Meny anmeldelser fra ansatte

Fant 66 anmeldelser som matchet søket Se alle 82 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Det er godt arbeidsmiljø og snille kollegaer
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Minde / Bergen20 november 2019
Jeg er så glad å jobbe i denne butikken . Fra arbeidsgiveren til kollegaer er så snill med meg , jeg fikk alltid god hjelp fra dem . Jeg har ikke jobbet i dagligvarebransjen før , jeg jobber som syersker med 18 år erfaringer . Men etter begynner jeg å jobbe i Meny på Fantoft , jeg føler heldig på grunn av min arbeidsgiver og mine snille kollegaer støtter og hjelper så godt når jeg fikk opplæringen i butikken .
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Krevende og læringsrik arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Ski16 september 2019
Hyggelige ansatte og godt miljø, krevende arbeid og dårlige fordeler.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Blitt en god multitasker
Låseansvarlig (Tidligere ansatt) –  Kløfta12 september 2019
Som låseansvarlig på Meny har jeg i disse tre årene jobbet i varierende arbeidsmengder, både ved siden av- og etter studiet. Jobbet først som kasserer, og kort tid etter som låseansvarlig. Her har jeg hovedsaklig jobbet med varehåndtering, jobbet på lager, delegert oppgaver og tatt fullt ansvar for mine kveldsrutiner. Som en kveldsansvarlig hadde jeg ansvar for driften av butikken. Denne erfaringen har i sin helhet gitt meg god forståelse for kundebehandling.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Det var ikke min drømmejobb
Medarbeider (Tidligere ansatt) –  Sandefjord11 september 2019
Jeg var registrert som medarbeider i Meny Pindsle i 2år men virkelig har jobbet i renhold.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy arbeidsplass
Ambassadør for frukten (Nåværende ansatt) –  Bergen5 september 2019
Jeg har ikke jobbet der lenge, men jeg har fått et utrolig flott inntrykk av kollegaer og ledere. De er svært profesjonelle og tar jobben seriøst.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
koselig
Konditor (Utplassering) (Tidligere ansatt) –  Sandefjord23 august 2019
Utrolig hyggelige medarbeidere. Koselig plass. Alle de andre jeg ikke jobbet med var også alltid veldig hyggelige.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Ok arbeids plass
Butikk medarbeider (Nåværende ansatt) –  Tysvær kommune27 juli 2019
Lett å bli kjent med kollegar og ein grei plass og jobbe.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktivt arbeidsplass. Alle hadde et bra samarbeidsevne.
Butikkansatt (Tidligere ansatt) –  Bergen, åsane6 juni 2019
Jeg jobbet for Meny for en hel uke. Har erfart at man må samarbeide med folk og kommunisere i hverdagen. Det var et ganske produktivt plass der alle hadde et bra samarbeidsevne og kommersiell innsikt og forståelse. Alle ansatte der viser initiativ og egenmotivasjon i hverdagen.
Fordeler
Mye gratis mat, og passende tid for lunsjen.
Ulemper
Mye mat til overs, spesielt frukt.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
det var ganske grei arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Tveita, NO28 mai 2019
det var litt hektisk på jobben min arbeids område var å fylle hyllene med varer.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Vedlig bra arbeidsplass
Deltid (Nåværende ansatt) –  Akershus6 mai 2019
jeg liker meg veldig godt host meny på skjtetten, men ønsker å jobbe mer en det jeg allerede gjør.
Fordeler
veldig kort vei, siden jeg bor rett ved
Ulemper
har ikke merket noe
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Hyggelig og produktiv arbeidsplass
Brutikkmedarbeidet (Nåværende ansatt) –  Askøy, Askøy kommune1 mai 2019
Meny er et fint arbeidssted der det går Ann å bygge seg en karriere
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra arbeidsplass med masse rom for egenlæring
Butikkslakter (Tidligere ansatt) –  Sletten, NO28 april 2019
Travel dag på jobben med masse utfordringer og nye kunder som trengte veiledning innenfor mat og drikke
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
godt arbeidsmiljø.
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Nesttun24 mars 2019
Veldig hyggelig arbeidsmiljø. Travle dager, pga beliggenheten rett ved bybanestopp, og bussholdeplass.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
hyggeilige arbeidsmiljø
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Bergen, Bergen kommune24 mars 2019
Godt arbiedsmiljø, og grei beliggenhet rett ved bybanen.
Internasjonalt miljø blant kundene, ettersom det ligger rett vat fantoft studentby der mange internasjonale studenter bor.
Fordeler
rett ved bybanestoppet
Ulemper
arbeidstid til 22
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
kjekke arbeids kolegaer
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Hillevåg7 mars 2019
Helt grei arbeidsplass, litt enkelt å bruke de som kommer fra Nav til bare jobbe med vare plassering
Fordeler
Gratis kaffe
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
trivelig arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Tasta, NO7 mars 2019
Veldig kjekke arbeids kolegaer, de legger til rette for alle behov
Fordeler
Gratis kaffe
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy og mye erfaring du får
Medarbeider (Nåværende ansatt) –  Tolvsrød, NO24 januar 2019
veldig mye å gjøre og mange ferdigheter du får med deg videre.
Fordeler
10% i buttik og erfaring du får
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Praksis i butikken
Salg og kundeservis (Nåværende ansatt) –  Bergen, Bergen kommune22 januar 2019
Det var opplæring i butikken 8 måneder. Jeg fylle på værer og jobbe på kase
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
veldig god
kassarbeider (Tidligere ansatt) –  Asker25 desember 2018
trivelige medarbeidere. rent og ryddig. gitt beskjed om arbeidstider god tid i forveien.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo17 desember 2018
Godt miljøarbeider.
Sosial.
Gode kolleger.
God serviceinnstilt.
Ryddig og rent.
Fordeler
Gratis lunsj
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Meny. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,1
Basert på 82 anmeldelser
533
432
313
21
13

Rangeringer etter kategori

3,9Arbeid/Personliv forhold
3,7Kompensasjon/Fordeler
3,7Jobbsikkerhet/Forskudd
3,6Lederskap
4,0Kultur