National Oilwell Varco anmeldelser fra ansatte

Fant 49 anmeldelser som matchet søket Se alle 2 829 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Learning opportunities, pro-active environment.
Sales Engineer - Oil Drilling Equip (Tidligere ansatt) –  Kristiansand, Norway29 oktober 2019
With almost 10 years with NOV, Norway. I have the opportunity of learning new skills of technical nature. Also the pro-active environment allowed for new sales systems to advance new markets.

Working colleagues were always nice and helpful. I appreciated the chances to grow and offer our clients the right and needed support in sales.

All in all, one of the best companies I have had the pleasure to contribute.
Fordeler
Flexible vacation. Good overtime, when we needed to but the midnight oil.
Ulemper
none.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Godt selskap
Prosjekt leder - studie/prosjekt utvikling (Tidligere ansatt) –  Kristiansand22 oktober 2019
Veldig flott og godt selskap å jobbe for. Har tidligere vært der og jobben I mange år som prosjekt leder. Svært gode produkter og tjenester de har å trilby/Levere
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
clean envirament and full airconditional
production welder (Tidligere ansatt) –  no 4 Gul way19 august 2019
5 day works with a clean and safe work place in assembly department.I have learned to jipup many sizes of drilling bits welded it on the line. hardes part is after welding bigest bits using guages to check their size the guages is very heavy to carry. Most enjoyable is when we finish our job in the team work on time.
Fordeler
transport provided
Ulemper
shift work
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fantastastisk
Lagermedarbeider (Tidligere ansatt) –  Kristiansand kommune11 mars 2019
Alltid mye og gjøre, lærer noe nytt hele tiden .
Gode arbeidsforhold , veldig bra arbeidsmiljø.
Fordeler
kantine
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy arbeidsplass med masse kompetente kolleger
Senior Engineering Coordinator (Tidligere ansatt) –  Stavanger, Stavanger kommune5 desember 2018
et firma som er 100% avhengig av oljepris. Firmaet har mange nye produkter under utvikling.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
anbelt arbeidsplss
Senior Engineering Coordinator (Tidligere ansatt) –  stavanger6 februar 2018
Effektiv, profesjonelt firma med mange viktige produkter for oljebransjen.
Fordeler
struktur i arbeidsdagen
Ulemper
ingen
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Helt Ok plass for kun norske ikke for folk med andre landsbakgrunn som meg.
Industri mekaniker (Tidligere ansatt) –  Molde Hjelset20 januar 2018
Det var lærling årene for meg, men samtidige fikk høre masse dritt fra folk som snakke dritt om innvandrere etter som jeg selv har innvandere bakgrun.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Trivelig arbeidsplass
Utstyrsansvarlig/engineering coordinator (Tidligere ansatt) –  Forus9 oktober 2017
Mange kjekke kollegaer fra mange forskjellige nasjonaliteter
Flinke på å oppdatere de ansatte med kurs
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
en god arbeids plass
Service Engineer (Tidligere ansatt) –  Kristiansand kommune7 september 2017
Følte at man ble ivaretatt som arbeider, og at skikketheten var i fokus.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
High quality persolale who design and deliver top premium equimpent
Supplier Development Specialist- Global SCM (Nåværende ansatt) –  Kristiansand, Kristiansand kommune31 august 2017
National Oilwell Varco is by far the best emploier I ever had worked with.
People is great and have a high leverl of expertice in all levels of the organisation.
There is a uniqe work emviroment where people alloews to devolop themself and people are given a chanse to proof they are capable to almost any task.
Great compant
Fordeler
Great colleauges
Ulemper
Low activety in the oil and gas supply marked
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Flexible work environment
Drafter, Design/Project Engineer (Tidligere ansatt) –  Kristiansand15 mai 2017
Daily tasks would be production of drawings for manufacturing.
Steep learning curve in the use of different software.
Relaxed management but with emphasis on deadlines.
Informal workplace culture.
Biggest challenges would be the continual implementation of new software programs.
Enjoyable working with colleagues of many different nationalities.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
hyggelig arbeidsplass spesielt sosialt
Director NOV Oslo Operation (Tidligere ansatt) –  Asker23 februar 2017
Mulighet for utfordrende oppgaver; har fått mange muligheter som har gitt ulike stillinger over tid.

Jobbet med samme type produkter i 25 år, og de siste årene i et mer amerikansk ledet selskap. har gitt utfordringer på det strategiske nivå med noe mer "overstyring" og tunge beslutningsveger.
Fordeler
sosialt svært hyggelig arbeidsplass
Ulemper
redusert selvstendighet
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Lærerikt og gode arbeidsforhold og godt samhold
Material Koordinator, EDM Support Analyst (Nåværende ansatt) –  Norge8 november 2016
NOV har vært en veldig god arbeidsplass. Gode kollegaer, gode arbeidsforhold og lærerikt.

Har fått være med på oppgangen, samt nedgangstidene.
Fordeler
Fri under eget ansvar
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Stor og solid arbeidsplass
Design Ingeniør (Tidligere ansatt) –  Arendal kommune8 november 2016
Helt grei arbeidsplass for de aller fleste. Jeg har utviklet meg kraftig i tråd med arbeidsoppgavene. Jeg har vært heldig med noen fantastiske arbeidskollegaer som har gjort at jeg har utviklet meg i jobben.

Ledelsen er stor og kompleks. Dette er et internasjonalt konsern som gjør at de forskjellige kontorene i Norge ikke har stort handlingsrom når det gjelder stillinger og lønn.
Ulemper
Blir fort glemt i en stor organisasjon.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Machine Control Software, C&W
Project Engineer (Tidligere ansatt) –  Kristiansand kommune27 oktober 2016
My main job profile includes:
 Design and develop crane control system by using SIMATIC Step 7, SIMATIC WinCC Flexible, SIMATIC WinCC OA and SIEMENS TIA Portal.
 Perform crane internal test, FAT and commissioning.
 Provide technical support on phase of FAT, pre-commissioning and commissioning.
 Install E-hawk system for remote control.
 Analyze and visualize crane operation data.
 Develop crane control software template.
 Internal documents check of user manual.
 Make documentation of software functionality description.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fantastisk gøy,hyggelig og lærerik arbeidsplass
Prosjekt Administrator (Tidligere ansatt) –  Kristiansand kommune20 oktober 2016
Det var aldrig en typisk dag på jobben,noe som gjorde denne jobben unik.Startet dagen med å lese mail og fordele oppgaven i hva som hastet og hva en kunne ta senere.Dette kunne endret seg gjennom dagen da prosjekt manager eller teknisk manager på prosjektene jeg hadde trengte hjelp til andre oppgaver. Jeg hadde mye med oppfølging mot de tekniske gruppene, dette ligger nok mitt hjerte nærmest. Liker å lære om utstyret og hvordan de tekniske tingene fungerer og en måtte forholde seg til mange forskjellige mennesker noe som er utrolig spennende og utfordrende(forskjellig språk og kultur).Det var en arbeidsplass i konstant forandring, nye leder-medarbeidere, nye eller oppdateringer av programvarer,oppgaver alltid noe nytt som måtte læres. Kollegaene var alltid hjelpsomme tok seg alltid tid til å hjelpe/ forklare ting når en kom og spurte uansett hvor mye de hadde å gjøre, dette var fantastisk. Det var et utrolig godt miljø positive og blide, alltid et hei og smil.Det som var utfordrende var når vi hadde oppstart av nye prosjekter, mange korte tidsfrister og masse som skal gjøres. Ikke noe problem å jobbe overtid , men det utfordringen var å sy i sammen møter det mange måtte være tilstede samtidig Dette var en fantastisk arbeidsplass, det å jobbe i et internasjonalt miljø ,alltid noe nytt å lære.
Fordeler
Gode forsikringer og pensjonsordninger
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Spennende arbeidsplass med masse utfordringer
Senior QC Surveyor (Tidligere ansatt) –  Kristiansand kommune18 oktober 2016
Hverdagen var hektisk, nye arbeidsoppgaver og utfordringer hver dag. Jeg lært mye om forskjellige offshore utstyr. Hadde kjempefine arbeidskolleger.
Likte veldig godt reisingen i Asia og Europa.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Lærerik og positivt utfordrende arbeidsplass
Resepsjonist (Tidligere ansatt) –  Forus27 september 2016
Ingen "typisk dag på jobben" Hver dag - en utfordring.
Gode kollegaer og "Høyt under taket"
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Spennende arbeidsplass
Engineer Fabrication & Testing (Nåværende ansatt) –  Kristiansand kommune10 september 2016
Spennende og fin arbeidsplass med fine kolleger. Varierte arbeidsoppgaver. Mye reising rundt om I verden.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fantastisk lærerik arbeidsplass med mange hyggelige kollegaer
Innkjøper (Tidligere ansatt) –  Kristiansand kommune5 september 2016
Hadde det ikke vært for at oljebransjen er inne i en dårlig perioden, hadde jeg gjerne blitt værende på denne flotte arbeidsplassen.
Skulle jeg få muligheten kunne jeg veldig gjerne tenke meg å jobbe for NOV igjen.
Fordeler
Rabatter hos en del bedrifter
Ulemper
Kan av og til være en ulempe at bedriften er så stor.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
Krevd profil

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos National Oilwell Varco. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

3,9
Basert på 2 829 anmeldelser
5968
4993
3606
2151
1111

Rangeringer etter kategori

3,7Arbeid/Personliv forhold
3,8Kompensasjon/Fordeler
3,3Jobbsikkerhet/Forskudd
3,4Lederskap
3,6Kultur

National Oilwell Varco anmeldelser etter sted