National Oilwell Varco anmeldelser fra ansatte

Fant 47 anmeldelser som matchet søket Se alle 2 791 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra arbetsplats
Technical Project Manager (Nåværende ansatt) –  Kristiansand20 juni 2016
Arbetet var intensivt men roligt och intressant.

Många möten under dagen.
Mycket kundkontakt.
Fordeler
Arbetsmiljö, resor
Ulemper
Kortsiktighet gällande framtida strategier.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Inspirerende og lærerik arbeidsplass
Accountant Administration Aftermarket (Tidligere ansatt) –  Molde10 juni 2016
Hektisk arbeidsplass -
Lært utrolig mye og i forskjellige fagfelt
Flotte og inspirerende kollegaer, godt arbeidsmiljø
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
good
Project/Design Engineer (Nåværende ansatt) –  Kristiansand9 juni 2016
It has been a good experience to work at National Oilwell VArco, kristainsand.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Trivelig arbeidsplass
Material Coordinator (Tidligere ansatt) –  Kristiansand1 juni 2016
- God stemning, hektisk, stor arbeidsmengde

- mine arbeidsoppgaver:

holde ERP systemet oppdatert.
- opprette itemnr/delenr
- oppdatering av priser, leveringstider og annen nødvendige info for å gjøre et itemnr klar for innkjøp/salg
Mitt hovedansvar var de hydrauliske delene deriblant kodeoppbygging av hydrauliske slanger i ERP systemet.

- veldig hyggelige og skjønne medarbeidere. vi har hatt det utrolig gøy på jobb.

- det vanskeligste delen på jobben min var å skulle måtte kontrollere/dobbelskjekke andres ansvarsoppgaver, og få de til å følge NOV's retningslinjer for at all info i systemet skal bli helt korrekt.

Den mest underholdene delen av jobben må være Jira prosjektet jeg ble med i. Det var å være med på å lage en brukermanual på et nytt system hvor vi skulle få inn alle arbeidssakene vi skulle utføre.
Fordeler
Forsikringsavtalen
Ulemper
Ustabilt oljemarket, lave oljepriser
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv
Component Engineer (Tidligere ansatt) –  Kristiansand16 mai 2016
When i interact with my team and share each others problems with the project.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Learning, Challenging and diversified experience
Systems Engineer (Tidligere ansatt) –  Kristiansand9 mai 2016
I have been working as Systems Engineer on advanced state-of-the-art drilling control systems projects.

Job responsibilities aimed to inventing more precise, fault-tolerant and scalable and robust designs for drilling control to meet demanding specifications and withstand highly adverse operating conditions.

I have been responsible for developing test descriptions, test cases, and test execution for product specifications verification and validation including entire documentation of all test activities.
Fordeler
Flexible hours, Cutting edge Tech, Salary
Ulemper
Mediocre and less competent management
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra arbeidsplass.
Design engineer (Tidligere ansatt) –  Kristiansand3 mai 2016
NOV, lar deg være kreativ og utvikle deg videre om du ønsker.
det er et godt arbeidsmiljø på tross at det er en så stor bedrift som det var.
Fordeler
Gode forsikringer
Ulemper
Dårlig kantine
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Relaxed workplace
Project Engineer (Tidligere ansatt) –  Kristiansand2 mai 2016
Demanding, but relaxed work environment. Management is lenient, and employees can decide how to spend their day, for the most part.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
godt arb.miljø
Salgsingeniør (Tidligere ansatt) –  Kristiansand29 mars 2016
mye å gjøre
lært data systemer
litt lite forståelse for verdien av kundekontakt
fikk ikke følge opp kundene slik en ønsket
gode resultater og flinke kolleger.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Very Good company with best work culture
Project Engineer (Tidligere ansatt) –  Stavanger15 mars 2016
I found this company as very employee friendly. Got very good managers and colleagues to work with. Though Drilling was totally new domain for me, i enjoyed learning each bit.I would like to work with the company again in near future.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Great working environment with great opportunity.
Quality Control Surveyor (Tidligere ansatt) –  NO7 mars 2016
This job has given a great technical development and it have improved my confidence allot. It though me on how to be part of a team to be able to deliver top quality products to our customers.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktivt og gøy arbeidsplass
Hydraulikkmontør/Mekaniker (Tidligere ansatt) –  Kristiansand4 mars 2016
Hektisk, mye å gjøre. Lært å jobbe selvstendig, mange gode medarbeidere
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Mechanical creative products
Design Engineer - Vertical Pipe Handling (Tidligere ansatt) –  Kristiansand24 februar 2016
Vertical Pipe Handling systems

New products

With new discoveries of oilfields far off the coasts and in very deep water, down to 3000 meters, oil rigs need to carry more equipment, so safety and durability continues to be a very important issue and
risk needs to be reduced wherever possible
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Spennende og utfrodrende arbeidsplass med mange muligheter
Utstyrsansvarlig, BOP Handling Systems (Nåværende ansatt) –  Kristiansand17 februar 2016
NOV er ledende leverandør av løsninger til olje- og gass industrien. Et selskap legger til rette for faglig og personlig utvikling og med gode sosiale forhold.
Fordeler
Fleksibelt, sosialt og gode forsikringsordninger
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
veldig fornøyed å jobbe
Konstruksjonsingeniør (Nåværende ansatt) –  Kristiansand12 februar 2016
Min erfaring med NOV var bare positiv. Jobben var utrolig interessant og det var veldig moro å jobbe med mine kollegaer.
Fordeler
bare
Ulemper
ingen
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En flott og spennende arbeidsplass
Technical Assistant (Nåværende ansatt) –  Kristiansand11 februar 2016
En flott og spennende arbeidsplass med store muligheter for utvikling og læring
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fantastisk arbeidsplass med godt miljø
Equipment Resposnible (Nåværende ansatt) –  Kristiansand10 februar 2016
Lærerikt og mangfoldig arbeid med et godt arbeidsmiljø. Jeg har lært mye om prosjektarbeid og å arbeide både selvstendig og i team.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Sosialt samhold og faglige utfordringer
Design ingeniør (Nåværende ansatt) –  Kristiansand4 februar 2016
Tegning / modellering av produkter samt oppfølging under bygging.
Har lært mye nytt om bruk av selskapets datastyrings verktøy og deltatt i standardiserings gruppe som får redusert konsnads nivået på kran produkter. Flott medarbeidere, selv om nedgangstidene nå er tøffe i oljebransjen.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
gode kolleger og bra arbeidforhold
QC (Tidligere ansatt) –  kontor i Tønsberg. besøke kunder i Europa30 januar 2016
Selvstendig og krevende jobb med engasjerende og hjelpsomme kolleger
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra arbeidsplass
mekaniker/sveiser (Nåværende ansatt) –  Søgne10 januar 2016
Veldig gode arbeidskoleger.
Gode pensjonsforsikringer.
lærte om mye forskjellig utstyr til olja.
Fordeler
Bra forsikringer
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
Krevd profil

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos National Oilwell Varco. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

3,9
Basert på 2 791 anmeldelser
5959
4977
3598
2149
1108

Rangeringer etter kategori

3,7Arbeid/Personliv forhold
3,8Kompensasjon/Fordeler
3,3Jobbsikkerhet/Forskudd
3,4Lederskap
3,6Kultur

National Oilwell Varco anmeldelser etter sted