KIWI anmeldelser fra ansatte

Fant 67 anmeldelser som matchet søket Se alle 93 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
jeg liker å jobbe hus Kiwi
jeg har jobbet hus Kiwi fra 20.01.2017 til 20.06.2017 (Nåværende ansatt) –  Åsane28 november 2019
jeg gleder meg til å jobbe hus kiwi, jeg er veldig flink rydding .
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra
butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo18 november 2019
Bra nok hvis du er student eller vil jobbe deltid . Veldig dårlig arbeidsmiljø
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra arbeidsplass
Butikkmedarbeider, lås (Tidligere ansatt) –  Andebu16 november 2019
Likte meg godt her. Hyggelig kundemasse, rettferdig leder og ok arbeidstider. Grei lønn.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Jobbe med full tid og over tid
Butikkmedarbeidet,kasse (Tidligere ansatt) –  Sola8 november 2019
Jobbe med full regler og full plik. Uansett open mulighet sjanse til kunder.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En god arbeidsplass
Har ikke hadd fast jobb, men har vært på utplasseringer (Tidligere ansatt) –  Finnsnes19 oktober 2019
Jeg syntes at der jeg jobbet var en god arbeidplass
Fordeler
Kunne ta lunsj når jeg ville
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Grei praksisplass
Praksiselev (Tidligere ansatt) –  Molde12 oktober 2019
En veldig grei prakisisplass hvor jeg fikk et godt innblikk i hvordan det er å jobbe i dagligvarebutikk
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo29 september 2019
Kasse, vare påfyll, kundeservice og fokuser på kunden.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Flot arbeidsplass
Butikksmedhjelper (Nåværende ansatt) –  Vik, NO25 september 2019
Gøy på jobben, hyggelige kunder og kollegaer.
god arbeidskultur
Fordeler
Gratis frukt
Ulemper
sein vakt
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy arbeidsplass
Butikk medarbeider (Tidligere ansatt) –  Arna19 september 2019
Her får du prøvd deg på gulv , kasse arbeider og masse annet som må gjøres. Hyggelige folk og jobbe med. Du blir rett og slett litt som en familie når man jobber med de hele tiden.
Fordeler
Gode kolleger, Hyggelige
Ulemper
Korte pauser
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Grei arbeidsplass
Butikkmedarbeider deltid (Tidligere ansatt) –  Eina, NO15 september 2019
Grei arbeidsplasss, greie arbeidsforhold, grei lønn. :-)
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Bergen7 august 2019
Veldig bra å jobbe for dette firmaet. Godt arbeidsmiljø.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Dårlig
varer og kundeservice (Tidligere ansatt) –  Sønsterud, NO3 juni 2019
Fin sted å jobbe! Alltid kolleger å spørre om hjelp om det trengsm
Fordeler
ikke mye
Ulemper
lite pauser
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gode kolleger og godt miljø
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Hønefoss, Ringerike kommune15 mai 2019
Gode kolleger som er hardtarbeidende, hjelpsomme og flinke til å lære bort nyttig kunnskap.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Anbefaler ikke
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Kristiansand kommune13 februar 2019
Anbefaler jobb søkere om å snu i døra. Sjefen og butikk sjefen og tidligere sjef så ja 3 sjefer og rot på atter rot.

Helhetlig så er det helt ok å jobbe der oppgavene er ikke problemet. Men det er veldig dårlig kommunikasjon fra sjef til arbeidstaker som gjør enkelte dager vanskelige.

Fast og sikker arbeidsplass.
Fordeler
Gratis brød og frukt til lunsj
Ulemper
Må ut og hjelpe til i pausene ikke betalt lunsj på ettermiddag/kveld skift.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Desidert best
Medarbeider 40% (Tidligere ansatt) –  Molde27 januar 2019
Dette er den desidert beste arbeidsplassen jeg har hatt, og jeg har lengtet tilbake til livet som Kiwiansatt på Grandfjæra. Arbeidsmiljøet er bra, atmosfæren er god, vaktene er oversiktlige og jobben er alt i alt bare veldig fin.
Utenom søndagsvaktene, hvor én ansatt kan bli stående i kassa hele dagen, er det greit med variasjon og fordeling av arbeidsoppgaver.
Fordeler
Gode arbeidstider, bra miljø, god lønn, bra tillegg, bra lederskap
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv og gøy arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Fredrikstad, Fredrikstad kommune18 januar 2019
Flott arbeidsplass med god kultur og arbeidsmiljø.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
spennende
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  nittedal13 januar 2019
som forventet av å jobbe i butikk. sitte i kassa og betjene kunder, varepåfylling
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy og behagelig arbeidsplass
Kundebehandling, selger, kasserer (Tidligere ansatt) –  Stavanger kommune9 januar 2019
Det har vært gøy for meg å jobbe i kiwi lervig, veldig fin butikk og veldig greie ledere.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra deltidsjobb
Låseansvarlig og Kasserer (Tidligere ansatt) –  Sandvika, Bærum kommune2 januar 2019
Dette er et fint sted for studenter å jobbe ved siden av studier
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Veldig bra butikk
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Gjøvik, NO18 desember 2018
Bra arbeidsplass med bra leder. Veldig varierte arbeidsoppgaver og dager.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos KIWI. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

3,9
Basert på 93 anmeldelser
532
432
320
22
17

Rangeringer etter kategori

3,6Arbeid/Personliv forhold
3,5Kompensasjon/Fordeler
3,5Jobbsikkerhet/Forskudd
3,5Lederskap
3,7Kultur

KIWI anmeldelser etter sted