Sandefjord kommune anmeldelser fra ansatte

Fant 9 anmeldelser som matchet søket Se alle 10 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv og gøy plas
Park og grønt-drift (Tidligere ansatt) –  Sandefjord- Stokke6 september 2019
Grønt område, mange forskjellige og interessante aktiviteter!
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fornøyd med arbeidsplass i Sandefjord Kommune.
Hjelpepleier Kamfjord-hjemmet (Nåværende ansatt) –  Ja, ligger på Kamfjord i Sandefjord12 august 2019
Flotte arbeidskollegaer, nye utfordringer, hyggelig arbeidsplass.
Fordeler
Fin kantine, sentralt beliggende
Ulemper
Ingen fast stilling.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Savnet kontakt med kollegaer
Brukerstyrt personlig assistent (Tidligere ansatt) –  Sandefjord6 april 2019
På en av jobbene var det blitt spurt igjen og igjen om det var muligheter for å være to assistenter på barnet for å lage bedre planer for barnet. Dette ble gjort en gang, ellers ble vi satt til å jobbe hver for oss.
Nærmeste leder var også far til barnet, som en arbeidstaker føler man at man ikke kan ta alt direkte til far. Savnet mer kontakt med overordnet leder, og var ofte vanskelig for leder å ha et møte.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Productive and fun workplace
Health Care Assistant (Nåværende ansatt) –  Sandefjord21 november 2018
Working at Sandefjord Kommune within the healthcare sector has the best opportunity I could ever have asked for. I have learned so much that will benefit my future within healthcare.
Fordeler
Great working environment
Ulemper
Non
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
alt var bra
Miljøarbeider / assistent (Tidligere ansatt) –  Sandefjord20 april 2018
svært god arbeidsplass, hyggelig arbeidskultur, ble tatt vel imot og lærte mye av inkluderende medarbeidere og leder
Fordeler
god lønn
Ulemper
korte arbeidsdager
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 6Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy og utfordrene arbeid
IKT assistent (Tidligere ansatt) –  Sandefjord kommune6 februar 2017
Det var utfordrerne arbeids oppgaver, hyggelige ansatte.

En vanlig dag gikk ut på å Sette opp PC for elever og Fikse eventuelle problemer både elever og lærere hadde, var i en skole krets som gikk over flere skoler, men arbeidet var fortsatt forskjellig hver dag.

Måtte noen ganger fikse Data Infrastruktur hos en av skolene eller oppgradere det eksisterende nettverket for å bedre opplevelsen for Elevene og Lærere
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktivt og lærerikt
Assisterende vaktmester (Tidligere ansatt) –  Sandefjord24 november 2016
Løfte materialer samtidig at det var snekkerarbeid og maling i klasserommene.

lærte mer om maling og snekker arbeid

Ledelsen var bestemt og enkel å forstå.

morsomme men høflige folk

Vanskeligkste delen av nok å løfte de tyngste materialene.

mest underholderne var å kaste gamle og ødelagte materialer i søppelbeholderen.
Fordeler
gratis lunsjer
Ulemper
korte pauser
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Flott kommune å jobbe i. Mulighet til stor grad av selvstendig jobbing
Helsesøster / sykepleier (Nåværende ansatt) –  Sandefjord, N074 juni 2014
Jeg har nå jobbet i 14 år i helse og oppvekst, Sandefjord kommune.
Arbeidsdagen har høy grad av selvstendig jobbing.
Jeg har lært enormt mye i løpet av disse årene. Stor kjennskap til kommunen og samarbeidspartnere. Det jeg liker best med ledelsen er at det gies så stor mulighet for påvirkning. Medarbeiderne er hyggelige og morsomme å være sammen med, de er kreative og trivselskomiteen er svært aktive i både bursdagsfeiringer, sommer fester og julefester. I å arrangerer kommunen egen aktivitetsdag for alle ansatte. Den mest utfordrende delen av jobben er at en må kunne noe om veldig mye, ikke helt enkelt å bli spesialisert i en gren.
Den mest underholdende delen av jobben er alle de fine menneskene en møter hver eneste dag, og kollegene da selvfølgelig
Fordeler
mye sosialt samvær
Ulemper
mange "baller " i luften
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter

Se flere Sandefjord kommune anmeldelser

Du kan prøve:

Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Sandefjord kommune. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,6
Basert på 10 anmeldelser
57
42
31
20
10

Rangeringer etter kategori

4,6Arbeid/Personliv forhold
4,1Kompensasjon/Fordeler
4,1Jobbsikkerhet/Forskudd
4,3Lederskap
4,2Kultur

Sandefjord kommune anmeldelser etter sted