KIWI anmeldelser fra ansatte

Fant 44 anmeldelser som matchet søket Se alle 70 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
arbeidsmiljø er det viktig på jobben
butikk ansatte (Nåværende ansatt) –  Jessheim11 januar 2018
På kiwi jwg jobber wn dag i uka, så det skjer ikke mye. men jeg trives på jobben.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 9Nei 7Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
det var dårlig leder skap
arbeids trening via nav (Tidligere ansatt) –  Strømmen, Skedsmo kommune10 januar 2018
alt var dårlig det var ikke bra trening måtte nesten finne ut av alt selv
Fordeler
fikk arbeids trening
Ulemper
korte pauser fikk ikke lov til å gå ut å spise måtte kjøpe mat på kiwi
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 7Nei 2Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God arbeidmiljø
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Fyllingsdalen12 desember 2017
Produktivt og gøy arbeidsplass med god arbeidmiljø
Fordeler
Gratis kaffe, og frukt
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 9Nei 4Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Trives veldig godt som tillkalingsvikar!
Tillkalingsvikar (Nåværende ansatt) –  Kiwi kirkegata, Gjøvik18 oktober 2017
Det er utrolig bra og jobbe for Kiwi har faste arbeidstider samt at lønna er god :) fikk tilbud om vikar jobb bare etter ett par mnd og det har vært strålende deilig og få fast jobb etter og ha rota 5 år i NAV

Noe jeg liker godt er at butikken jeg jobber i er ikke så stor men det er absolutt ikke noe hindring samt at vi har utrolig blide kunder både faste og nye :) sure kunder kan av og til være krevende men det må man bare ta med ett smil å glemme etter på. (Kundeservice er viktig)
Fordeler
Ansatte får visse ting gratis som brød, sukker, frukt etc
Ulemper
Ingen ulemper
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 9Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Dyktig arbeidstaker
BUTIKKMEDARBEIDER (Tidligere ansatt) –  Lier kommune28 september 2017
Dyktig arbeidstakker. Hadde låseansvar , godt å jobbe med
Fordeler
PUNKTLIG NØYAKTIG
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 4Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
jeg trenger jobb for hos dere
3 år har jeg jobbet i kiwi randaberg (Tidligere ansatt) –  Randaberg kommune25 august 2017
Jeg har jobbet I hos kiwi I 3 år
nå trenger jeg jobb som butikkmed arbeider I hos kiwi hvis dere har noen ledig plass j komemer jeg så fort fordi jeg trenger å jobbe på kiwi
Fordeler
brød med nugatti
Ulemper
rask
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 9Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Productive work place
Evening Manager (Tidligere ansatt) –  Oslo28 juli 2017
Repetitive work requirements, do not get enough time to finish work requirements. Customer service is important. Management is nice and supportive. Recieve training for all important work requirements.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 4Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
jeg ønsker meg denne stillingen
vare på fylling og regoleree (Tidligere ansatt) –  randaberg14 juli 2017
Hei jeg har jobbet i Kiwi i 3 år og det har vært fanatisk.
Og gjorder en bra jobb som sjefen sier til meg da jeg sluttet i den butikken mange kollega sier Vi savner deg dere sier jeg jeg er glad idem fordi de er hyggelige og blid derfor jeg vil jobbe i hos kiwi det er best butikk i kiwi tror jeg og mange elsker å handle på hver dager men jeg vil gjerne ha den stillingen og jeg kan jobbe å gjøre et godt jobb
Fordeler
ren serviceinnstilt
Ulemper
snuser i pausen
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 6Nei 12Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
lllllllllllllllllllllllllllllllllll
Tilkallingshjelp (Nåværende ansatt) –  Stavanger, Stavanger kommune2 april 2017
Vil si alt når vi møtes. lllllllllllllllllllllllll
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 10Rapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy
Jobb servert (Nåværende ansatt) –  Kongsberg, Kongsberg kommune10 oktober 2016
Jeg liker å jobbe med andre folke er veldig strakk jente, jeg liker å smiler men jeg er aldri jobbet er i Norge det kan bare første gang å begynn jobb.
Fordeler
Gratis pause OK .
Ulemper
Kort pause
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4Nei 11Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Det er bra arbeidsplass men lit krevende
låsansvarlig kiwi butikk (Nåværende ansatt) –  Oslo6 oktober 2016
En fin arbeidsplass me har ,lyst til å prøve andre yrker ågså
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 31Nei 8Rapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktivt
Jobb gjennom skole (Tidligere ansatt) –  Drammen kommune6 oktober 2016
Jobba der i med snille medarbeidere. Det var spennende å være sammen med dem.
Fordeler
Snille medarbeider
Ulemper
Slitsom
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 8Nei 4Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Productive and fun workplace
Shift Manager (Tidligere ansatt) –  Oslo8 september 2016
Working as a shift manager at Kiwi is demanding, but also very rewarding for young people experiencing their first management role. Workdays can get very stressful during peek hours, with multiple tasks to manage, but all the young employees creates a lively and collaborative environment.
Fordeler
Good pay
Ulemper
Stressful
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 6Nei 3Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Busy, nice people,
Warehouse Collaborator (Nåværende ansatt) –  Mosterhamn, Norway25 februar 2016
Good place to work, small store, with lots of regular customers. Its always busy, wares comes in every day, and we need to fill the shelves throughout the day. I've had the pleasure of getting to know my co-workers and some of the locals, and challenge myself. A typpical day would be sitting at the till, filling up the shelves and helping customers. The hardest part of this job is we dont have eonugh people working here, so we never seem to get enough done. What I enjoy most about this job is theres never a dull moment. Theyve given me full training, so I can do anything that needs to be done.
Fordeler
free bread, butter, coffee, sugar and tea during lunch
Ulemper
Not enough people at work
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 6Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Hyggelig arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Bergen15 desember 2015
Min typiske hverdag var å stå bak kassen å gjøre kassearbeid. Jeg måtte også lære meg opp på Norsk Tipping sine systemer. Det var ofte travelt, selv i den lille matbutikken jeg jobbet i.
Medarbeiderne jeg jobbet med var hyggelige og fokusert på å gjøre en bra jobb.
Den vanskeligste delen av jobben var nok når antall kunder økte i løpet av dagen og at jeg samtidig måtte betjene tippingen.
Den mest underholdende delen av jobben var nok kundene.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 21Nei 5Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Greit sted å jobbe om du har fast ansettelse.
Kasserer (Tidligere ansatt) –  N025 desember 2015
Jeg var i praksis på kiwi, dette varte i litt under 2 måneder grunnet arbeidsvei og økonomisk usikkerhet. Arbeidet var greit og medarbeiderne og meg hadde en meget god tone.
Fordeler
gratis frukt, brød og kaffe
Ulemper
korte pauser, lange skift og til tider vanskelige kunder.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 18Nei 2Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Lærerik arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Stange, N0412 september 2015
En typisk dag på jobben jeg hade hos KIWI innebærer mye kassearbeid samt vareutplassering og lagerarbeid. Jeg har lært mye om kundehåndtering, kassearbeid og hva det vil så i jobbe i og drive en matbutikk. Ledelsen var god, men sjefen jobbet mye overtid, noe den ikke fikk kompensasjon for. Medarbeiderne var hyggelige og imøtekommende. Den vanskeligste delen av jobben var at opplæringen gikk fort og det var mye jeg ikke følte meg forberedt nok til i begynnelsen, men dette kom med erfaring.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 15Nei 5Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En positiv arbeidsplass.
Ekstra-hjelp (Tidligere ansatt) –  Moelv, N0419 desember 2014
De ansatte støtter og oppmuntrer hverandre og det er et positivt miljø på jobben. De gjør det trivelig å handle der privat også.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 40Nei 5Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Hektisk arbeidsplass med mye å gjøre, men utrolig trivelig.
Salgsmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Oslo, N039 oktober 2014
En typsk dag på jobben, er en god del kunder, og med det en god del å gjøre. Arbeidsoppgavene går i hvedsak ut på å stå i kassen, sortere varer/ vare mottak og legge på plass varer. Rydding og renslighet er alltid et hovedfokus.

Jeg har lært å ta ansvar for at butikken ser presentabel ut og gi kundene den best mulig servicen vi kan gi. En viktig ting jeg har lært å utvikle godt igjennom denne stilligen er samarbeid og arbeidsfordeling mellom de ansatte.

Det mest krevende delen av jobben er den fysiske delen, og at det til tider kan bli veldig mye å gjøre, men ikke noe jeg ikke kan takle.

Den mest underholdene delen av jobben er de ansatte og de faste kundne som kommer innom.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 76Nei 7Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy å jobbe der
Butikkmedarbeider/Ekstrahjelp (Tidligere ansatt) –  Follebu9 mai 2014
Jeg likte meg veldig godt på Kiwi og kunne tenke meg en lignende jobb.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 62Nei 7Rapporter
Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos KIWI. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

3,7
Basert på 70 anmeldelser
522
423
316
22
17

Rangeringer etter kategori

3,5Arbeid/Personliv forhold
3,3Kompensasjon/Fordeler
3,3Jobbsikkerhet/Forskudd
3,3Lederskap
3,6Kultur

KIWI anmeldelser etter sted