SUBSEA 7 anmeldelser fra ansatte

Fant 9 anmeldelser som matchet søket Se alle 119 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Wrong career move
Engineering (Tidligere ansatt) –  Forus, Stavanger kommune27 april 2017
After working here for several years i can say, They are not interested in YOU as a individual. They do not invest in you at all, No training or coursing what so ever and when times are bad they show you the door.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
STATOIL Package Engineer
Package Engineer (Tidligere ansatt) –  Stavanger5 mars 2017
Good company with good office and background to build upon. Plenty of help available if required and their service is very good in the technical and engineering industry.
Fordeler
All good
Ulemper
none
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Productive and fun workplace
Document Controller (Nåværende ansatt) –  Stavanger14 desember 2016
Subsea 7 invest a lot in their employees.
Very good working environment and good management.
A lot of social groups and very internacional company.
The company provides a lot of training.
Fordeler
Social clubs, multi cultural
Ulemper
Long hours during summer
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Ung arbetsbiljö
Lead Engineer (Nåværende ansatt) –  Oslo12 desember 2016
Tidsvis stressigt där man fick vänja sig till snabba ändringar i arbetet, men unga och engagerade kollegor. Allt i allt en väldigt god arbetsmiljö. Något låg lön, men god kompensation vid offshorearbete.
Fordeler
Bra kompensationer
Ulemper
Låg månadslön, tidvis mycket övertid
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv og gøy arbeidsplass
Utplassering (Tidligere ansatt) –  Bergen11 april 2016
jeg vært utplassert hos Subsea 7 på Seven viking (ROV fartøy) offshore i to uker. Her fikk jeg kjørt Schilling HD ROV omtrent 1 time. I tillegg har jeg vært med på å ta vedlikehold på Rovene de hadde der ute.

Folkene jeg jobbet med var kjekke og hadde fantastisk god humor.

Det vanskeligste med jobben var å utføre et arbeid som skal bli utførte av dukkere. men vi utførte dette med Schlling HD ROVene. Dette var det mest underholderne jeg hadde vært med på i hele mitt liv.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Veldig bra arbeidsplass, med gode verdier og arbeidsmiljø.
Commercial Graduate, Project and Operation (Nåværende ansatt) –  Stavanger, N1119 desember 2014
Bra arbeidsplass med mange forskjellige og utfordrende arbeidsoppgaver. Er veldig flinke på kompetanseutvikling og har opplevd er bratt læringskurve. Veldig flinke til å ta være på sine ansatte, og bedriften bygger på gode kjerneverdier.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
boring at times money is ok
pipeline production helper (Nåværende ansatt) –  norway vigra23 juni 2013
I love working here people are good to get on with but no job security
Fordeler
accom food flights
Ulemper
no job security
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 6NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
fun productive workplace
Grinder (Tidligere ansatt) –  Norway1 januar 2013
i enjoyed working for subsea 7 because it gave me money and a chance to see a bit of our beautiful planet.
Fordeler
free flights food and living arrangements
Ulemper
long hours
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter

Se flere SUBSEA 7 anmeldelser

Du kan prøve:

Krevd profil

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos SUBSEA 7. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,2
Basert på 119 anmeldelser
548
447
321
20
13

Rangeringer etter kategori

4,0Arbeid/Personliv forhold
4,2Kompensasjon/Fordeler
3,6Jobbsikkerhet/Forskudd
3,8Lederskap
4,1Kultur

SUBSEA 7 anmeldelser etter sted