Nille anmeldelser fra ansatte

Fant 19 anmeldelser som matchet søket Se alle 21 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Skuffende...
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Trondheim,7 mai 2018
Dårlig arbeidskultur,samt brudd på lovnad om kontrakt.
Fordeler
ingen
Ulemper
løftebrudd ang arb.kontrakt...
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
0
pracownik sklepu (Tidligere ansatt) –  Bærum kommune9 april 2018
pracownicy są wykorzystywani,
brak pakietów socjalnych,
ogromna ilość obowiązków za nieadekwatne zarobki
Fordeler
żadnych plusów!
Ulemper
niskie zarobki, jednoosobowa obsługa sklepu - brak możliwości wyjścia do toalety czy zjedzenia posiłku, jedna osoba MUSI wykonać wszystko w czasie godzin pracy - przyjąć/zamówić towar, obsługiwać klientów i udzielać im informacji, prowadzić korespondencję mailową, odbierać telefony
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
kjempekjekk arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Elnesvågen22 november 2017
trivdes veldig godt der og kjekke folk å jobbe sammen med
Ulemper
ingen pauser
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Creative place.
Seller (Nåværende ansatt) –  Sandnes Norway10 september 2017
There you can realized your self. Can be creatively as much as you want. Friendly, funny employees, nice customers, good system, salary, good working hours.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Veldig bra arbeidsplass
Butikkmedarbeider, Praksisplass (Tidligere ansatt) –  Inderøy17 august 2017
Jeg hadde praksisplass på Nille. Der var svært interessant for meg.
Jeg praktiserte norsk, fikk kjenskap til norsk arbeidsliv og fikk innblikk i et munlig yrke i Norge.
På Nille ryddet jeg på lager, fylk varer i hylle, litt prøvde å jobbe på kasse.
Fordeler
hyggelige ansatter
Ulemper
har ikke ulemper
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4Nei 1Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Dårlig ledelse hvor problemer ikke blir tatt hensyns til
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Kristiansand kommune7 juni 2017
Ble skjøvet ut å "mobbet" på arbeidsplass!
Følte meg utilpass!
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy og fornøyd på arbeidplass
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Oslo8 mai 2017
jeg er fornøyd å jobbe på nille .Det er veldig god milijø der.Ansatter er veldig hyggelig.
Fordeler
Rabatt
Ulemper
kort pauser
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 1Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Lærerik arbeidsplass
Sommervikar (Tidligere ansatt) –  Gjøvik1 mai 2017
Alltid noe å gjøre. Fikk et godt forhold til både de ansatte og faste kunder. Lærte mye nytt om salg og service
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4NeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy utplassering
utplassering/lagerarbeid (Tidligere ansatt) –  saupstad, trondheim30 januar 2017
En typisk dag på jobben var å vaske gulvet i hele butikken, rulle på plass tun, legge nye varer i hyllene, pris legge varer som ikke er prislagt og rydde på lageret om nødvendig. Jeg lærte hvordan det er å være i arbeidslivet fordi det visste jeg ikke fra før og jeg lærte å bruke prismaskin også. Ledelsen var grei, hun var en hyggelig person som viste meg hva jeg skulle gjøre hvis det gikk tom for arbeidsoppgaver. Medarbeiderne var greie de også, de hjalp meg hvis jeg trengte hjelp og var hyggelige mot meg og kundene. Den vanskeligste delen med jobben var når kundene kom til meg å spurte om ting som jeg ikke visste om. Jeg vet ikke hva den mest underholdende delen av jobben var.
Fordeler
Jeg fikk lære noe nytt
Ulemper
Liten butikk og mange medarbeidere.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 1Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Variert arbeid, stadig nye kampanje
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Volda5 januar 2017
En typisk dag på jobben:
Rydde hyller, kundebehandling, varehåndtering, varebestilling, koste og vaske golv.

Kva har eg lært:
Har lært å håndtere kassa, å bestille varer, lært kundebehandling, lært om diverse kubbelys, telys, kronelys nille sel.

Ledelse:
Romsleg men også tydeleg.

Den vanskelegaste delen av jobben:
Gi profesjonell kundebehandling

Den mest underholdande delen av jobben:
Organisere hyller, og gå ut med nye kampanjevarer.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4Nei 1Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy og trivelig arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Harstad, Harstad kommune29 desember 2016
Gode leder og gode kollegaer, mye å gjøre og varierte kunder
Fordeler
Personal rabatt
Ulemper
Lite lager
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo6 desember 2016
God arbeidsplass, selv om lunsjrommet var lagerrommet, og det var ganske trang plass.
Fordeler
pause
Ulemper
lite fullt lunsjrom
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 3Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Veldig gøy
Kundehjelper (Tidligere ansatt) –  Drammen kommune3 desember 2016
Jeg var på jobbuke hos Nille det var veldig gøy jobb som jeg har satt stor pris på. Jeg har erfaring med å jobbe med kunder og med ka
Fordeler
Erfaring
Ulemper
Slitsomt
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 2Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy og produktiv arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Ørsta kommune10 november 2016
Jobb jeg likte veldig. Kjekke arbeidsoppgaver og kjekke kolleger.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Det var å lære kassa, prate med kunder og hjelpe dem
butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Tønsberg17 oktober 2016
Det var gøy jobbe mennesker, jeg har lært mye.
Eksempel språk
Ulemper
Jeg hadde litte pause
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Spennende og aktiv jobb
Ekstrahjelp (Nåværende ansatt) –  Larvik9 juni 2016
I Nille har vi et godt samarbeid. Man har alltid noe å gjøre. Man kan bruke fantasien og ta initiativ. Viktig å se kunden og at kunden er fornøyd.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 7Nei 1Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
koselig arbeidsplass.
butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Bodø, N1829 april 2015
en god butikk å jobbe i,alltid en god samtale på lur når man kom på jobb.lært masse om hvordan butikken drives.alle varegruppene,pakke ut varer og registrere dem prise og sette ut.kjempe snill leder,kunne ikke hatt bedre.hadde ikke noe vanskelig for å jobbe der trivdes kjempe godt fra dag 1.vi gjorde mye artig på jobben kledde oss ut når det var halloween og jul.jobbet godt i lag som ett team.kjempe butikk å jobbe i .
Fordeler
rabatt på varer.
Ulemper
helt topp .
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 10Nei 4Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Varierende og spennende arbeidsplass
ringe vikar/medarbeider (Nåværende ansatt) –  Mysen1 oktober 2014
Å komme på Nille på morgenen har vært en gledesrus for meg. Supre kolegaer og en sjef man kunne tro man drømte om.
Når jeg begynte på Nille så var jeg veldig usikker og redd for å feile, men her ble man kastet inn i det, men på en positiv og trygg måte.
Jeg har lært masse om kundebehandling, ikke minst meg selv og hvordan det er å drive en butikk. Det som kunne være vanskelig var rett og slett å si nei til å jobbe eller melde ifra om sykdom, ikke for å få refs, men rett og slett fordi man ønsker så sterkt å være der.
Mye variasjon i arbeidet og det er bare kjempe morsomt og spennende.

Alt i alt så har det bare vært en positiv opplevelse. Jeg begynte med praksis plass og var der i 9 måneder også fikk jeg tilkalling stilling.

jeg fikk sommeren 2014 ansvar for butikken i 3 uker, mine tanker var at - hvorfor meg ? Men slik blev det og da fikk man virkelig oppleve hvor langt man har kommet og hva man kan lære på så kort tid.

Kjempe fornøyd og takknemlig for at jeg fikk muligheten hos Nille/Mysen
Fordeler
SUVEREN SJEF OG KOLEGAER
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 10Nei 2Rapporter

Se flere Nille anmeldelser

Du kan prøve:

Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Nille. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,2
Basert på 21 anmeldelser
513
43
33
21
11

Rangeringer etter kategori

4,1Arbeid/Personliv forhold
3,7Kompensasjon/Fordeler
3,8Jobbsikkerhet/Forskudd
4,1Lederskap
4,2Kultur

Nille anmeldelser etter sted