Nortura anmeldelser fra ansatte

Fant 15 anmeldelser som matchet søket Se alle 17 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Godt arbeidsmiljø
Produksjon (Tidligere ansatt) –  Rogaland Forus16 april 2018
Flenke folk. Travelt. Hektisk til tider. Får mye personer med dårlig norsk.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Høyt tempo og meget godt samhold
maskinoperatør (Tidligere ansatt) –  Karmsund11 mars 2018
Arbeidet i pakkeri, hvor jobben bestod av pakking av bl.a. pålegg, steiker og bacon. Jobbet i store maskiner, som måtte monteres og demonteres. Høyt tempo og viktig med godt samarbeid.
Godt forhold til ledelsen. Veldig bra arbeidsmiljø.
Det mest utfordrende men også spennende, var nok nye maskiner som skulle læres opp i. Det mest underholdende var høyt tempo, målsetting og fantastisk gode kollegaer
Fordeler
Helsetjeneste, sammenkomster
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Veldig god arbeidsplass.
Eskpeditør/terminaloperatør (Tidligere ansatt) –  Bergen3 desember 2017
Min arbeidserfaring er fra Gilde/Nortura hvor jeg jobbet fra juli 1981 til det var slutt i fjor grunnet nedleggelse av anlegget i Eidsvåg. Det var en god arbeidsplass med ordnede forhold.Så derfor ble jeg værende der i så mange år.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Good salary
Machine operator (Tidligere ansatt) –  Stavanger Norway10 september 2017
This place is good for salary, and working hours, but people who was working there empty and could. In factory work you can't be creatively, you feels there like a robot :)
Fordeler
Great brake time
Ulemper
Much overtime
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
god arbeidsplass
lager og logistikk koordinator (Nåværende ansatt) –  Stavanger kommune31 august 2017
jeg var der bare 2 måned vikar men dårlig betaling og kalt arbeids.
Fordeler
trening
Ulemper
bra alt
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 2Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Trives i godt miljø
Slakter, Kjøttskjærer, klassifisør (Nåværende ansatt) –  Vesterålen, Lofoten30 juli 2017
Ønsker mer selvstendig jobb. Flink i det jeg gjør og lærer fort
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Grei nok arbeidsplass, men dårlig ledelse
Slakter (Tidligere ansatt) –  Steinkjer kommune28 september 2016
Nortura Steinkjer har mange gode medarbeidere som gjør arbeidsdagen triveligere.
Dessverre så innegår ikke ledelsen inn i denne gruppen.
Fordeler
Tilbud på noen varer. En enestående god kantine
Ulemper
Dårlig ledelse
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
veldig bras
Livdyr (Tidligere ansatt) –  Rakkestad23 januar 2016
Jeg jobbet på fiskefabrikke,der det var manger forskjellig plasser å jobbe. Jeg jobbet på linje,filet, og så skjære fisker med maskine.
Fordeler
betaler lunsj
Ulemper
helsetjenester
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 7NeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produksjon
Industri (Tidligere ansatt) –  Sarpsborg, N012 november 2015
jobbe innen produksjon produksjonslinjer
likte å jobbe innen lager
motivert i på produksjonsmplinger
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Kjekk arbeidsplass
Slakteriarbeider (Tidligere ansatt) –  Sandeid17 mai 2015
Det var en veldig grei ardbeidplass alle var ein grei jeng på golvet men ledelsen kunne definnetivt vert hakket bede.
Det er vel grunnen til att eg var der så lenge , grei jeng å jobbe med.
Vanskeligeste var nokk stresset i jobben ,
Att alle var hyggeligge å tålte ein spøk uten å ta seg nær av det . Det var gjensidigt ,,,,,
Fordeler
Rimlig kjøp av kjøttvarer .
Ulemper
Ja som foreksempel for korte puser som det var der
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5NeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
de finnes ikke vanskelig dag når du kommer på jobb med smill
Lagermedarbeider / ekpetiør (Tidligere ansatt) –  Stavanger,28 august 2014
på denne jobben jeg har læt å sammerbaide med kolleger
og kollegene kan blir også venner utenom bare jobb


har lært at går jobben din og ikke livere uferdige jobb til imorgen når du vett at denn jobben kan blir ferdig idag


komm på jobb altid med gått hummør med smill
og de skal hjelpe deg videre gjemme heille dag
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 1Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fin arbeidsplass med godt miljø
Lagerarbeider (Nåværende ansatt) –  Ninove Outer, VLG27 mai 2014
En vanlig dag på jobben består i pakking og prising av kjøtt. Her bytter man på å plukke varer ei økt, for så å prise neste. Flinke medarbeidere og god ledelse gjør dette til en fin arbeidsplass. Humor og godt miljø er en viktig faktor for trivselen.
Fordeler
God lunsj, godt miljø.
Ulemper
Fysisk tung
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
dette er et sted du lett kan komme opp i gradene hvis du vil.
slakter (Tidligere ansatt) –  Hærland27 januar 2014
Nortura var et ok sted å jobbe, men var vanskelig å komme inn i "gjengen" i pausene, da jeg ikke er den mest sosiale personen. og da ble pausene ofte ubehagelige.
Fordeler
bra avdelingsleder.
Ulemper
langt opp til kantina, og litt for korte pauser, ble veldig fort stress.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
srednia
ubój barani (Tidligere ansatt) –  Stavanger, N1120 juni 2013
praca przy taśmie szybkiej
brak możliwości rozwoju poza paroma stanowiskami
kadra nie trzepią się współpracuje się dobrze
szybkie tempo taśmy
po opanowaniu praca w porządku
Fordeler
dobre zarobki
Ulemper
cięszko otrzymać ofęrtę na dłuzej
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter

Se flere Nortura anmeldelser

Du kan prøve:

Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Nortura. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,0
Basert på 17 anmeldelser
56
46
34
21
10

Rangeringer etter kategori

3,8Arbeid/Personliv forhold
3,9Kompensasjon/Fordeler
3,8Jobbsikkerhet/Forskudd
3,6Lederskap
3,6Kultur

Nortura anmeldelser etter sted