Meny anmeldelser fra ansatte

Fant 38 anmeldelser som matchet søket Se alle 48 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv og morsom arbeidplass
Koordinator (Tidligere ansatt) –  Tveita, NO4 desember 2018
Godt miljø, gode medarbeidere, flinke ledere, gode forhold for god læring
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
It was fun and enyable environment.
Supermarket attendant (Tidligere ansatt) –  Bergen kommune; Norway1 november 2018
While working with welfare clients, I enjoyed working with people because if tasted me how best to become a reliable person in keeping sensitive information.
Fordeler
Timely.
Ulemper
strict.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv arbeidsplass
Kasseansatt (Nåværende ansatt) –  Re kommune21 august 2018
En produktiv arbeidsplass med gode ansatte. Meget fornøyde kunder.
Fordeler
Gratis lunsj
Ulemper
Informasjon om vakter rundt høytider kommer sent til tider
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Great place to work
Department Manager (Tidligere ansatt) –  Tønsberg kommune26 juli 2018
Meny is a great place to work. I learned a lot while working there and I am always welcome back. What I enjoyed most was the ability to work different shifts and all of the different coworkers I worked with.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Veldig høye krav og bransje på vei nedover
Kasserer (Tidligere ansatt) –  Oslo2 juni 2018
Folk handler mer på nettet i disse dager, og Meny stiller veldig høye krav til sine ansatte.
Fordeler
Trening
Ulemper
smil hele tiden, stå rett opp og ned, pauser under press
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 2Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra arbeidsplass
Utplassering (Tidligere ansatt) –  Tønsberg23 mai 2018
Hyggelige brødre som driver bedriften. Seriøse og ønsker alltid det beste resultatet.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktivt og hektisk jobb.
Butikkassistent (Tidligere ansatt) –  Oslo, Oslo kommune20 mars 2018
Lære mye om kunderbehandlink, varerpofylling og andre oppgaver.
Fordeler
Gratis lansjer
Ulemper
Tung fisisk jobb
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Helt grei arbeidsplass
Praksis gjennom videregående (Tidligere ansatt) –  Andebu12 mars 2018
Var helt greit å jobbe der. Trivdes med kollegene og arbeidsmiljøet.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
fun working place
Shop assistant (Tidligere ansatt) –  Askøy kommune12 februar 2018
long working hours, exhausting to sit behind the desk 8 hours straight. however fun working environment, great management and easy to ask for vacation and off days.
Fordeler
food
Ulemper
working hours
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
gøy arbeidsplass
butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Fredrikstad kommune19 januar 2018
Elsker medarbeiderne, men sjefen er ikke autoritær nok, ikke lydhør og butikken går dårlig så omsetning går ned og da må jeg se etter annet arbeide
Fordeler
flotte kollegaer
Ulemper
ingen fordeler
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Mange gode mennesker og stadig nytt å lære seg
butikkmedarbeider, ferskvaresjef (Tidligere ansatt) –  Oslo9 januar 2018
Mine arbeidsforhold har vært stort sett greie . Noen er bedre ledere enn andre ,men vi er jo mennesker ,så i det store og hele er jeg fornøyd.
Fordeler
Treffe mennesker og gi de den beste service.
Ulemper
ser ingen ulemper med å jobbe i disse firmaene
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Drøbak31 august 2017
Var bra til å begynne med! Alle gjorde jobben sin og vi hadde det alltid hyggelig. Godt arbeids team med andre ord. Men så ble det bytting i ledelsen, kan ikke si at de klarte å gjøre jobben optimalt.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
hyggelige kolegaer
Ferskvaremedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo kommune23 august 2017
hadde det veldig bra på arbeidsplassen men ledelsen var ikke så snille
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
koselig
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Holmestrand15 august 2017
Trivelig arbeidsplass å vil gjerne til bake
Mange arbeidsoppgaver ikke kjedelig på jobben
Fine medarbeidere med lang erfaring lærte mye
Fordeler
trivelig
Ulemper
ingen
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5NeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Rotete arbeidsplass
Ferskvaremedarbeider (Tidligere ansatt) –  Bærum kommune14 august 2017
Ok arbeidskollegaer på arbeidsstasjoner men lite kjennskap til andre deler av stasjoner i butikken. Mye unødvendig kjefting fra daglig leder som gjorde arbeidsdagen sur.
Fordeler
Ingen
Ulemper
Mye dårlig humør blandt kollegaer pga daglig leder
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gode arbeidsforhold, men ble ensformig i lengden
Kolonialarbeider (Tidligere ansatt) –  Hamar12 mai 2017
Da jeg var ansatt på Meny bestod dagen min av å gå rundt i lokalene og hjelpe kunder med deres spørsmål. Jeg var også ansvarlig for at lokalene ble holdt ryddige slik at butikken så bra ut. Var litt opplært i kasseapparatet slik at jeg kunne hjelpe til der.

Var en slags altmulig mann som hjalp til der det var nødvendig og jeg var låseansvarlig for lokalene da det var stengetid.

Jeg forlot Meny da jeg skulle ut i førstegangstjeneste og hadde ingen dårlige opplevelser da jeg jobbet der.
Fordeler
gratis lunch
Ulemper
ensformig arbeid
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 11NeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Hyggelig arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo9 mai 2017
Hyggelige medarbeidere. Får lunsj av jobben ved et lite trekk fra lønnen som er et veldig bra tilbud. Dessverre opplevde jeg dårlig planlegging og kommunikasjon fra lederne når de satte oss ansatte opp på nye vakter.
Ulemper
Kommunikasjon
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 11Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
It was good
Bakery Assistant (Tidligere ansatt) –  Bergen9 mai 2017
I was still in High School, and they were very flexible on work hours. The pay was very good, the co-workers were friendly, and I felt like I could talk to my manager when needed
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Same as previous
Shift Leader (Tidligere ansatt) –  Fredrikstad31 mars 2017
I've described this in a previous review. Different work availiable in store such as office work, restocking, customer service and cashier and other check out jobs.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Morsom og utfordrende
Butikk medarbeider (Tidligere ansatt) –  Sandefjord23 mars 2017
Jeg hadde ulike oppgaver og møtte på nye situasjoner hver dag noe som gjorde at jeg begynte å like jobben veldig godt.

Jeg har lært å jobbe under press og stress da jeg satt i kassen og da jeg jobbet ute i gulvet.

Jeg ble veldig glad i medarbeiderne mine, vi hadde en god kjemi.

Den vanskeligste delen var på starten av jobben når jeg ikke kunne systemet, koder eller noe som helst.

Mest underholdende delen var nok mine medarbeidere, vi gjorde jobben vår men vi hadde det moro underveis.
Fordeler
sosialt
Ulemper
sinte kunder
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Meny. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

3,9
Basert på 48 anmeldelser
515
419
311
20
13

Rangeringer etter kategori

3,8Arbeid/Personliv forhold
3,6Kompensasjon/Fordeler
3,7Jobbsikkerhet/Forskudd
3,4Lederskap
3,8Kultur

Meny anmeldelser etter sted