Oslo kommune anmeldelser fra ansatte

Fant 50 anmeldelser som matchet søket Se alle 59 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Veldig uforutsigbar arbeidsplass
Var støttekontakt for en svært verbalt utagerende psykisk utviklingshemmete (Tidligere ansatt) –  Tøyen29 oktober 2019
Jobbet for Gamle Oslo i 11 år.
I denne tiden hadde jeg alt fra 10-110 % arbeidsstilling.
Jobbet alle helger i 7 år uten noen form for kompensasasjon.
Fordeler
ingen fordeler
Ulemper
Uforutsigbar arbeidstid og stillingsprosent.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Dårlig lederskap
Miljøarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo29 oktober 2019
Jobbet for Oslo Kommune i elleve år. Først på 3- måneders kontrakter, deretter på 6-måneders kontrakter i 7 år. Jeg hadde alt fra 10% stilling til 110 % prosent stilling.og veldig variert arbeidstid. De skalter og valter med de ansatte som de finner for godt.
Fikk oppsigelse MENS jeg var sykemeldt, så vil ihvertfall ikke jobbe for bydel Gamle Oslo. Svært dårlig ledelse.
Fordeler
Ingen
Ulemper
Var helt alene i jobben
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Oslo kommune er en veldig bra kommune å jobbe i.
Helsefagarbeider (Nåværende ansatt) –  Oslo kommune24 oktober 2019
Det er en hektisk jobb med veldig godt arbeidsmiljø hvor alle blir inkludert. Gode ledere som tar vare på de ansatte.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Godt arbeidsmiljø
Pleieassistent (Tidligere ansatt) –  Sankt Hanshaugen7 september 2019
Jobbet som ekstravakt tilkallingshjelp i 1995-2002.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv og god arbeidsplass
Hjelpepleier/avd.leder (Nåværende ansatt) –  Oslo19 juli 2019
Flott arbeidsplass,gode utviklingsmuligheter,god ledelse.
Fordeler
Fleksibilitet
Ulemper
Lang reisevei etter flytting
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Meget god stilling
Støttekontakt (Tidligere ansatt) –  oslo28 mars 2019
Jobben som støttekontakt er krevende men jeg trivdes utrolig godt. Det var hjemmearbeid.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Koselig, Frie tøyler
Erfaringskonsulent (Nåværende ansatt) –  Uteseksjonen i OSLO7 mars 2019
Å jobbe i Oslo kommune som ung erfaringskonsulent har positive og negative sider.
Som ung blir man ikke tatt like seriøst, og man får ikke nøkkelkort eller nøkler. men ellers behandler de fleste deg som en hvilken som helst medarbeider og møter deg med et smil.
Fordeler
Personlig vekst og utvikling
Ulemper
Lite arbeid
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Productive
Helsefagarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo6 januar 2019
they are very open minded and willing to listen to their employees.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Inkluderende arbeidsplass
Vernepleier (Nåværende ansatt) –  Oslo30 oktober 2018
Oslokommune tilbyr gode muligheter til sine ansatte. Jeg har trivdes godt i både jobben og i byen for øvrig. Jeg leter etter ny jobb for å få nye utfordringer
Fordeler
Gode forsikringer
Ulemper
Dyrt å bo i byen
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Good work
Nursing Assistant (Tidligere ansatt) –  Oslo kommune21 oktober 2018
I love working for them. They have given me the chance to have a study related job and I am forever thankful for that. Good salary and a great working environment is one of the reasons that I still keep in touch with my old boss.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Trivelig arbeidsplass
Barnehagemedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo11 september 2018
Sotamyggen Barnehage var min første jobb her i Norge hvor jeg trivdes veldig godt. I disse to årene med barnas erfaring lærte jeg utrolige mye. Jeg er takknemlig for at jeg fikk mulighet til å jobbe med så flotte kolegaer og ikke minst med barn.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Å jobbe som støttekontakt er en veldig meningsfull og givende jobb
Støttekontakt (Nåværende ansatt) –  Oslo8 august 2018
En typisk dag på jobben er å møtes på avtalt sted, som varierer fra gang til gang. Hvor vi møtes avhenger av hvilke mål vi har satt, og hva vi har bestemt oss for å gjøre for å nå målet.

Om målet til brukeren er å opparbeide selvtillit, mestringsfølelse og å holde seg i aktivitet kan vi for eksempel dra på klatring. Først går vi igjennom dagens utfordringer, og hva vi har lyst til å oppnå, og deretter utfører vi dagens aktivitet. Til slutt tar vi en oppsummering av hvordan dagen har gått, og setter nye mål å jobbe mot fremover.

Ved å jobbe som støttekontakt har jeg lært mye om mennesker med spesielle behov, og hilke utfordringer de møter i samfunnet. Jeg har lært mye om målsetting, planlegging og å ta ansvar.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Sttøtekontakt
Sttøttekontakt (Tidligere ansatt) –  Oslo18 juni 2018
Jeg jobbet på Oslo Kommune som sttøtekontakt siden feb. 2012
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
jeg lærte mye og fikk lære andre
Altmuligmann (Tidligere ansatt) –  Oslo25 mai 2018
jeg koste meg så lenge som jeg jobbet der på del tid
Fordeler
gratis kako
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv og gøy arbeidsplass
Tolk og Oversetter (Nåværende ansatt) –  Oslo7 mai 2018
Det er en arbeidsplass jeg trives veldig godt, det er ikke full stilling derfor søker jeg andre stillinger
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Very flexible place to work
Interviewer (Tidligere ansatt) –  Oslo kommune29 mars 2018
Flexibility will be the key word here. The pay is a little below average, but in return the amount of flexibility and the amount of work is very good. They do alot of projects which are pretty interesting to participate in.
Fordeler
Concession at work
Ulemper
Not really any co worker to work with, pretty independent work.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
solid
vaktmester asistent (Tidligere ansatt) –  oslo nord7 februar 2018
solid å godt firma kjenner ikke dette firma så godt.
men vet de driver med renhold på flyplasser.
kontorer
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En god arbeidsplass
Støttekontakt (Tidligere ansatt) –  Oslo9 januar 2018
Veldig hyggelige kollegaer. Jeg fikk en god opplæring før å begynne å jobbe.
Fordeler
Erfaring og referanser.
Ulemper
Ingen
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Veldig bra Arbeids sted
Renholds Leder (Tidligere ansatt) –  Oslo15 desember 2017
Hadde 1års oppdraga Renholds AVD. som Renholdsleder
Fordeler
Jobbet i hele bydelen
Ulemper
Ulempen var at jeg på den tiden ikke hadde førerkort kl. B
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
trives godt
ativitør, vikar (Nåværende ansatt) –  Langerud, bdel Østensø i Oslo27 november 2017
Trives veldig godt på Langerud Sykehjem men de kan ikke ansette i fast stilling.
Fordeler
ikke mulighet for fast jobb
Ulemper
korte pauser
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Oslo kommune. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,1
Basert på 59 anmeldelser
530
417
35
24
13

Rangeringer etter kategori

4,1Arbeid/Personliv forhold
3,7Kompensasjon/Fordeler
4,1Jobbsikkerhet/Forskudd
3,9Lederskap
3,8Kultur

Oslo kommune anmeldelser etter sted