REMA 1000 anmeldelser fra ansatte

Fant 65 anmeldelser som matchet søket Se alle 127 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Det vær ganske bra
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Norge22 september 2019
Jeg vært på praksis men jeg kunne ikke fikk jobb.jeg hørte også fra andre det vanskelig å få jobb i hoss Rema 1000. Dere bør tenke om jobbe praksis hos dere.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
hyggelig arbeidsplass
låseansvarlig REMA 1000 (Tidligere ansatt) –  Oslo16 september 2019
Kassearbeid, varepåfylling, lagerarbeid og kundebehandling. Du har dine oppgaver for dagen, godt og jobbe med andre mennesker. Det beste med jobben var de ansatte, de var veldig hyggelige og dagen gikk som et skudd.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra
Låseansvarlig (Tidligere ansatt) –  Konnerud, Drammen19 august 2019
Jeg likte meg godt der. Bra arbeidsmiljø og butikk.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Meget godt minne om engarsjerte ledere. Veldig trivelig år eidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Trondheim18 august 2019
Lyse lokaler..
Trivelige arbeidskolleger, alle vet hvilke arbeidsoppgaver enhver har.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy
Rema 1000 (Tidligere ansatt) –  Oslo15 juli 2019
Jeg blir glad i å jobbe på Rema 1000... Det er blitt kjedelig å sitte hjemme nå... Alle er opptatt i sine liv... Vil ikke bli sittende hjemme... Vil komme ut i nye mennesker..
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktivt og gøy arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Kristiansund24 juni 2019
Det og jobbe i butikk er virkelig noe for seg selv. det er så mye artig som kan skje i en dag det er bare utrolig
Fordeler
du vet hvilken vare som for tilbud
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Helt OK
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Notodden9 mars 2019
Helt OK om man ikke har annen jobb. Litt kjedelig tidspunkter med kveld i helgene osv.
Fordeler
Inntekt
Ulemper
Jobbe til 23 hver kveld
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 8NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra arbeidsmiljø
Ekstrahjelp (Nåværende ansatt) –  Jevnaker, Jevnaker kommune24 februar 2019
Bra arbeidsmiljø med hyggelige mennesker og en bra sjef.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God arbeidsplass
Utplassering, butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Herøya, NO12 februar 2019
God arbeidsmiljø og god leder. Arbeidere trives godt på jobb.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Sosial og motiverende
Butikkansatt (Nåværende ansatt) –  Måløy24 januar 2019
Mye forskjellig arbeid og gøy å få jobbe nærme mennesker.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
godt arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Rommen, NO13 januar 2019
-inkluderende arbeidsmiljø
-pruduktiv dag
-mye forskjellige oppgaver
-tilpasset oppgave
-mulighet for mer arbeidsoppgaver
Fordeler
godt miljø
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
nyttig og vennlig arbeidsmiljø
Butikkmedarbeider/praksis (Tidligere ansatt) –  Heimdal, NO29 november 2018
Det var den andre arbeidpraksisen min i Norge når jeg var under introduksjonsprogram. Der lærte jeg masse både om arbeidsmiljø og relasjoner også ble jeg flinkere i norsk språket.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En grei arbeidsplass for studenter
Store Assistant (Tidligere ansatt) –  Stavanger30 juli 2018
Som de fleste studenter så er deltidsjobb en naturlig del av studiehverdagen. For meg var Rema 1000 intet unntak. De fleste vet hva det innebærer å jobbe i butikk.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 7Nei 4Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Good place, cool boss and good food
Warehouse Worker (Tidligere ansatt) –  Ski kommune7 juni 2018
Great place to work at with great bosses and colleagues, okay pay and okay free lunch everyday. If i go back to Norway i hope to get this job back one day.
Fordeler
Free lunches, funny colleugues
Ulemper
No afternoon or night shifts
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 9NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
produktiv og gøy arbeidsplass.
butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  konnerud, drammen16 mai 2018
Det var gøy å jobber hos Rema 1000 ,siden alle kolleger er hyggelige og butikk sjefen min er veldig hard arbeidene person og hyggelig. Jeg har lært mye der, som å plassering varer på plass, kundebehandling og sitte på kasse.
Fordeler
lært mye fra der.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 9NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
produktive og gøy arbeidsplas
Butikkmedarbeider deltat i ulike arbeidsoppgaver (Tidligere ansatt) –  Sandnessjøen6 mai 2018
Godt arbeidsmiljø med gode leder kolleger og kunder med hektiske arbeidsdager.
Fordeler
Godt arbeidsmilijø
Ulemper
vet ikke
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 6NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Den er god arbeidsplassen
Ryddig (Nåværende ansatt) –  Vennesla. Kristiansand1 mai 2018
Jeg interesserte på den jobbe at jeg har arfaring.
Fordeler
Jeg vet ikke
Ulemper
Kort pause
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 3Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Ulike arbeidsoppgaver og godt arbeidsmiljø
Ferievikar (Nåværende ansatt) –  Hamar20 april 2018
Arbeidsplassen gir mulighet for god kontakt med kunder, være produktiv i form av å fylle på varer og frukt, samt rydding.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Productive and fun
Shift supervisor (Tidligere ansatt) –  Tasta, 1000, NO9 april 2018
Was able to grow as a person and to advance in the business. Was trusted and given a lot of responsibility which I am still benefiting from today. Training program was excellent and you could never have enough training.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Buttikk
Kundebehandler. Rydde og vaske, Kassemedarbeider (Tidligere ansatt) –  Lindås kommune25 mars 2018
Kommer jo an på om en hadde åpning eller lukking av butikken. Men det var jo til å gjøre butikken klar så den såg ny åpnet ut hver dag og helt til en hver tid. Jeg lærte butikk ut og inn, bestilling av varer, litt regnskap og tippekassen. Arbeiskultuen vi hadde var helt på topp og det var en godt team. Den vanskligste delen var viss det var krise på jobb og alle var organisert og organisasjonen ikke klarte å hjelpe.

Menst underholdene var at kundene var så strålende gode.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos REMA 1000. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,1
Basert på 127 anmeldelser
556
437
327
21
16

Rangeringer etter kategori

3,9Arbeid/Personliv forhold
3,7Kompensasjon/Fordeler
3,8Jobbsikkerhet/Forskudd
3,8Lederskap
4,0Kultur