Peppes pizza anmeldelser fra ansatte

Fant 17 anmeldelser som matchet søket Se alle 18 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Busy and fun.
Customer service (Tidligere ansatt) –  Askim, Norway27 august 2018
Working at Peppes was busy and very interesting, I learned how to work efficiently under stress and pressure. My job included providing great customer service and making sure the guests had a good visit and enjoyed their meal.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Innholdsrik og morsom jobb
Kokk (Tidligere ansatt) –  Askim17 juli 2018
Lært å håndtere kunder på en ny måte. Vanskelige arbeidstider å forholde seg til,men hyggelige kolegaer gjorde dagene bedre.
Fordeler
Gratis lunsj, hyggelige ansatte
Ulemper
Ingen pauser, usikre arbeidstider, lange dager
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Good workplace
Team-Manager (Tidligere ansatt) –  Tonsberg12 mars 2018
Mostly young people who work here. Good energy between the employees because it is a very fun and engaging place to work at. You have to be a team player to work here because that is what it is all about.
Fordeler
Weekend work
Ulemper
Good energy
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Sjov og trivelig arbejdsplads
Tjener (Tidligere ansatt) –  Kongsberg kommune4 oktober 2017
Jeg var meget glad for Pepper's pizza, med alle opgaverne og mine medarbejdere. Eneste ulempen var, at jeg virkelig ønskede at tage til København.
Jeg arbejdet som tjener, serverte mad, tok bestillinger, laget noget mad og vasket.

Min sjef var meget trivelig.

Sværeste delen var nogle dager kunne blive lange når det var meget at gøre, men samtidig så gikk timene også veldig fort da.

Bedste delen var arbejdet, trives meget med den type arbejd.
Fordeler
Gratis mad og gode rabatter.
Ulemper
Ikke alltid tid til at tage pauser, få folk som arbejdet så måtte arbejde meget.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Morsom, utfordringer, godt arbeidsmiljø
Seritør/vaktsjef (Tidligere ansatt) –  Bodø29 august 2017
Jeg har tidligere jobbet på Peppes Pizza i Bodø. Der jobbet jeg i nesten 8år. Begynte der i 2009 som deltidsansatt mens jeg fullførte ungdomsskolen og videregående. Etter 2013 jobbet jeg der fulltid, 5-6 dager i uka.
Gjennom tiden min på Peppes har jeg lært meg mye om kundebehandling, og hvordan jeg skal håndtere forskjellige situasjoner. Har også veldig mye erfaring når det kommer til salg, og mersalg.
I 2014 var jeg på hovmester kurs gjennom Peppes, samt at jeg var på vertskaps kurs i 2015.
Jeg hadde mye ansvar, og hvis daglig leder var borte eller på ferie, var det jeg som hadde kontrollen der, tok oppgjørene og diverse kontorarbeid.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
. Alle som jobber der er hyggelige mennesker, positive og hjelpsomme.
Servitør og kundebehandling (Nåværende ansatt) –  Gardermoen21 mai 2017
Jeg har lært hvordan å ta ansvar for å gjøre jobben min. Hvordan å håndtere krevende kunder, og holde humøret oppe uansett. I tillegg har jeg lært om hvordan man skal yte god service. Hilse vise at du har sett kunden, få kontakt med kundene, og tilbyr dem ekstrahjelp, om det trengs. Det mest viktigste er å fokusere mer-salg. Jeg har også lært å stille åpne spørsmål istedenfor lukkede spørsmål.
Fordeler
Vi jobber som et lag.
Ulemper
Vi har mange oppgaver på jobben.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Uerfarent
Deltid (Tidligere ansatt) –  Sola, Sola kommune7 mai 2017
Dårlig kommunikasjon mellom ansatte, lite bra planlegging.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Sosialt miljø og hyggelige medarbeidere
Service Medarbeider (Tidligere ansatt) –  Lillehammer21 april 2017
Peppes Pizza Lillehammer er et firma med mange hyggelige medarbeidere.
Fordeler
Gratis per mat.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
til eider hektisk
salgssjåfør (Tidligere ansatt) –  Drammen kommune24 januar 2017
kunne være hektisk i perioder,stort sett på kjøkket og i transportavdelingen
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
en gøy plass å jobbe
kjøkkensjef (Tidligere ansatt) –  Trondheim11 mai 2016
veldig bra miljø, men det er mange år siden jeg jobbet der.
hva som er mijøet der no vet jeg ikke
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Veldig bra jobb
Tilkallingshjelp kjøkken (Nåværende ansatt) –  Trondheim, N1629 august 2015
Veldig bra ledelse og opplæring
Sier ifra vis du gjør en feil, og sier ifra på en fin måte og lærer opp hvordan du skal gjøre det rett neste gang.
Fordeler
Gratis lunsj
Ulemper
Veldig hektisk
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Never a boring day at work
Watress (Tidligere ansatt) –  Elverum, Norway15 april 2015
A typical day at Peppes Pizza consists of taking orders from costumers as i was a waitress. Delivering food and drinks, cleaning the restaurant and working together woth other employees.

I learned how to keep calm under pressure as there could be a lot to do sometimes with a full restaurant. Working as a team with both chefs and other waiters.

I got along with my co-workers and some of them are still my friends today.

The hardest part of the job was remembering everything when a lot of things happened at once.

The best part of the job was that there was always something to do, never a boring day.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4Nei 1Rapporter
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Hektisk jobb med mange utfordringer
Ekstrahjelp (Tidligere ansatt) –  Fredrikstad15 april 2015
En typisk dag på denne jobben hadde vært at jeg kom på jobb, får en liste over ting jeg må gjøre som kan inneholde f.eks. vaske restauranten, ta oppvasken, kutte eller forberede råvarer, bære varer osv. Midt i dette så tar jeg lunsjen min som for det meste er en banan milkshake som jeg drikker i mens jeg jobber.

Medarbeiderene var litt på den nedre siden som i at jeg fikk mange kommentarer som var sarkastiske.
Den vanskeligste delen av jobben må jeg si var trivsel, var vanskelig å komme på jobb når nivå på trivsel var så lavt som det var. Ble hengt ute og følte meg ikke godt tatt i mot i det hele tatt.
Den mest underholdende delen av jobben var nesten kontakten med lederen. Han var hyggelig og veldig forståelsesfull.
Fordeler
Gratis lunsj
Ulemper
Lunsjen var ikke ordentlig, dårlige medarbeidere
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktivt og gøy
Leder/Vaktsjef (Tidligere ansatt) –  N0128 november 2014
Flotte arbeidsforhold, anbefaler alle å finne en slik jobb
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Very nice people and stressful at times.
waiter/delivery service (Tidligere ansatt) –  Arendal, Norway1 januar 2014
a typical day at work:
Seat and take orders from costumers, make sure that everything was properly logged, driving the deliveries on time, choosing the best rout for multiple deliveries.

what I learned:
How to deal with costumers, and how to make work fun!

management:
Management was decent.

your co-workers:
My co-workers were great people to work with!

the hardest part of the job:
The hardest part of the job was only when there were a lot of costumers and there was a lot of pressure on the workers.

the most enjoyable part of the job:
Working with great people!
Fordeler
Great co-workers
Ulemper
Bad management
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 7Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
ey fint sted å jobbe på
kokk (Nåværende ansatt) –  førde11 september 2012
en typisk dag på jobben innebærer masse matlaging og vasking av kjøkken, dette er svært lærerikt siden det må skje i høyt tempo. har aldri hatt en ledelse eg har likt bedre,fantastiske folk å jobbe under.man blir kjent med mange folk på peppes, det er bra:)

den vanskligste delen med jobben er døgn rytmen,blir ganske forvirret av den, men det er verdt det for å jobbe på en så gøy arbeidsplass
Fordeler
gratis lunsj
Ulemper
vanskelig døgnrytme
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 10NeiRapporter

Se flere Peppes pizza anmeldelser

Du kan prøve:

Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Peppes pizza. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

3,9
Basert på 18 anmeldelser
55
410
31
21
11

Rangeringer etter kategori

3,9Arbeid/Personliv forhold
3,6Kompensasjon/Fordeler
3,8Jobbsikkerhet/Forskudd
4,1Lederskap
4,4Kultur

Peppes pizza anmeldelser etter sted