Røde Kors anmeldelser fra ansatte

Fant 10 anmeldelser som matchet søket Se alle 11 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
cafemedarbeider
Cafe-medarbeider (Tidligere ansatt) –  Bærum kommune30 september 2018
En trivelig arbeidsplass med mange gode mennesker.
Fordeler
godt miljø
Ulemper
ingenting
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Frivillig arbeid
Hjelpe de trengende og mange besøk til de sykehjem (Nåværende ansatt) –  Kirkenes2 januar 2018
Først ble vi invitert til et møte hvor alle ble tildelt et sett med oppgaver. Vi har reist donasjoner for å hjelpe de trengende og mange besøk til de sykehjem.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
sosiale verdier
frivillig som leder i barnas Røde Kors (BARK) (Nåværende ansatt) –  Sarpsborg19 september 2017
Frivillighet i jobb handler om å gi av seg selv å vere der for andre ingen dag er lik,men alle dager er like viktige.
her fremmer man gode verdier , respekterer hverandre for den man er å kommer fra. sosialisering og integrering,
et lavterskel tilbud til alle barn mellom 6 og 13 år.
Fordeler
masse frisk luft og varierte temaer
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Spennende og trivelig arbeid
Salgs medarbeider (Tidligere ansatt) –  Skien15 august 2017
Jeg likte veldig godt å jobbe på Røde Kors først og fremst fordi jeg støtter arbeidet demmes. Det var en veldig bra jobb opplevelse og jeg fikk meg mange gode venner gjennom min tid der.
Fordeler
Gratis kinobilletter hver måned
Ulemper
Gå ut uansett vær.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Energisk
Frivillig (Tidligere ansatt) –  Oslo18 juli 2017
Jeg snakker Spansk, Engelsk og jeg løarer Norsk nå.
Jeg har mye enrgi, jeg liker å samarbeide og jer tror at jeg kan lære fort. Jeg har lyst til å jobbe førmiddag.
Jeg tror at det er litt vanskelige å avtale med som type mennesker, men Jeg har erfaring å jobbe me kunder og jeg har en stor forsttåelse med vanskelige kunder.
Jeg er veldig ekstrovertiv, så det beste for å jobbe med mennesker er at jeg alltid har god kommunikasjon med dem.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktivt og gøy arbeidsmiljø
Frivilig (Nåværende ansatt) –  Oslo kommune18 mai 2017
Vi møtes annen hver Mandag og diskuterer om ideer om hvordan vi skal promotere Røde Kors. Arbeidsmiljøet er bra og kollegene mine er aktive, snille og produktive.
Jeg har lært hvordan det er å promotere og reklamere, og komme i kontakt og gjøre folk interessert. Jeg har lært meg å organisere tiden min siden jeg har skole ved siden av jobben.
Hele laget har det koselig også. Vi planlegger aktiviteter også etter jobb, som filmkvelder, overnatting.
Fordeler
Bra arbeidsmiljø. Gratis snacks.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
veldig givende arbeid, variert, ble lyttet til
Vaktmester (Tidligere ansatt) –  Tromsø27 mars 2017
Var så veldig fornøyd at jeg valgte og stille opp på fritiden når frivillige behøvdes. Dessverre ikke mulighet for ansettelse p.ga. økonomi
Fordeler
Gratis lunsjer, Gratis mat til å ta med hjem
Ulemper
Lite penger til å gjennomføre prosjekter, lang beslutningsprosess.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
produktiv
RØDE KORS (STELLA KVINNE SENTER) (Nåværende ansatt) –  Tønsberg9 mars 2017
Svært viktig internasjonal institusjon,

Som frivillig

jeg folers my produktiv.

(stella kvinnesenter) Det er et sted hvor vi deler
våre bekymringer.
Fordeler
gratis lunsjer
Ulemper
ikke
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
givende
frivillig (Nåværende ansatt) –  Oslo, N0318 februar 2014
sosialt samvær med en gruppe mennesker eller enekltidivider.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter

Se flere Røde Kors anmeldelser

Du kan prøve:

Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Røde Kors. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,6
Basert på 11 anmeldelser
57
44
30
20
10

Rangeringer etter kategori

4,4Arbeid/Personliv forhold
4,3Kompensasjon/Fordeler
4,4Jobbsikkerhet/Forskudd
4,4Lederskap
4,5Kultur

Røde Kors anmeldelser etter sted