Sodexo anmeldelser fra ansatte

Fant 12 anmeldelser som matchet søket Se alle 14 766 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
fint arbeidsplass
Kantinemedarbeider (Nåværende ansatt) –  DAL, NO5 september 2019
Jeg har lært mye av jobben som service møterom og bestilling, matlaging, varepåfylling.
Fordeler
-
Ulemper
lang fra hjemme.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Yo etrabajado y para mi es una enpresa muy buena y responsable con sus trabajadores yo encantada volveria a trabajar porque es una enpresa extraordi
auxiliar de aseo (Tidligere ansatt) –  Donde salga no tengo problema26 august 2019
Es buena responsable esta enpresa no discriminación a nade le data trabajo a toda las persona un buen trato no tengo nada que desir porque yo con mucho gusto volvería a trabajar
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Sodexo
Kantina (Nåværende ansatt) –  Oslo kommune7 mars 2018
Har vart veldig trived med de firmaer som har jobbet med
Fordeler
Frokost og lunsj
Ulemper
Ingenting
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En brukbar jobb med ufattelig dårlig ledelse
Flyrenholder (Tidligere ansatt) –  Gardermoen, Ullensaker kommune4 mars 2018
I henhold til flyrenhold på Sodexo AS er ledelsen, håndtering av situasjoner og mangel på forståelse og oppfølging av de ansattes ønsker og frustrasjoner noe av det som har skapt mye demotivasjon og mangel på trivsel på jobb. I tillegg til at man skal ha en ledelse som vanvligvis vurderer det meste veldig "firkantet", skal det veldig mye til for å kunne slå gjennom med sine synspunkter eller i det hele tatt bli hørt. Dette er noe som har rammet mange ansatte i flere år og er noe som ikke ser ut til å ville endre seg med det første heller. Noe man lærer av et slikt type miljø er at ledelseskurs/lederutdanninger er undervurdert og at man ikke skal forveksle en lederstilling med en sjef med mye autoritet og manglende karisma/positiv innflytelse. Synd at en arbeidsplass som dette skal bli så dårlig likt pga noe som elementært som ledelse og ta vare på ansatte. Disse burde virkelig lære seg å ta kritikk for eget arbeid. FLAUT!
Fordeler
Rabatter og god timeslønn
Ulemper
Ledelse, system, dårlig oppfølging
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Hygelig , positiv . Arbeid plass
Praksis (Nåværende ansatt) –  Lørenskog kommune17 desember 2017
Jeg synes at det er hygelig ansetter , og bra lederen som hjulpet meg for å lære alle kantina arbeid
Fordeler
Gratis lunsj
Ulemper
Ingen
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 6Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy arbeideplass
Renhold, kok, kantine, butikk (Tidligere ansatt) –  Stavanger, Stavanger kommune7 juli 2017
I need full job. I can work in kantine, clearning, cooking, butikk
Fordeler
30 minute til lunsj
Ulemper
Korte pause
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktivt og gøy arbeidsplass
Renholder (Tidligere ansatt) –  Drammen, Drammen kommune7 april 2017
Vanlig daglig renhold av forskjellige steder, boliger
Har lårt å vaske fort og effektivt, hjelpe til kollegene
Lederen var positiv, pratsom og hjelpende
Det er vanskelig bare å ikke ha noe prat, ikke sosial jobb. Man kan ikke utvikle seg.
Pauser er mest underholdende fordi man kan snakke med ande ansatter.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Spennende, trygg og god arbeidsplass
Catering og renholder (Tidligere ansatt) –  Offshore9 januar 2017
Er du glad i folk og er interessert i å jobbe lange intensive dager er dette en livsstil for de fleste.
Fordeler
Mange typer mennesker, enkel jobb, god lønn og lang fritid.
Ulemper
Lange jobbøkter og dager, veldig tett innpå folk av å til.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 28Nei 4Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Spennende, lærerik og hektisk
Forpleiningsoperatør (Tidligere ansatt) –  Stavanger6 april 2016
Planlegging og organisering av arbeidsdagen er kjempeviktig.
Sammen med medarbeiderne er det viktig at vi kommuniserer med hverandre. Alle får være med å diskutere. Vi får en bedre og lettere hverdag sammen.

Det er ikke feil å spørre om hjelp hvis man står fast! Det har jeg lært meg.

Ledelse skal være en viktig informatør for oss, mange ganger er den mindre bra.

Den vanskligste delen av en jobb er at jeg mange ganger krever mer av meg selv enn andre gjør.

Underholdene delen er når vi jobber i team. Da går jobben som en dans.
Fordeler
God mat som koster lite
Ulemper
Ofte nytt personal
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 2Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
hektisk, bra miljø, kontraktjobb
Stedfortredende leder (Nåværende ansatt) –  Oslo, N0321 januar 2016
Har jobbet her i snart 6 år som stedfortredende leder, har lært masse om kantinedrift både bak på kontoret og "ute i felten". Dette er i Oslo kommune og kontrakten til mitt firma må dessverre legges ut på anbud og jeg kan risikere å stå uten jobb allerede i juni-2016.
Fordeler
Arbeidstid 07-15, gode kollegaer
Ulemper
Svært høyt tempo, fysisk slitasje
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 21Nei 5Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Trivelig miljø
Kokk, kantineleder (Tidligere ansatt) –  Stavanger, N117 mai 2015
Tilberedning av lunsj for ca. 100 personer. Dette var både varm og kald mat. Planlegging var avgjørende for å få alt ferdig i tid. I og med at jeg drev denne kantinen alene var ikke min nærmeste leder så mye tilstede.
Det vanskeligste med jobben var at det var for liten tid til å uføre alle arbeidsoppgaver som bestilling av varer, matlaging, renhold, IK-matrutiner osv. Måtte gjøre en del arbeidsoppgaver hjemme på kveldstid (regnskap, månedsoppgjør, rapporteringer)
Svært trivelige gjester i kantinen, mye godt humør, gode tilbakemeldinger.
Fordeler
Gratis lunsj, selvstendig i utføreslen av arbeidet
Ulemper
For mye arbeid for en person - arbeidstid
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 7Nei 1Rapporter

Se flere Sodexo anmeldelser

Du kan prøve:

Krevd profil

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Sodexo. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

3,7
Basert på 14 766 anmeldelser
55 079
44 328
33 087
21 083
11 189

Rangeringer etter kategori

3,6Arbeid/Personliv forhold
3,5Kompensasjon/Fordeler
3,3Jobbsikkerhet/Forskudd
3,3Lederskap
3,6Kultur

Sodexo anmeldelser etter sted