KIWI anmeldelser fra ansatte

Viser alle 70 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra
butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo18 november 2019
Bra nok hvis du er student eller vil jobbe deltid . Veldig dårlig arbeidsmiljø
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En god arbeidsplass
Har ikke hadd fast jobb, men har vært på utplasseringer (Tidligere ansatt) –  Finnsnes19 oktober 2019
Jeg syntes at der jeg jobbet var en god arbeidplass
Fordeler
Kunne ta lunsj når jeg ville
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo29 september 2019
Kasse, vare påfyll, kundeservice og fokuser på kunden.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy arbeidsplass
Butikk medarbeider (Tidligere ansatt) –  Arna19 september 2019
Her får du prøvd deg på gulv , kasse arbeider og masse annet som må gjøres. Hyggelige folk og jobbe med. Du blir rett og slett litt som en familie når man jobber med de hele tiden.
Fordeler
Gode kolleger, Hyggelige
Ulemper
Korte pauser
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
interessantes Konzept und tolle Unternehemungen mit den K indern
Kindergartenpädagogin (Tidligere ansatt) –  Wien, W18 juni 2019
Das offene Haus war für viel jüngere Kinder ein Überforderung,die gemeinsame Planung ebenso teillweise.
Fordeler
kostenloses Mittagessen
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
spennende
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  nittedal13 januar 2019
som forventet av å jobbe i butikk. sitte i kassa og betjene kunder, varepåfylling
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 1Rapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Mitt livs verste butikkerfaring
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Trøndelag28 november 2018
Jobbet på en stor kiwi butikk i 2010 - 2012. Trivdes generelt godt i butikk yrket, men sluttet rett og slett pga at en kronidiot som ble sjef. Og jeg var den 12 som sluttet som følge av nevnte sjefen. Desverre er samme person sjef på samme butikken fortsatt.
Jeg og flere lurer på om ledelsen i Kiwi ville akseptert at sjefen faktisk drev med mobbing og trakassering av sine ansatte, at han snøt sine ansatte for penger som han selv tok.

Som sagt trivdes jeg godt i butikk yrket og derfor fikk jeg jobb i en annen kjede.
Fordeler
Ingen spesielle
Ulemper
Dårlig leder og dårlig arbeidsmiljø
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 14NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv og gøyal arbeidsplass.
Butikkedarbeider (Tidligere ansatt) –  Fagerstrand, NO2 oktober 2018
Arbeidsdagen består stort sett av varepåfylling, og kundebehandling. Veldig sosial jobb.
Fordeler
Sosial jobb, hyggelige kollegaer
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4NeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
fun
Shop Assistant (Tidligere ansatt) –  Sunderland13 september 2018
This was my first ever job, I was nervous but I learnt a lot from this. I learnt the key skills that i need to be able to apply and work in the retail industries.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy arbeidsplass
Butikk arbeider (Nåværende ansatt) –  Sokndal kommune6 september 2018
Veldig godt arbeidsmiljø og varierende arbeidsdager. Kjempegod ledelse.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 1Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra erfaring
Grønland Kiwi (Tidligere ansatt) –  Oslo kommune23 august 2018
Ansatte er snille og tar godt vare på deg. Hvis det er noe du sliter med, så får du hjelp.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Jel veldig vil jobbe
noen varer til hyllene (Nåværende ansatt) –  Drammen18 august 2018
Jeg vil gjerne jobbe med deg, men jeg forstår veldig lite norsk språk
Fordeler
Jeg vil tjene penger
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 18Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Productive and fun workplace
Warehouse Worker (Tidligere ansatt) –  Lathrop, CA11 juli 2018
Its a pretty easy job.
The pay is good
One thing that wasn't good was that when there was no work they would still hire more people.
Good environment.
Fordeler
The paying was good
Ulemper
It was On call
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Hyggelig arbeidsplass.
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Modum kommune21 juni 2018
Det er veldig spennende å jobbe som butikkmedarbeider hos Kiwi. Man kan lære mange ting på kort tid.
Fordeler
Gratis lunsj.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 7Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
jobb
matbutik (Tidligere ansatt) –  Steinkjer kommune4 juni 2018
jeg vil jobb og jeg har behov jobb jeg har familian
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 6Nei 10Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Productive and fun workplace
Shop Assistant (Tidligere ansatt) –  Molde25 mai 2018
I really liked my time at Kiwi, but since I was writing my bachelor thesis I had to quit. I typical day of work for me consisted of working as a cashier. I learned a lot about teamwork and leadership when working there, because I sometimes was in charge of the night shift. The management treated me good, and I liked the workplace culture. The hardest part of the job was it being far from the place I lived. And the most enjoyable part of the job was making sure the customers got everything they needed.
Fordeler
Fun workplace
Ulemper
Far from where I lived
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
som ekspeditør og hjelp kunder.
Ekspedtør og kassa (Tidligere ansatt) –  Elverum11 mai 2018
Jeg har jobbet hos Kiwi som rydde varer,sitter på kassa og helper kunder. det er jo veldig interessat jobb til meg.
Fordeler
noen furukt
Ulemper
kort puse og hjelp tjenster
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 1Rapporter
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
No room for advancement
District Manager (Tidligere ansatt) –  Europe8 mai 2018
Very closed minded owners with very little room for change or innovation. No work life balance - on call at all times. Not investing in higher quality of hiring.
Fordeler
Company car, laptop and phone.
Ulemper
On duty 24/7
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
ardeiplass
Buttiken (Nåværende ansatt) –  Lier kommune6 mai 2018
jeg har litt å jobbe oss dere, deltids jobb, jeg er en ungdom som har lyst å jobbe oss dere.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 12Rapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
min chef var
salgsasisten (Tidligere ansatt) –  Københavns kommune3 mai 2018
min chef var meget nedladne over for mig så derfor sagde jeg op
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos KIWI. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

3,7
Basert på 70 anmeldelser
522
423
316
22
17

Rangeringer etter kategori

3,5Arbeid/Personliv forhold
3,3Kompensasjon/Fordeler
3,3Jobbsikkerhet/Forskudd
3,3Lederskap
3,6Kultur