Meny anmeldelser fra ansatte

Fant 43 anmeldelser som matchet søket Se alle 56 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
det var ganske grei arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Tveita, NO28 mai 2019
det var litt hektisk på jobben min arbeids område var å fylle hyllene med varer.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Hyggelig og produktiv arbeidsplass
Brutikkmedarbeidet (Nåværende ansatt) –  Askøy, Askøy kommune1 mai 2019
Meny er et fint arbeidssted der det går Ann å bygge seg en karriere
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra arbeidsplass med masse rom for egenlæring
Butikkslakter (Tidligere ansatt) –  Sletten, NO28 april 2019
Travel dag på jobben med masse utfordringer og nye kunder som trengte veiledning innenfor mat og drikke
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
veldig god
kassarbeider (Tidligere ansatt) –  Asker25 desember 2018
trivelige medarbeidere. rent og ryddig. gitt beskjed om arbeidstider god tid i forveien.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo17 desember 2018
Godt miljøarbeider.
Sosial.
Gode kolleger.
God serviceinnstilt.
Ryddig og rent.
Fordeler
Gratis lunsj
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv og morsom arbeidplass
Koordinator (Tidligere ansatt) –  Tveita, NO4 desember 2018
Godt miljø, gode medarbeidere, flinke ledere, gode forhold for god læring
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
It was fun and enyable environment.
Supermarket attendant (Tidligere ansatt) –  Bergen kommune; Norway1 november 2018
While working with welfare clients, I enjoyed working with people because if tasted me how best to become a reliable person in keeping sensitive information.
Fordeler
Timely.
Ulemper
strict.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
produktivt og krevende.
Utplassering på Meny (Tidligere ansatt) –  Tysvær kommune1 oktober 2018
Dagen på Meny var litt lang, men i med at jeg var ekstrahjelp kunne jeg egentlig ha fått gjort mer om jeg var fast ansatt. Jeg lærte mye anngående kjøtt, kundebehandling, ferskvare, ferdigretter, og produktbehandling.

Ledelsen var positive, men på samme tid litt for strengt. Arbeidskulturen var bra, mye kjekke og positive personer.
Den vanskligste delen av jobben var og komme seg til og fra i med at jeg måtte ta en time med buss, det var upassende bussruter. I tillegg måtte jeg lære ganske fort om behandling og fakta om kjøttprodukter.

En ting til som jeg var litt missfornøyd med var anngående pauser. En pause iløpet av 8 timer på 30 min. Det hadde vert lettere om jeg hadde jobbet på en Meny som var nærmere der jeg bodde. Sjefen min kunne være litt streng om jeg gjorde feil.

Den mest underholdende delen av jobben var når jeg kommuniserte med positive kunder og de ansatte. I tillegg at jeg fikk lære mye nytt og gjøre det jeg likte og gjøre på den tiden (holde på med fisk). Noe jeg også likte og gjøre, men så kunne være ganske krevende på samme tid var at jeg fikk ansvar ganske fort, jeg fikk jobbe alene og gjøre alle oppgavene nesten med en gang, det var noen ganger hvor jeg ikke fikk gjort alt i tide.
Fordeler
Lærer mye om kjøtt, fisk, ferdigretter, kundebehandling, prissetting, behandling av mat, salater
Ulemper
Ikke gratis lunsj, litt for strengt, litt mye informasjon på en gang
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv arbeidsplass
Kasseansatt (Nåværende ansatt) –  Re kommune21 august 2018
En produktiv arbeidsplass med gode ansatte. Meget fornøyde kunder.
Fordeler
Gratis lunsj
Ulemper
Informasjon om vakter rundt høytider kommer sent til tider
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Great place to work
Department Manager (Tidligere ansatt) –  Tønsberg kommune26 juli 2018
Meny is a great place to work. I learned a lot while working there and I am always welcome back. What I enjoyed most was the ability to work different shifts and all of the different coworkers I worked with.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Veldig høye krav og bransje på vei nedover
Kasserer (Tidligere ansatt) –  Oslo2 juni 2018
Folk handler mer på nettet i disse dager, og Meny stiller veldig høye krav til sine ansatte.
Fordeler
Trening
Ulemper
smil hele tiden, stå rett opp og ned, pauser under press
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 3Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra arbeidsplass
Utplassering (Tidligere ansatt) –  Tønsberg23 mai 2018
Hyggelige brødre som driver bedriften. Seriøse og ønsker alltid det beste resultatet.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktivt og hektisk jobb.
Butikkassistent (Tidligere ansatt) –  Oslo, Oslo kommune20 mars 2018
Lære mye om kunderbehandlink, varerpofylling og andre oppgaver.
Fordeler
Gratis lansjer
Ulemper
Tung fisisk jobb
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Helt grei arbeidsplass
Praksis gjennom videregående (Tidligere ansatt) –  Andebu12 mars 2018
Var helt greit å jobbe der. Trivdes med kollegene og arbeidsmiljøet.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
fun working place
Shop assistant (Tidligere ansatt) –  Askøy kommune12 februar 2018
long working hours, exhausting to sit behind the desk 8 hours straight. however fun working environment, great management and easy to ask for vacation and off days.
Fordeler
food
Ulemper
working hours
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
gøy arbeidsplass
butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Fredrikstad kommune19 januar 2018
Elsker medarbeiderne, men sjefen er ikke autoritær nok, ikke lydhør og butikken går dårlig så omsetning går ned og da må jeg se etter annet arbeide
Fordeler
flotte kollegaer
Ulemper
ingen fordeler
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Mange gode mennesker og stadig nytt å lære seg
butikkmedarbeider, ferskvaresjef (Tidligere ansatt) –  Oslo9 januar 2018
Mine arbeidsforhold har vært stort sett greie . Noen er bedre ledere enn andre ,men vi er jo mennesker ,så i det store og hele er jeg fornøyd.
Fordeler
Treffe mennesker og gi de den beste service.
Ulemper
ser ingen ulemper med å jobbe i disse firmaene
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Drøbak31 august 2017
Var bra til å begynne med! Alle gjorde jobben sin og vi hadde det alltid hyggelig. Godt arbeids team med andre ord. Men så ble det bytting i ledelsen, kan ikke si at de klarte å gjøre jobben optimalt.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
hyggelige kolegaer
Ferskvaremedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo kommune23 august 2017
hadde det veldig bra på arbeidsplassen men ledelsen var ikke så snille
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
koselig
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Holmestrand15 august 2017
Trivelig arbeidsplass å vil gjerne til bake
Mange arbeidsoppgaver ikke kjedelig på jobben
Fine medarbeidere med lang erfaring lærte mye
Fordeler
trivelig
Ulemper
ingen
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5NeiRapporter
Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Meny. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,0
Basert på 56 anmeldelser
521
420
311
21
13

Rangeringer etter kategori

3,8Arbeid/Personliv forhold
3,7Kompensasjon/Fordeler
3,8Jobbsikkerhet/Forskudd
3,5Lederskap
3,9Kultur

Meny anmeldelser etter sted