Manpower anmeldelser fra ansatte

Fant 38 anmeldelser som matchet søket Se alle 15 834 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
ny jobb, ny kompetanse
Produksjonarbeider (Tidligere ansatt) –  Lier kommune27 mai 2019
Fra Manpower jobbet jeb til Bama, men på Manpower kontor var veldig gøy og profesjonell.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktivt og gøy arbeidplass
Produksjonsmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Ås20 februar 2019
Dag,kveld,natt skifter. Hjelper hverandre på jobb. Ha samarbeid og vennlig. Vanskelig for meg nå fordi 3 skifter, jeg har 2 barn.
Fordeler
ikke gratis mat
Ulemper
korte pauser på jobb
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
solid arbeidsgiver med bra oppfølging
Platearbeider (Tidligere ansatt) –  Trondheim, Trondheim kommune29 november 2018
Trondheims beste vikarbyrå. varierende og spennende arbeidsoppdrag som vaktmester og platerabeider oppdrag
Fordeler
bra lønn, bra oppfølging og tilrettelegging for arbeidstaker, flere spennende type arbeidsoppdrag
Ulemper
få ulemper, kunne gjerne vært lengre lengde på alle oppdrag
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Logistikk operatør
Vikar (Tidligere ansatt) –  Sandefjord kommune27 november 2018
Logistikk
Planavdeling sjekker hvor mye vi har på lager
De sjekker ut i fra historikk-perspektiv
Så går de ut ifra prognoser gjort av markedavdeling
De tar også hensyn til ulike kampanjer
Dette skaper et behov for bestilling
Innkjøpsavdeling forhandler Kunden bestille varen
med leverandør og bestiller råstoffene
Import -fortolling
Leverandør leverer råstoff inn til råstofflageret
Dette blir sortert og plassert i reoler
En shop ordre blir laget
Råstoffer,halfabrikkat,bindemidler blir veid ut og levert til produksjon
Dette blir så blandet sammen på tank og tatt prøver av
Laborant sjekker produktet etter riktig viskositet og lignende
Laborant gir klarsignal til produksjon som så tapper varene på spann sekk eller IBC container
Sjekker og registrerer varen inn
Kundeservice legger ordren i en ordredatabase
Ordren på produktet blir så frigitt av planlegger som gir oppdraget til en pakkestasjon
Operatør pakker pallen med varen og sender denne videre til emballering og utlasting
Pallen blir registrert til gitt gjenommløpsreol
Lastebilen ankommer og henter informasjonen på transportkontoret
Laster henter ut paller gjennomløpsreolen ,laster og avslutter
Sjåfør henter trasnport papirer på kopntor og kjører til kunde
Eksport-befraktere-toll transportpapirer.
Materielflyten inn til lager foregår først og fremst at råstoff blir levert til VERA lageret for lossing og lagring. Lageret er todelt med en del kalt Vera og den andre Kanban. Herfra blir dette fraktet til mottak 519 på bestilling va varene.
Emballasje kommer inn med Schenker for lossing hver dag, dette blir losset og sjekket for å
  mer... legge dette inn i IFS.
Så blir emballasjen fylt opp i reoler eller stablet på messaninen og dette gjelder bare metallemballasje fordi plast tåler ikke kulde grader.
Råstoffene blir plassert på forskjellige reolplasser, Kanban har faste plasser mens resten har flyttende plasser.
Så går råstoff eller emballasje videre når det blir bestiling på dette ,noe råstoff blir utveid på shopordrer. Deretter går råstoff til produskjon og emballasjen til tapperi .
Råstoff kommer fra Nederland,Tyskland,Sverige og Portugal mest, mens emaballasjen kommer fra Sverige og Danmark.
Har lært andre måte å styre lager på.
Mest vanskelig her er at det mangler plass.
Høy tempo og veldig gode kollegaer.
  mindre
Fordeler
Gratis kaffe og frukt
Ulemper
Vanskelig å få fast jobb
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
grei oppfølging
sykepleier (Nåværende ansatt) –  Horten, Horten kommune6 oktober 2018
Hadde forventet noe tettere oppfølging i et oppdrag med så stor usikkerhet
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Spennende og læringsrik
Vaktmester (Tidligere ansatt) –  Oslo28 september 2018
Når jeg jobbet på Stortinget var det å montere møbler en stor del av hverdagen. Lært utrolig mye og forskjellige verktøy, og hvordan man håndterer ting på egenhånd. Ledelsen var utrolig bra. Det mest underholdende med jobben er å få kunden fornøyd.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Varienede arbeidsplass
Salgsfremmer (Tidligere ansatt) –  Oslo, Akershus, Buskerud27 september 2018
Hyggelig ledelse,hyggelige kollegaer, varienede jobb
Fordeler
ingen
Ulemper
lange distanser mellom jobber på en dag
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Tålmodig og gøy arbeidsplass
Produksjonsmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Ås27 september 2018
Liker å jobbe i team.
Jeg lærte possitiv og initiativrik.
Ledelse det er passer
Tiden er gull eller viktig
Hvis maskin på jobben er ødelagt og ingen kan fikse.
Om sommeren har de boat tur og fest
Fordeler
Fordeler, mange pauser, de behandler deg som et meneske, flott sted å jobbe.
Ulemper
Kort pauser, det behandler ikke deg som et meneske, ikke bra på jobben.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 2Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Muy efectivos
Operario varios. (Tidligere ansatt) –  Operario no cualificado. Mozo.14 september 2018
Durante los años que estuve afiliado a Manpower (principalmente toda mi vida de estudiante) nunca me dejaron de llegar ofertas de trabajo que cuadraban perfectamente con los requisitos que les proporcioné acerca de mi disponibilidad. Un 10 para Manpower.
Fordeler
Profesionalidad, seriedad, efectividad.
Ulemper
No encuentro.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Ok jobbformidler.
Var også lokal IT support (Tidligere ansatt) –  Lysaker11 august 2018
Det e rnå ganske mange år siden jeg var en del av Manpower, men det var helt greit, og de var flinke til å finne bra jobber.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Veldig gøy
Kantine Assistant (Tidligere ansatt) –  Oslo kommune4 juli 2018
Mye frem og tilbake og over alt i oslo, men trenkte det i den tiden så er glad for det.
Fordeler
Gratis lunsje
Ulemper
ustabilt ikke fast jobb
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Jeg synes det er kjempe gøy at dere trenger noen som har erfaring med blomster og jeg er en av de som liker å gjør ting med hendene som å binde blomst
Kundeservice og kassebetjening (Tidligere ansatt) –  Vedavågen11 juni 2018
Jeg er en som liker sammearbeide både selvstendig og med andre.
Fordeler
Gratis lunsj
Ulemper
Korte pauser
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Hyggelig og morsomt arbeidsplass
Barnehageassistent (på tilkalling) (Tidligere ansatt) –  Trondheim, Trondheim kommune4 februar 2018
Å jobbe i barnehagen var en av mine beste opplevelser. Selv om jeg ikke fortsatte, holdt jeg de meste minneverdige minner. Jeg hadde ikke den nødvendige kunnskapen på norsk, men nå tror jeg det er mye bedre, og jeg vil gjerne jobbe igjen i barnehagen.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 11Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
gøy arbeisplass
Renholder;vaskeri (Tidligere ansatt) –  Oslo11 januar 2018
alle jobber på manpower har vært greit og perfekt god arbeidsgiver, jeg har lært av å ha god kommunikasjon med arbeidsgiver er nøkkel for å få god arbeidplass
Fordeler
gratis lunsj
Ulemper
korte pause
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
göy med olika uppdrag
Lager Logistik på sentraldistribusjon (Nåværende ansatt) –  Oslo kommune5 desember 2017
Tycker om att man får testa olika saker, vilket man får erfaring utav,
Fordeler
Olika uppdrag
Ulemper
låg lön
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Jobbet i Telenor via Manpower.
Kundebehandler Telenor (Tidligere ansatt) –  Harstad23 november 2017
Får jobberfaring i tidlig alder, fast lønn. Ny arbeidsgiver kjapt.
Fordeler
Jobb tidlig i arbeidslivet, fast lønn
Ulemper
14 dagers kontrakter var litt usikker.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
bra lön
Butik, lager och kontors, -medarbetare (Tidligere ansatt) –  oslo26 oktober 2017
bra lön, satt vid en dator och arbeta från 7-15/19.
Fordeler
bra ob
Ulemper
sexistisk arbetsplats
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
barnehagen
vikar (Tidligere ansatt) –  Tønsberg, Tønsberg kommune24 august 2017
det var veldig gøy å jobbe men barn. og god arbeid plass .
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 2Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Et steg videre
Utleid til Kredinor og jobbet som saksbehandler (Tidligere ansatt) –  Tønsberg kommune8 august 2017
For min del så jeg at hos Manpower kunne jeg prøve en jobb før jeg ble ansatt. Et springrett ut til noe nytt og spennende.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Godt forhold til arbeidsgiver
Medarbeider (Nåværende ansatt) –  Haugesund11 juli 2017
Forskjellige jobber ute og inne som gir mange gode fordeler.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 7NeiRapporter
Krevd profil

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Manpower. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

3,8
Basert på 15 834 anmeldelser
55 772
44 675
33 411
2975
11 001

Rangeringer etter kategori

3,7Arbeid/Personliv forhold
3,3Kompensasjon/Fordeler
3,2Jobbsikkerhet/Forskudd
3,5Lederskap
3,6Kultur

Manpower anmeldelser etter sted