REMA 1000 anmeldelser fra ansatte

Fant 73 anmeldelser som matchet søket Se alle 141 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Optimal jobb ved siden av videregående skole.
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Gjøvik2 januar 2020
Hyggelige arbeidskollegaer. Litt lite utfordringer da det ble mye arbeid bak kassen.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
It was great
Team Member (Tidligere ansatt) –  Norway, Hordaland, Ågotnes23 desember 2019
I enjoyed it. Especially in the area it was in, the customers were engaging and fun to speak to. The colleagues all had relations and whenever I had issues they would happily stop what they are doing to quickly help me. Alright work experience.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
takk for hjelp
jobb etter skolen og helgen (Nåværende ansatt) –  Mjøndalen22 oktober 2019
jeg har lyst til jobbe og ha penger
hilsen wojtek
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 1Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv og gøy arbeidsplass
Kasse medarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo19 oktober 2019
Dagen min gikk helt fint på jobben.
jeg hadde lært å flyte lettere på jobben og ikke setter foten på fast oppgave.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Det vær ganske bra
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Norge22 september 2019
Jeg vært på praksis men jeg kunne ikke fikk jobb.jeg hørte også fra andre det vanskelig å få jobb i hoss Rema 1000. Dere bør tenke om jobbe praksis hos dere.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 5Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Koselig og kjekt
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Vågen, NO17 september 2019
Her trenger jeg sikkert ikke å skrive noe. Men ja, det er mye ting du får lære når du jobber i en butikk som f.eks. varepåfylling, kundebehandling og masse masse annet. men rett og slett så er det gøy!
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
hyggelig arbeidsplass
låseansvarlig REMA 1000 (Tidligere ansatt) –  Oslo16 september 2019
Kassearbeid, varepåfylling, lagerarbeid og kundebehandling. Du har dine oppgaver for dagen, godt og jobbe med andre mennesker. Det beste med jobben var de ansatte, de var veldig hyggelige og dagen gikk som et skudd.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra
Låseansvarlig (Tidligere ansatt) –  Konnerud, Drammen19 august 2019
Jeg likte meg godt der. Bra arbeidsmiljø og butikk.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Meget godt minne om engarsjerte ledere. Veldig trivelig år eidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Trondheim18 august 2019
Lyse lokaler..
Trivelige arbeidskolleger, alle vet hvilke arbeidsoppgaver enhver har.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy
Rema 1000 (Tidligere ansatt) –  Oslo15 juli 2019
Jeg blir glad i å jobbe på Rema 1000... Det er blitt kjedelig å sitte hjemme nå... Alle er opptatt i sine liv... Vil ikke bli sittende hjemme... Vil komme ut i nye mennesker..
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktivt og gøy arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Kristiansund24 juni 2019
Det og jobbe i butikk er virkelig noe for seg selv. det er så mye artig som kan skje i en dag det er bare utrolig
Fordeler
du vet hvilken vare som for tilbud
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Helt OK
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Notodden9 mars 2019
Helt OK om man ikke har annen jobb. Litt kjedelig tidspunkter med kveld i helgene osv.
Fordeler
Inntekt
Ulemper
Jobbe til 23 hver kveld
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 9Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra arbeidsmiljø
Ekstrahjelp (Nåværende ansatt) –  Jevnaker, Jevnaker kommune24 februar 2019
Bra arbeidsmiljø med hyggelige mennesker og en bra sjef.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God arbeidsplass
Utplassering, butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Herøya, NO12 februar 2019
God arbeidsmiljø og god leder. Arbeidere trives godt på jobb.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Sosial og motiverende
Butikkansatt (Nåværende ansatt) –  Måløy24 januar 2019
Mye forskjellig arbeid og gøy å få jobbe nærme mennesker.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
godt arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Rommen, NO13 januar 2019
-inkluderende arbeidsmiljø
-pruduktiv dag
-mye forskjellige oppgaver
-tilpasset oppgave
-mulighet for mer arbeidsoppgaver
Fordeler
godt miljø
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
DIn butikk
Butikk medarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo27 desember 2018
På rema 1000 haugenstua så er det utrolige fine mnnesker som jobber der og en utrolig velkommen daglig leder som forklarer alt fint.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
nyttig og vennlig arbeidsmiljø
Butikkmedarbeider/praksis (Tidligere ansatt) –  Heimdal, NO29 november 2018
Det var den andre arbeidpraksisen min i Norge når jeg var under introduksjonsprogram. Der lærte jeg masse både om arbeidsmiljø og relasjoner også ble jeg flinkere i norsk språket.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 1Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
fint
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Tromsø21 november 2018
har jobbet i nesten 1 år men pga litte jobb der fik ikke lenger jobb.
Fordeler
tat med meg lusjer
Ulemper
hadde pause hver timme
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En grei arbeidsplass for studenter
Store Assistant (Tidligere ansatt) –  Stavanger30 juli 2018
Som de fleste studenter så er deltidsjobb en naturlig del av studiehverdagen. For meg var Rema 1000 intet unntak. De fleste vet hva det innebærer å jobbe i butikk.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 7Nei 6Rapporter
Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos REMA 1000. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,1
Basert på 141 anmeldelser
562
439
332
22
16

Rangeringer etter kategori

3,9Arbeid/Personliv forhold
3,7Kompensasjon/Fordeler
3,8Jobbsikkerhet/Forskudd
3,8Lederskap
4,0Kultur