Nille anmeldelser fra ansatte

Fant 27 anmeldelser som matchet søket Se alle 29 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Flott arbeidplass
Selger innen detaljhandel (Nåværende ansatt) –  Ålesund kommune1 juli 2019
Flott plass å jobbe, god ledelse og arbeidskultur.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Nille
Work Experience Placement (Tidligere ansatt) –  Norway10 juni 2019
In all honesty, I did not have a lot of time at Nille, I have nothing negative to say other than I wish I did not give up so soon. I was on placement so there was never possible for salary. I learnt a bit about retail and customer service. I meet alot of interesting people and will take my experience with me and hopefully develop these skills further
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
produktiv og gøy arbeid
Tilkallingsvakt (Tidligere ansatt) –  Molde, Molde kommune30 januar 2019
Trives godt i jobben, og kom godt overens med ansatte.
Fordeler
nye erfaringer
Ulemper
Ny sjef
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
gøy å jobbe der.
Arbeidspraksis (Tidligere ansatt) –  Vormsund25 januar 2019
Jeg synes det var allrigth å jobbe på nille vormsund for det var hyggelige kollegaer som hjalp til hvis en trengte det. Var der i arbeidstrening via Orbit Arena, har aldri jobbet i butikk før men fikk virkelig kjent på at det var noe jeg kunne tenkt meg, kundekontakt og rydde, varepåfylling og kasse var noe jeg fikk lære meg og ser at det er noe jeg mestrer.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
stressende men lærerikt arbeidsplass
Medarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo18 januar 2019
Man må kunne være flink til å jobbe fort og effektivt, ellers blir jobben vanskelig på personen. Det er masse jobb med å å ta ut gjenstander fra kassene og fylle det opp på plassen sin. Jeg har lært at man tjener ikke mye av en så stressende og vanskelig jobb. hvis du ikke vet og forstår hva du skal gjøre så kan det være litt vanskelig å gjøre jobben sin riktig. Det er en fin arbeidskultur der det jobber mennesker fra forskjellige land, og vi lærer litt om hverandre på bare noen få timer.
Fordeler
fint samarbeid og hyggelige mennesker
Ulemper
toalett fylt opp med pakker
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Var en helt grei jobb
Selger (Tidligere ansatt) –  Oslo18 september 2018
Var en sommer jobb men butikk jobb var ikke noe for meg, jeg elsker å passe på barn og hjelpe med lekser ect
Fordeler
Godt å ha på CVen
Ulemper
Får ikke vært kreativ
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Halden1 august 2018
Med varebestillinger, sette ut nye varer og kundeforhold ble det en variert og morsom arbeidsdag.
Lærte kassesystemet deres, oppgjør og ansvar for både åpning og stenging av butikk.
Ledelsen var veldig samarbeidsvillige når det kom til å løse problemer om du gjorde noe feil.
arbeidskulturen var fantastisk jeg hadde gode kollegaer som gjorde at jeg gledet meg til jobb.
vanskeligste delen av jobben var faktisk oppgjøret under høysesonger, da det var to kasser og kun en som hadde kveldsvakt.
mest underholdene delen var å glede kundene, det gjorde gjerne vakta verdt det selv på stille dager
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
interessert og spennende dager.
Butikk (Tidligere ansatt) –  Trondheim kommune22 mai 2018
En typisk dag på jobben er å pakke opp nye varer og flytte på noen andre varer. Jeg lærte meg litt mer på hvordan det var å jobbe med lagerarbeid og litt om hvordan det er å jobbe i kassen. Elsket arbeidskulturen både på grunn av folkene jeg jobbet med og plassen/område. Den vanskelige delen av jobben var at jeg ble sliten i føttene etter å hatt gått rundt i butikken i 4-5 timer. Det mest underholdene av jobben var å se hvor ting var og hvordan ting skulle gjøres.
Fordeler
utrolig greie folk, bra arbeidsforhold
Ulemper
lite pause rom
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Skuffende...
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Trondheim,7 mai 2018
Dårlig arbeidskultur,samt brudd på lovnad om kontrakt.
Fordeler
ingen
Ulemper
løftebrudd ang arb.kontrakt...
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
0
pracownik sklepu (Tidligere ansatt) –  Bærum kommune9 april 2018
pracownicy są wykorzystywani,
brak pakietów socjalnych,
ogromna ilość obowiązków za nieadekwatne zarobki
Fordeler
żadnych plusów!
Ulemper
niskie zarobki, jednoosobowa obsługa sklepu - brak możliwości wyjścia do toalety czy zjedzenia posiłku, jedna osoba MUSI wykonać wszystko w czasie godzin pracy - przyjąć/zamówić towar, obsługiwać klientów i udzielać im informacji, prowadzić korespondencję mailową, odbierać telefony
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 3Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
kjempekjekk arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Elnesvågen22 november 2017
trivdes veldig godt der og kjekke folk å jobbe sammen med
Ulemper
ingen pauser
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Creative place.
Seller (Nåværende ansatt) –  Sandnes Norway10 september 2017
There you can realized your self. Can be creatively as much as you want. Friendly, funny employees, nice customers, good system, salary, good working hours.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Veldig bra arbeidsplass
Butikkmedarbeider, Praksisplass (Tidligere ansatt) –  Inderøy17 august 2017
Jeg hadde praksisplass på Nille. Der var svært interessant for meg.
Jeg praktiserte norsk, fikk kjenskap til norsk arbeidsliv og fikk innblikk i et munlig yrke i Norge.
På Nille ryddet jeg på lager, fylk varer i hylle, litt prøvde å jobbe på kasse.
Fordeler
hyggelige ansatter
Ulemper
har ikke ulemper
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 6Nei 1Rapporter
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Dårlig ledelse hvor problemer ikke blir tatt hensyns til
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Kristiansand kommune7 juni 2017
Ble skjøvet ut å "mobbet" på arbeidsplass!
Følte meg utilpass!
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy og fornøyd på arbeidplass
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Oslo8 mai 2017
jeg er fornøyd å jobbe på nille .Det er veldig god milijø der.Ansatter er veldig hyggelig.
Fordeler
Rabatt
Ulemper
kort pauser
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 6Nei 1Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Lærerik arbeidsplass
Sommervikar (Tidligere ansatt) –  Gjøvik1 mai 2017
Alltid noe å gjøre. Fikk et godt forhold til både de ansatte og faste kunder. Lærte mye nytt om salg og service
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy utplassering
utplassering/lagerarbeid (Tidligere ansatt) –  saupstad, trondheim30 januar 2017
En typisk dag på jobben var å vaske gulvet i hele butikken, rulle på plass tun, legge nye varer i hyllene, pris legge varer som ikke er prislagt og rydde på lageret om nødvendig. Jeg lærte hvordan det er å være i arbeidslivet fordi det visste jeg ikke fra før og jeg lærte å bruke prismaskin også. Ledelsen var grei, hun var en hyggelig person som viste meg hva jeg skulle gjøre hvis det gikk tom for arbeidsoppgaver. Medarbeiderne var greie de også, de hjalp meg hvis jeg trengte hjelp og var hyggelige mot meg og kundene. Den vanskeligste delen med jobben var når kundene kom til meg å spurte om ting som jeg ikke visste om. Jeg vet ikke hva den mest underholdende delen av jobben var.
Fordeler
Jeg fikk lære noe nytt
Ulemper
Liten butikk og mange medarbeidere.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 6Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Variert arbeid, stadig nye kampanje
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Volda5 januar 2017
En typisk dag på jobben:
Rydde hyller, kundebehandling, varehåndtering, varebestilling, koste og vaske golv.

Kva har eg lært:
Har lært å håndtere kassa, å bestille varer, lært kundebehandling, lært om diverse kubbelys, telys, kronelys nille sel.

Ledelse:
Romsleg men også tydeleg.

Den vanskelegaste delen av jobben:
Gi profesjonell kundebehandling

Den mest underholdande delen av jobben:
Organisere hyller, og gå ut med nye kampanjevarer.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy og trivelig arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Harstad, Harstad kommune29 desember 2016
Gode leder og gode kollegaer, mye å gjøre og varierte kunder
Fordeler
Personal rabatt
Ulemper
Lite lager
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo6 desember 2016
God arbeidsplass, selv om lunsjrommet var lagerrommet, og det var ganske trang plass.
Fordeler
pause
Ulemper
lite fullt lunsjrom
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 4Rapporter
Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Nille. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,1
Basert på 29 anmeldelser
516
44
36
22
11

Rangeringer etter kategori

3,9Arbeid/Personliv forhold
3,7Kompensasjon/Fordeler
3,8Jobbsikkerhet/Forskudd
4,0Lederskap
4,1Kultur

Nille anmeldelser etter sted