KIWI anmeldelser fra ansatte for Butikkmedarbeider

Fant 12 anmeldelser som matchet søket Se alle 70 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra
butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo18 november 2019
Bra nok hvis du er student eller vil jobbe deltid . Veldig dårlig arbeidsmiljø
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo29 september 2019
Kasse, vare påfyll, kundeservice og fokuser på kunden.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Mitt livs verste butikkerfaring
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Trøndelag28 november 2018
Jobbet på en stor kiwi butikk i 2010 - 2012. Trivdes generelt godt i butikk yrket, men sluttet rett og slett pga at en kronidiot som ble sjef. Og jeg var den 12 som sluttet som følge av nevnte sjefen. Desverre er samme person sjef på samme butikken fortsatt.
Jeg og flere lurer på om ledelsen i Kiwi ville akseptert at sjefen faktisk drev med mobbing og trakassering av sine ansatte, at han snøt sine ansatte for penger som han selv tok.

Som sagt trivdes jeg godt i butikk yrket og derfor fikk jeg jobb i en annen kjede.
Fordeler
Ingen spesielle
Ulemper
Dårlig leder og dårlig arbeidsmiljø
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 14NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Hyggelig arbeidsplass.
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Modum kommune21 juni 2018
Det er veldig spennende å jobbe som butikkmedarbeider hos Kiwi. Man kan lære mange ting på kort tid.
Fordeler
Gratis lunsj.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 7Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Butikkmedarbe
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Oslo13 april 2018
Hei
Jeg har 5års butikkmedarbeider erfaring, nå jobber jeg som ringe
Vikarer på Kiwi. Jeg ønsker å jobbe som butikkmedarbeider på kiwi som på Oslo. Kan dere hjelpe meg med å finne jobb.

Hilsen
Pari
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 9Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God arbeidmiljø
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Fyllingsdalen12 desember 2017
Produktivt og gøy arbeidsplass med god arbeidmiljø
Fordeler
Gratis kaffe, og frukt
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 9Nei 4Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Dyktig arbeidstaker
BUTIKKMEDARBEIDER (Tidligere ansatt) –  Lier kommune28 september 2017
Dyktig arbeidstakker. Hadde låseansvar , godt å jobbe med
Fordeler
PUNKTLIG NØYAKTIG
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 4Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Hyggelig arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Bergen15 desember 2015
Min typiske hverdag var å stå bak kassen å gjøre kassearbeid. Jeg måtte også lære meg opp på Norsk Tipping sine systemer. Det var ofte travelt, selv i den lille matbutikken jeg jobbet i.
Medarbeiderne jeg jobbet med var hyggelige og fokusert på å gjøre en bra jobb.
Den vanskeligste delen av jobben var nok når antall kunder økte i løpet av dagen og at jeg samtidig måtte betjene tippingen.
Den mest underholdende delen av jobben var nok kundene.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 21Nei 5Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Lærerik arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Stange, N0412 september 2015
En typisk dag på jobben jeg hade hos KIWI innebærer mye kassearbeid samt vareutplassering og lagerarbeid. Jeg har lært mye om kundehåndtering, kassearbeid og hva det vil så i jobbe i og drive en matbutikk. Ledelsen var god, men sjefen jobbet mye overtid, noe den ikke fikk kompensasjon for. Medarbeiderne var hyggelige og imøtekommende. Den vanskeligste delen av jobben var at opplæringen gikk fort og det var mye jeg ikke følte meg forberedt nok til i begynnelsen, men dette kom med erfaring.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 15Nei 5Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy å jobbe der
Butikkmedarbeider/Ekstrahjelp (Tidligere ansatt) –  Follebu9 mai 2014
Jeg likte meg veldig godt på Kiwi og kunne tenke meg en lignende jobb.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 62Nei 7Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Rolig arbetsplats
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Fredristad, Norge17 juli 2012
Det första jag gjorde när jag kom till jobbet var att kolla frukten, kolla vad som behövdes fyllas på osv. Gick sedan till kassan och kollade läget där innan jag hämtade frukten. Sen genomgick jag en arbetsledarutbildning för att bli låsansvarig för butiken. Hann dock inte riktigt bli färdig med den innan jag flyttade hem till Sverige igen.
Det svåraste med jobbet var språket till en början, men sedan flöt det på bra. Men det absolut bästa med jobbet var arbetskompisarna.
Fordeler
gratis bröd under arbetstiden.
Ulemper
inga nackdelar
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 31Nei 5Rapporter

Se flere KIWI anmeldelser

Du kan prøve:

Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos KIWI. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

3,7
Basert på 70 anmeldelser
522
423
316
22
17

Rangeringer etter kategori

3,5Arbeid/Personliv forhold
3,3Kompensasjon/Fordeler
3,3Jobbsikkerhet/Forskudd
3,3Lederskap
3,6Kultur

KIWI anmeldelser etter sted