskultur.

Det vanskeligste delen i Telenor var å forstå det overordnede, ved spørsmål ang dette ble det fulgt opp av nærmeste leder til jeg skjønte det.
Fordeler
Bonus ordninger, konkurranser, lunch ordning
Ulemper
Hyppige endringer, stort press på krav
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
fristilt til å løse de oppgaver/problemer som kom
Kundekonsulent (Tidligere ansatt) –  Gjøvik7 januar 2018
Noe reiseaktivitet i forbindelse med større prosjekter og befaringer.
Følge lover og regler. Forhandle fram beste løsning for Telenor mot andre aktører.
Fordeler
frihet under ansvar
Ulemper
få gehør for problemer som kom opp.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
en meget god tid
Telemontør (Tidligere ansatt) –  Dokka7 januar 2018
Televerket sine glansdager. Mange ansatte montører med store og lange arbeidsordre. Lange ventelister for montering av telefon
Fordeler
trygghet. kort arbeidsveg
Ulemper
lønnen i de dager
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
et veldig godt miljø
logistikkoperatør (Nåværende ansatt) –  Fåberg, NO7 januar 2018
til tider hektisk. til dels store ordre som skal ut. det vil da også gi mange kolli som skal sendes. det går også tid til lasting og lossing. kan være korte frister fra ordre kommer til den skal være pakket og underveis. det er et veldig godt miljø på Fåberg. Lett å få teknisk bistand i spesielle saker.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fantastisk arbeidsmiljø.
Kundebehandler (Nåværende ansatt) –  Harstad23 november 2017
Service,salg,IT,mobil,samband,mersalg, kundebehandling.
Fordeler
Lunsjordninger, Aksjerabatter, dekket mobil, stabil jobb i mange år. Helseforsikringer. Fantastisk arbeidsmiljø på jobb.
Ulemper
Blir målt for mye på ting, for liten variasjon i hverdagen. For lite utdannelse i ledelsen.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Internasjonalt miljø
Leder Plan og Operativ Styring (Nåværende ansatt) –  Fornebu, Bærum kommune14 november 2017
Inspirerende, lærerikt, multikulturelt, fremtidsrettet.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fantastisk sted å jobbe
Kundeansvarlig (Tidligere ansatt) –  Gjøvik, Gjøvik kommune19 september 2017
Flott arbeidsgiver. Flotte lokaler og ikke minst flotte kolleger.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En bra arbeidsplass
Kundebehabdler (Tidligere ansatt) –  Kristiansand kommune11 september 2017
Typisk dag på jobben var at alle måtte gi alt for å få salg.

Har lært og jobbe en krevende jobb som er litt vannskelig og mye på engang, men det gikk fint etter en lang opplæring.
Fordeler
Bonus
Ulemper
Korte pauser
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fin arbeidsplass med mange ansatte
Kundekonsulent (Tidligere ansatt) –  Oslo kommune30 mai 2017
Fin og stor arbeidsplass med mange hyggelige kolleger. Mange flotte kantiner og gode faciliteter til de ansatte.
Fordeler
Inkludert lunch på mndstrekk
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy og lærerikt
Kundeansvarlig, Selger (Nåværende ansatt) –  Stavanger1 mars 2017
Jeg har utviklet meg masse gjennom mitt arbeid i Telenor. Arbeidsmiljøet var godt, og jeg sluttet i forbindelse med nedbemmaning.
Fordeler
Gode pensjonsordninger, ekstra fridager
Ulemper
Utviklingsmuligheter i Stavanger
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
Krevd profil

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Telenor. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,1
Basert på 219 anmeldelser
592
481
334
28
14

Rangeringer etter kategori

4,0Arbeid/Personliv forhold
3,8Kompensasjon/Fordeler
3,7Jobbsikkerhet/Forskudd
3,9Lederskap
4,1Kultur