Nokas anmeldelser fra ansatte

Viser alle 21 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
trabajo divertido buen ambiente cafe gratis
TRASPORTE (Tidligere ansatt) –  NORUEGA3 oktober 2019
nokas es un ejemplo para muchas empresa buen ambiente
buenos jefe les felicito
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
gøy og jobbe
Vekter (Tidligere ansatt) –  Oslo28 august 2019
veldig god miljø og bra arbeids plass,venlige og godt miljø
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Good environment for Customer and coworker interaction
Stationary Security Guard (Tidligere ansatt) –  Oslo kommune29 juli 2019
Friendly environment for good network building and experience with customer management.

Down-to-earth coworkers makes a a day go by fast.

Makes room for many different experiences and the choices for hectic work environments or calm work environments depending on preferences.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra företag
Ordningsvakt/väktare (Nåværende ansatt) –  STOCKHOLM8 mai 2019
Bra företag med mestadels bra människor
Dom platser jag arbetat på var bra
Fordeler
Inga
Ulemper
Inga
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 2Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Olika arbetsmiljöer
Ordningsvakt (Nåværende ansatt) –  Stockholm17 mars 2019
Arbetet som ordningsvakt är väldigt varierande med mycket förebyggande och att vara synlig i allmänheten. En vanlig dag på jobbet är att ta emot frågor såsom vägbeskrivning, tillsägelser, avvisa/avlägsna men också tuffa miljöer med omhändertaganden samt grip. 90% av arbetet sköts i form av kommunikation och det har både sina fördelar men också motgångar då människor som man möter är olika, det gör att man måste anpassa sig och göra sig förstådd och förstå dem man möter.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 1Rapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Auktoritär arbetsgivare
Säkerhetskontrollant (Tidligere ansatt) –  Arlanda30 januar 2019
Hög personalomsättning, hög sjukfrånvaro. Dålig stämning, "lågt i tak", militant ledarstil. "Svågerpolitik".
Fordeler
Kollegorna, några av gruppledarna är riktigt bra.
Ulemper
För lite personal. Svårt att utföra sitt jobb till 100%.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 2Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Träffa nya människor varje dag
Väktare (Nåværende ansatt) –  Stockholm23 oktober 2018
Grymt bra företag att arbeta.. Träffa nya människor varje dag..
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 2Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Praksisplass
Praksisplass (Tidligere ansatt) –  Oslo, Oslo kommune27 september 2018
Dette også var en praksisplass i forbindelse med skolen. Svært spennende og varierende arbeidsoppgaver som jeg trivdes godt med.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
rolig, trevlig och tryggg
dörr säljare och sålde larm (Tidligere ansatt) –  Göteborg13 juli 2018
Jag kan inte beskriva arbetet med bara 50 ord förlåt
Fordeler
bra arbetsplats
Ulemper
dåliga kollegor
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 4Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Rolig arbetsplats!
Flygplatskontrollant (Nåværende ansatt) –  Sigtuna kommun16 mai 2018
Jag får fördelen att möta hela världen varje dag & få kundkap om olika kulturer & språk.
Ulemper
Inga förmåner
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 1Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Något dålig arbetsmiljö
Administratör, kassör, gruppledare (Tidligere ansatt) –  Göteborg23 april 2018
Inte jättebra arbetsmiljö eller tanke på de anställda.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 4Rapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Rekommenderas ej
Transportör (Tidligere ansatt) –  Göteborg6 mars 2018
Rekommenderas ej då nedskärningar var av prioritet, vilket gjorde att arbetsbördan 3 dubblades.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 6Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Utfordrende og givende arbeidsplass
Vketer (Nåværende ansatt) –  Tromsø29 november 2017
En utfordrende og givende arbeidsplass med mange ulike arbeidsoppger.
Fordeler
Høyt aktivitetsnivå, aktiv jobb med mennesker
Ulemper
Man treffer alle slags typer mennesker, av og til litt stressende.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Good work Place
Cash transport officer (Tidligere ansatt) –  Oslo23 mai 2017
It was a good work place, meeting different people every day, delivering service.

I learned a lot about responsibility, and the workplace culture was fun.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Kort om meg
Vekter (Nåværende ansatt) –  Lørenskog kommune3 mai 2017
Jeg er en 41 år gammel mann, opprinnelig fra Iran med norsk statsborgerskap og førerkort.
For tiden jobber jeg i Lørenskog kommune, hjemmetjenesten, som pleieassistent.
Kort om meg:
Jeg er en pliktoppfyllende, fleksibel, engasjert, ansvarfull, strukturert, utadvendt, ærlig og omsorgsfull person som tar i et tak.
Initiativrik og løsningsorientert person.
Motiverende og positiv med godt humør.
Flink med mennesker, godt likt blant kolleger og pasienter.
Jeg har flere attester fra tidligere arbeid og politiattest fra 2017.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 22Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Friendly and happy atmosphere
Financial Assistant (Tidligere ansatt) –  Stockholm, SE29 mars 2017
Friendly and fun atmosphere with focus on being productive at the same time. Working here gave me knowledge about having several different tasks at the same time and complete them with precise results.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 7Nei 4Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
gøy arbeidsplassen
Renholdmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo23 mars 2017
jeg vil ikke si mer jeg har sett på arbeidde jeg likte veldig godt fordi jobben jeg følte meg bra og trives godt
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Omväxlande
Tekniker (Nåværende ansatt) –  Malmö, M3 mai 2015
1.Samlar ihop det man behöver söker ny information.
2.Information är konstant föränderlig
3.Bra men ibland är det väldigt mycket brus på på komuniktionen
4.Bra stöttning hjälper varandra i alla lägen
5.Svårt att komma vidare stressigt ibland
6.Friheten, ta egna beslut
Fordeler
Frihet
Ulemper
Tungt
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 9Nei 9Rapporter
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Varierte og Utfordrende hverdager
Staasjonert vekter (Tidligere ansatt) –  NOKAS Fast vikariat.17 april 2015
I min jobb i NOKAS så begynte det inne på et kjøpesenter. Varierte arbeidsoppgaver - aldri en dag som var lik.
En typisk dag på jobb kunne være stille og rolig: ingen som trengte guiding og ingen uromomenter eller MYE folk og masse uromomenter som lagde kvalme. Så gale at eg måtte sitte overtid for å skrive ferdig min del av dagsrapporten. Det ble for heftig for min personlighet, klarte ikke håndtere det tilfedsstillende for arb,giver.

Det objektet eg trivdes best på var vi ute iblant folk.
Kontrollrunder med fortløpende korrigeringer på avvik: fra rydding av boss til å slå av lysarmaturene, la de bli kalde og slå de på igjen for å se om de fungerte som de skulle.
Være synlig blant reisende for å legge en demper på eventuelle uromomenter. Involvere seg i eventuelle uromomenter for å unngå kvalme/bråk.
Fortelle guide folk og turister om hvor riktig terminal / perrong / buss befinner seg.

Eg har lært at jo mer faste dager med arbeidstider og min plass eg har jo bedre trives og da går prestasjonen opp.
Turnus i kombinasjon med uke til uke / mnd til mnd harmonerer dårlig sammen med samværet mitt med datteren min.
Fordeler
Mye mosjon
Ulemper
Turnusen og faren for at lunsjen kunne ryke pga mye å gjøre.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 32Nei 4Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv
Tasteoperatør, ufaglært medarbejder. (Tidligere ansatt) –  Brøndby danmark28 september 2012
Udmørket arbejdsplads men for få kurser og medarbejdermøder. En arbejdsplads med alt for hyppige udskiftninger af personale.
Fordeler
tæt på mit hjem
Ulemper
en stor del af ansættelsen på aften og nat
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
Krevd profil

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Nokas. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

3,7
Basert på 21 anmeldelser
56
48
34
21
12

Rangeringer etter kategori

3,6Arbeid/Personliv forhold
3,7Kompensasjon/Fordeler
3,5Jobbsikkerhet/Forskudd
3,7Lederskap
3,7Kultur