SkiStar
Motta ukentlige oppdateringer om nye jobber og vurderinger av denne bedriften

Oversikt av SkiStar som arbeidsgiver

Om oss
SkiStar ska skapa minnesvärda fjällupplevelser som den ledande operatören av europeiska alpindestinationer. SkiStar AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm, segment Mid Cap. Koncernen äger och driver alpina skidanläggningar i Sälen, Åre och Vemdalen samt Hammarbybacken (Stockholm) i Sverige, Hemsedal och Trysil i Norge samt St. Johann in Tirol i Österrike.

Marknadsandelen
 – mer... är i Sverige 50 %, i Norge 30 % och totalt i Skandinavien 41 %. Kärnverksamheten är alpin skidåkning med gästens skidupplevelse i centrum. Verksamheten delas in i två segment; Drift av skidanläggningar och Fastighetsutveckling & exploatering.

Att få jobba med skidåkning och skidresor i fjällmiljö tycker vi är det bästa som finns!


Varje vinter är vi fler än 2000 säsongsanställda och 400 helårsanställda som tillsammans jobbar med bland annat skidskola, lift, försäljning, ekonomi, it, e-handel, administration, logiförmedling, fastighetsservice och marknadsföring.


Vår personal är vår största tillgång. Ett gemensamt engagemang och en strävan efter att skapa en bra vinterupplevelse för våra gäster är en stor del av vår framgång. Hos oss kan du vara dig själv och ha kul, samtidigt som du levererar ett betydande resultat tillsammans med fantastiska kollegor.
 – mindre
Gå til: Om oss

Hvordan er det å jobbe hos SkiStar?

4.2
Arbeid/Personliv forhold
3.8
Kompensasjon/Fordeler
3.9
Jobbsikkerhet/Forskudd
4.0
Lederskap
4.3
Kultur

Hvilke jobber er tilgjengelige i SkiStar?