REMA 1000 anmeldelser fra ansatte for Butikkmedarbeider

Fant 33 anmeldelser som matchet søket Se alle 137 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Det vær ganske bra
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Norge22 september 2019
Jeg vært på praksis men jeg kunne ikke fikk jobb.jeg hørte også fra andre det vanskelig å få jobb i hoss Rema 1000. Dere bør tenke om jobbe praksis hos dere.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 3Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
hyggelig arbeidsplass
låseansvarlig REMA 1000 (Tidligere ansatt) –  Oslo16 september 2019
Kassearbeid, varepåfylling, lagerarbeid og kundebehandling. Du har dine oppgaver for dagen, godt og jobbe med andre mennesker. Det beste med jobben var de ansatte, de var veldig hyggelige og dagen gikk som et skudd.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra
Låseansvarlig (Tidligere ansatt) –  Konnerud, Drammen19 august 2019
Jeg likte meg godt der. Bra arbeidsmiljø og butikk.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Meget godt minne om engarsjerte ledere. Veldig trivelig år eidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Trondheim18 august 2019
Lyse lokaler..
Trivelige arbeidskolleger, alle vet hvilke arbeidsoppgaver enhver har.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktivt og gøy arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Kristiansund24 juni 2019
Det og jobbe i butikk er virkelig noe for seg selv. det er så mye artig som kan skje i en dag det er bare utrolig
Fordeler
du vet hvilken vare som for tilbud
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Helt OK
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Notodden9 mars 2019
Helt OK om man ikke har annen jobb. Litt kjedelig tidspunkter med kveld i helgene osv.
Fordeler
Inntekt
Ulemper
Jobbe til 23 hver kveld
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 8NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God arbeidsplass
Utplassering, butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Herøya, NO12 februar 2019
God arbeidsmiljø og god leder. Arbeidere trives godt på jobb.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Sosial og motiverende
Butikkansatt (Nåværende ansatt) –  Måløy24 januar 2019
Mye forskjellig arbeid og gøy å få jobbe nærme mennesker.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
godt arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Rommen, NO13 januar 2019
-inkluderende arbeidsmiljø
-pruduktiv dag
-mye forskjellige oppgaver
-tilpasset oppgave
-mulighet for mer arbeidsoppgaver
Fordeler
godt miljø
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
nyttig og vennlig arbeidsmiljø
Butikkmedarbeider/praksis (Tidligere ansatt) –  Heimdal, NO29 november 2018
Det var den andre arbeidpraksisen min i Norge når jeg var under introduksjonsprogram. Der lærte jeg masse både om arbeidsmiljø og relasjoner også ble jeg flinkere i norsk språket.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 1Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
fint
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Tromsø21 november 2018
har jobbet i nesten 1 år men pga litte jobb der fik ikke lenger jobb.
Fordeler
tat med meg lusjer
Ulemper
hadde pause hver timme
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
produktiv og gøy arbeidsplass.
butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  konnerud, drammen16 mai 2018
Det var gøy å jobber hos Rema 1000 ,siden alle kolleger er hyggelige og butikk sjefen min er veldig hard arbeidene person og hyggelig. Jeg har lært mye der, som å plassering varer på plass, kundebehandling og sitte på kasse.
Fordeler
lært mye fra der.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 9NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
produktive og gøy arbeidsplas
Butikkmedarbeider deltat i ulike arbeidsoppgaver (Tidligere ansatt) –  Sandnessjøen6 mai 2018
Godt arbeidsmiljø med gode leder kolleger og kunder med hektiske arbeidsdager.
Fordeler
Godt arbeidsmilijø
Ulemper
vet ikke
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 6NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
flott plass og jobbe
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Sandefjord kommune27 september 2017
flott plass og jobbe men da også høye forventninger til nye som kommer, så kan bli veldig hektisk arbeid som må læres veldig fort på flere områder.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Hyggelig arbeidsplass
Butikkmedarbeider/bestillingsansvar (Tidligere ansatt) –  Hillevåg14 september 2017
Hyggelig arbeidsplass med flotte medarbeidere. Har lært mye om Rema filosofi.
Rema 1000 Hillevåg er ikke den samme når det ble ny kjøpmann januar 2017
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv og morsom arbeidsopplevelse
Butikkansatt (Tidligere ansatt) –  Halden23 juli 2017
Morsomt og lærerrikt år. Utfordrende arbeidplass med varierte oppgaver.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 6Nei 3Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Grei arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Ridabu, NO31 mai 2017
Greit å jobbe der, litt mye stress men ellers grei plass
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Variert og morsom jobb
Butikkmedarbeider/Jobb uka (Tidligere ansatt) –  Mo i Rana24 april 2017
En typisk dag på jobben var vareutplassering, kundebehandling, klargjøring

Har lært mye om salg og service f.eks fronting av varer, god kundehjelp osv

Den mest underholde delen av jobben var at det var variert arbeid.
Fordeler
God arbeidsmiljø
Ulemper
Korte pauser
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Trivelig arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Elverum24 april 2017
Fylle varer, betjene og hjelpe kunder.
Man er alltid blid på jobb
Kom godt overens med ledelsen
Sammensveiset gjeng
Ikke noe spesielt som var vanskelig
Vi hadde det gøy på jobb
Fordeler
Avskjermet spiserom
Ulemper
Ingen
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
det var bra arbeidsplassen jeg har jobbet
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo23 mars 2017
jeg trives å jobbe meg forskjellige nasjonalitet .
det var bra arbeidsplassen jeg har jobbet
hyggelig mennesker var der
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos REMA 1000. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,1
Basert på 137 anmeldelser
560
438
331
22
16

Rangeringer etter kategori

3,9Arbeid/Personliv forhold
3,7Kompensasjon/Fordeler
3,8Jobbsikkerhet/Forskudd
3,8Lederskap
4,0Kultur

REMA 1000 anmeldelser etter sted