REMA 1000 anmeldelser fra ansatte

Viser alle 137 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Ikke godt for familieliv
Lukkeansvarlig (Nåværende ansatt) –  Aarhus15 november 2019
Træls kun at kunne få aftenvagter. Det er ikke befordrende for et godt familieliv
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv og gøy arbeidsplass
Kasse medarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo19 oktober 2019
Dagen min gikk helt fint på jobben.
jeg hadde lært å flyte lettere på jobben og ikke setter foten på fast oppgave.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Det er et fint sted at arbejde
Servicemedarbejder (Nåværende ansatt) –  Odense4 oktober 2019
Den bedste del ved jobbet er nok det gode sammenhold. Den sværeste del af jobbet må være at forholde sig “ikke-stresset” når der er travlt og det skal gå stærkt.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv og sjov arbejdsplads
Medarbejder under 18 år (Tidligere ansatt) –  Sønderborg28 september 2019
Den typiske dag for mig var at står ved kassen og betjene kunder. Arbejdskulturen var rigtig gode da vi alle havde til formål at give hinanden en god oplevelse
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Det vær ganske bra
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Norge22 september 2019
Jeg vært på praksis men jeg kunne ikke fikk jobb.jeg hørte også fra andre det vanskelig å få jobb i hoss Rema 1000. Dere bør tenke om jobbe praksis hos dere.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 3Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Koselig og kjekt
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Vågen, NO17 september 2019
Her trenger jeg sikkert ikke å skrive noe. Men ja, det er mye ting du får lære når du jobber i en butikk som f.eks. varepåfylling, kundebehandling og masse masse annet. men rett og slett så er det gøy!
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
hyggelig arbeidsplass
låseansvarlig REMA 1000 (Tidligere ansatt) –  Oslo16 september 2019
Kassearbeid, varepåfylling, lagerarbeid og kundebehandling. Du har dine oppgaver for dagen, godt og jobbe med andre mennesker. Det beste med jobben var de ansatte, de var veldig hyggelige og dagen gikk som et skudd.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Dårlig ledelse
LukkeAnsvarlig (Nåværende ansatt) –  Kolding5 september 2019
En typisk dag på arbejdet er ganske fin. Til gengæld er jeg ikke blevet oplært i noget som helst, og når jeg laver fejl, bliver chefen sur. Chefen er meget dårlig til at fordele vagterne, vi er over 7 lukkeansvarlige, som gør at vi max kan få 1 vagt om ugen. Dette ender ud i at ungarbejderne, som tjener halvt så meget i timen, får dobbelt så meget i månedsløn. Endnu værre til at finde en afløsning, har skulle komme på arbejde med en forstuvet ankel og en brækket arm.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Okay arbejdsplads
Kassedame og gulvarbejder (Tidligere ansatt) –  Vejle27 august 2019
Det var en fin struktureret arbejdsplads. Dog var der et mønster i at Pigerne var bag kassen og drengene på gulvet, så der var mange lange og kedelige dage bag kassen. (+ man måtte ikke side mere end et par timer bag kassen af gangen uden at man fx. fik lov til at arbejde med noget andet indimellem, disse regler blev ikke overholdt)
Fordeler
Ingen
Ulemper
Korte pauser, Lange dage bag kassen
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Rema1000
Butik s medarbejdere i Rema1000 (Tidligere ansatt) –  Syddanmark25 august 2019
Super dejligt sted at arbejde, gode kollegaer som har et godt sammenhold, er altid hjælpsom og forstålig.
Søde Kunder hver eneste dag og nye spændende udfordringer hver dag.
Det er altid en skøn fornøjelse at møde på sit job.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra
Låseansvarlig (Tidligere ansatt) –  Konnerud, Drammen19 august 2019
Jeg likte meg godt der. Bra arbeidsmiljø og butikk.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Meget godt minne om engarsjerte ledere. Veldig trivelig år eidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Trondheim18 august 2019
Lyse lokaler..
Trivelige arbeidskolleger, alle vet hvilke arbeidsoppgaver enhver har.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy
Rema 1000 (Tidligere ansatt) –  Oslo15 juli 2019
Jeg blir glad i å jobbe på Rema 1000... Det er blitt kjedelig å sitte hjemme nå... Alle er opptatt i sine liv... Vil ikke bli sittende hjemme... Vil komme ut i nye mennesker..
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
productive
Assistant (Tidligere ansatt) –  urianborg10 juli 2019
i go to work at 10 o'clock we get tasks to do, when completed we asked for more work. we had 45 minutes of lunch every day and worked for about 5 hours daily.
Fordeler
free lunches
Ulemper
long hours
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktivt og gøy arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Kristiansund24 juni 2019
Det og jobbe i butikk er virkelig noe for seg selv. det er så mye artig som kan skje i en dag det er bare utrolig
Fordeler
du vet hvilken vare som for tilbud
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Almindelig arbejdsplads
Ungarbejder (Tidligere ansatt) –  Randers11 juni 2019
I REMA 1000 sidder man ofte fra 8-16 i kassen i weekenderne og 16-22 i hverdagene, når man er ansat som ungarbejder.

Man er ofte overladt til sig selv, og samarbejdet mellem kollegaerne var ikke stærkt.

Generalt var der fejl i lønsedlen, men kun få gjorde opmærksomt på det grundet ledelsen.
Fordeler
Gode kollegaer
Ulemper
Sjusk med løn
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Helt OK
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Notodden9 mars 2019
Helt OK om man ikke har annen jobb. Litt kjedelig tidspunkter med kveld i helgene osv.
Fordeler
Inntekt
Ulemper
Jobbe til 23 hver kveld
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 8NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra arbeidsmiljø
Ekstrahjelp (Nåværende ansatt) –  Jevnaker, Jevnaker kommune24 februar 2019
Bra arbeidsmiljø med hyggelige mennesker og en bra sjef.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God arbeidsplass
Utplassering, butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Herøya, NO12 februar 2019
God arbeidsmiljø og god leder. Arbeidere trives godt på jobb.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Sosial og motiverende
Butikkansatt (Nåværende ansatt) –  Måløy24 januar 2019
Mye forskjellig arbeid og gøy å få jobbe nærme mennesker.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos REMA 1000. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,1
Basert på 137 anmeldelser
560
438
331
22
16

Rangeringer etter kategori

3,9Arbeid/Personliv forhold
3,7Kompensasjon/Fordeler
3,8Jobbsikkerhet/Forskudd
3,8Lederskap
4,0Kultur