Nille anmeldelser fra ansatte

Fant 35 anmeldelser som matchet søket Se alle 37 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Flott arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Hunstad, NO1 oktober 2019
Flott butikk, med en butikksjef som bryr seg om de som er ansatt. Hyggelige kunder, som gjør det til en givende plass.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Kjekk arbeidsplass
butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Straume/rong3 september 2019
La på plass varer, snakket og hjalp kunder med det de ville ha.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Det var produktivt og gøy
Praksis (Tidligere ansatt) –  Son11 august 2019
Jeg syns det var kjempe morsomt å få være i praksis der. Var varierte oppgaver som gjorde det mye bedre.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Flott arbeidplass
Selger innen detaljhandel (Nåværende ansatt) –  Ålesund kommune1 juli 2019
Flott plass å jobbe, god ledelse og arbeidskultur.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Nille
Work Experience Placement (Tidligere ansatt) –  Norway10 juni 2019
In all honesty, I did not have a lot of time at Nille, I have nothing negative to say other than I wish I did not give up so soon. I was on placement so there was never possible for salary. I learnt a bit about retail and customer service. I meet alot of interesting people and will take my experience with me and hopefully develop these skills further
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
gøy arbeidsplass
Butikkmedabeider (Nåværende ansatt) –  Brandbu, Gran kommune28 mai 2019
Jeg er 20 år gammel jente og godt humør. Jeg har lyst til å jobb i butten
Fordeler
Gratis
Ulemper
korte pauser
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy jobb
Ekstrahjelp (Nåværende ansatt) –  Bergen, Bergen kommune9 april 2019
Service og godt samhold. Herlige kollegaer. Mange gøye kunder.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
gøy
Butikk (Nåværende ansatt) –  Narvik kommune20 februar 2019
det var bra arbeidsplass med min kollega og bra kommunikasjon.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
produktiv og gøy arbeid
Tilkallingsvakt (Tidligere ansatt) –  Molde, Molde kommune30 januar 2019
Trives godt i jobben, og kom godt overens med ansatte.
Fordeler
nye erfaringer
Ulemper
Ny sjef
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
gøy å jobbe der.
Arbeidspraksis (Tidligere ansatt) –  Vormsund25 januar 2019
Jeg synes det var allrigth å jobbe på nille vormsund for det var hyggelige kollegaer som hjalp til hvis en trengte det. Var der i arbeidstrening via Orbit Arena, har aldri jobbet i butikk før men fikk virkelig kjent på at det var noe jeg kunne tenkt meg, kundekontakt og rydde, varepåfylling og kasse var noe jeg fikk lære meg og ser at det er noe jeg mestrer.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
stressende men lærerikt arbeidsplass
Medarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo18 januar 2019
Man må kunne være flink til å jobbe fort og effektivt, ellers blir jobben vanskelig på personen. Det er masse jobb med å å ta ut gjenstander fra kassene og fylle det opp på plassen sin. Jeg har lært at man tjener ikke mye av en så stressende og vanskelig jobb. hvis du ikke vet og forstår hva du skal gjøre så kan det være litt vanskelig å gjøre jobben sin riktig. Det er en fin arbeidskultur der det jobber mennesker fra forskjellige land, og vi lærer litt om hverandre på bare noen få timer.
Fordeler
fint samarbeid og hyggelige mennesker
Ulemper
toalett fylt opp med pakker
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Grei jobb
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo11 oktober 2018
En typisk dag på jobben er plassering av varer eller klargjøring til kampanjer og kassearbeid. Jeg har lært å jobbe med kundeservice og varehåndtering. Grei og hjelpsom sjef. Hyggelige medarbeidere med godt miljø. Den vanskeligste delen av jobben var at det ble en god del lange dager uten noe å gjøre. Mest underholdende var å møte mange nye hyggelige mennesker.
Fordeler
Sosialt, godt miljø
Ulemper
Lite å gjøre til tider
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Var en helt grei jobb
Selger (Tidligere ansatt) –  Oslo18 september 2018
Var en sommer jobb men butikk jobb var ikke noe for meg, jeg elsker å passe på barn og hjelpe med lekser ect
Fordeler
Godt å ha på CVen
Ulemper
Får ikke vært kreativ
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Halden1 august 2018
Med varebestillinger, sette ut nye varer og kundeforhold ble det en variert og morsom arbeidsdag.
Lærte kassesystemet deres, oppgjør og ansvar for både åpning og stenging av butikk.
Ledelsen var veldig samarbeidsvillige når det kom til å løse problemer om du gjorde noe feil.
arbeidskulturen var fantastisk jeg hadde gode kollegaer som gjorde at jeg gledet meg til jobb.
vanskeligste delen av jobben var faktisk oppgjøret under høysesonger, da det var to kasser og kun en som hadde kveldsvakt.
mest underholdene delen var å glede kundene, det gjorde gjerne vakta verdt det selv på stille dager
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Rolig
Oslo (Tidligere ansatt) –  Oslo19 juni 2018
Der var jeg på praksis, og jeg lærte masse forskjellig
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
interessert og spennende dager.
Butikk (Tidligere ansatt) –  Trondheim kommune22 mai 2018
En typisk dag på jobben er å pakke opp nye varer og flytte på noen andre varer. Jeg lærte meg litt mer på hvordan det var å jobbe med lagerarbeid og litt om hvordan det er å jobbe i kassen. Elsket arbeidskulturen både på grunn av folkene jeg jobbet med og plassen/område. Den vanskelige delen av jobben var at jeg ble sliten i føttene etter å hatt gått rundt i butikken i 4-5 timer. Det mest underholdene av jobben var å se hvor ting var og hvordan ting skulle gjøres.
Fordeler
utrolig greie folk, bra arbeidsforhold
Ulemper
lite pause rom
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Skuffende...
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Trondheim,7 mai 2018
Dårlig arbeidskultur,samt brudd på lovnad om kontrakt.
Fordeler
ingen
Ulemper
løftebrudd ang arb.kontrakt...
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
0
pracownik sklepu (Tidligere ansatt) –  Bærum kommune9 april 2018
pracownicy są wykorzystywani,
brak pakietów socjalnych,
ogromna ilość obowiązków za nieadekwatne zarobki
Fordeler
żadnych plusów!
Ulemper
niskie zarobki, jednoosobowa obsługa sklepu - brak możliwości wyjścia do toalety czy zjedzenia posiłku, jedna osoba MUSI wykonać wszystko w czasie godzin pracy - przyjąć/zamówić towar, obsługiwać klientów i udzielać im informacji, prowadzić korespondencję mailową, odbierać telefony
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 4Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
kjempekjekk arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Elnesvågen22 november 2017
trivdes veldig godt der og kjekke folk å jobbe sammen med
Ulemper
ingen pauser
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Creative place.
Seller (Nåværende ansatt) –  Sandnes Norway10 september 2017
There you can realized your self. Can be creatively as much as you want. Friendly, funny employees, nice customers, good system, salary, good working hours.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Nille. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,1
Basert på 37 anmeldelser
519
48
36
22
12

Rangeringer etter kategori

3,9Arbeid/Personliv forhold
3,7Kompensasjon/Fordeler
3,9Jobbsikkerhet/Forskudd
4,0Lederskap
4,2Kultur

Nille anmeldelser etter sted