REMA 1000 anmeldelser fra ansatte i Oslo

Fant 9 anmeldelser som matchet søket Se alle 137 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv og gøy arbeidsplass
Kasse medarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo19 oktober 2019
Dagen min gikk helt fint på jobben.
jeg hadde lært å flyte lettere på jobben og ikke setter foten på fast oppgave.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy
Rema 1000 (Tidligere ansatt) –  Oslo15 juli 2019
Jeg blir glad i å jobbe på Rema 1000... Det er blitt kjedelig å sitte hjemme nå... Alle er opptatt i sine liv... Vil ikke bli sittende hjemme... Vil komme ut i nye mennesker..
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
DIn butikk
Butikk medarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo27 desember 2018
På rema 1000 haugenstua så er det utrolige fine mnnesker som jobber der og en utrolig velkommen daglig leder som forklarer alt fint.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
jeg var goy med jobben min
renhold butikk med aebedet (Tidligere ansatt) –  Oslo8 juni 2017
jeg hadde fornøyd med den jobben som jeg har jobbet, men jeg tenker å studere for å få fagbrev. For å bli kokk.
Fordeler
betaler selv lunsj.
Ulemper
vanlig pausse
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
det var bra arbeidsplassen jeg har jobbet
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo23 mars 2017
jeg trives å jobbe meg forskjellige nasjonalitet .
det var bra arbeidsplassen jeg har jobbet
hyggelig mennesker var der
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
gøy arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo6 april 2016
Et sted som man lærer kunde behandling og møter mange mennesker. Man lærer også vareoppfylling. Ledelsen var bra og hadde gode kontakter med medarbeiderne. Den vanskeligste delen av jobben var vareoppfylling på kjøligrommet. Da vi hadde lunsj og pratet sammen var den mest underholdende delen av jobbe.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 8Nei 6Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Slitsomt arbeidsplass
butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo, N0312 august 2014
Sto ofte for den tunge jobben. Var mye frem og tilbake fra kassa. Måtte ta i mot varer og pallene var tunge, stte på plass varer, samtidig som du har ansvar for kassa. For lite folk i butikken, fjorde at du hadde mange ansvar. I blant ble det overtid i butikken. Spesielt når jeg var med på å stenge butikken sent om natten og skole neste dag.
Fordeler
Ingen
Ulemper
Korte pauser, få ansatte i butikken på rush dagen(lørdag), måtte betale for lunsj
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 56Nei 19Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Hyggelige kollegaer, kunder
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo20 juni 2012
Sitte i kassen, kundebehandling, service, varepåfylling, vareopptelling og vareplassering.
Samt diverse butikkoppgaver.
Fordeler
møte nye mennesker/kunder
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 30Nei 7Rapporter

Se flere REMA 1000 anmeldelser

Du kan prøve:

Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos REMA 1000. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,1
Basert på 137 anmeldelser
560
438
331
22
16

Rangeringer etter kategori

3,9Arbeid/Personliv forhold
3,7Kompensasjon/Fordeler
3,8Jobbsikkerhet/Forskudd
3,8Lederskap
4,0Kultur