Kirkens Bymisjon anmeldelser fra ansatte

Viser alle 10 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Rolig och snäll arbetsmiljö
Kolloledare för barn (Tidligere ansatt) –  Drammen kommune15 oktober 2019
Roligt att umgås med barn. Många uppskattningar. Mycket ansvar och älskvärd miljö
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Utrolig lærerikt, interresant og godt arbeidsmiljø
Arbeidsleder ved Jobb1 (Tidligere ansatt) –  Bodø23 februar 2019
Her likte jeg meg veldig godt, det gode arbeidsmiljøet gjorde dette til en veldig fin jobb.
Arbeidsleder ved Jobb1 i Kirkens Bymisjon jobber tett med mennesker som av ulike grunner har dettet ut av samfunnet. Jobb1 er et arbeidstilbud tre dager i uken til mennesker med rusavhengighet og samtidige psykiske lidelser.
Fordeler
Variert arbeid, ingen dag var like
Ulemper
Litt dårlig kommunikasjon mellom arbeidsledere
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Kjempe bra arbeidsplass. Stor trives med å jobb og miljø
vaktmestermedarbeider (Nåværende ansatt) –  Drammen15 november 2018
Det er ikke noe "typisk dag" her. Noen dager er hektisk med mye å gjøre og noen stille dager. Dette synes jeg er helt greit. Har lært nye og positive tekniker å få løst arbeidsoppgaver på en effektiv og produktiv måte. Er en veldig fin gjeng som jobber her. Alle er kjempe trivelig og hjelpsom. Det jeg synes er den vanskeligst med jobben er at det noen ganger er veldig fysisk krevende som gjør at jeg da må grave dypt for å stå på. Det jeg synes er underholdende er selvfølgelig folkene jeg jobber med.
Fordeler
Gratis lunsj
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Kirkens bymisjon er mulighetens kilde ; vidunderlig arbeidsplass faktisk
Sosial pedagog (Tidligere ansatt) –  Oslo kommune20 juli 2018
Kirkens bymisjon er et arbeidssted preget av samhold og faglig vekst.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Lærerik og fint arbeidssted
Milijøarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo22 desember 2017
Er noe eget ved å jobbe i bymisjonen. Trivdes veldig godt der. Måtte slutte i jobben, da NAV krevde at jeg tok en utdannelse. Noe jeg også gjorde. Men var trist å forlate kirkens bymisjon
Fordeler
God arbeidsplass. Gratis lunch
Ulemper
Ingen ulemper
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Personlig utviklende - givende arbeidsplass
Administrasjonsmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Østfold14 juni 2017
Ingen dag var lik, gode varierte oppgaver og rutiner, gjorde meg mange gode erfaringer om forståelsen av mennesker og samfunnet.
Høy tempo til tider der mulitasking og god oversikt var essensielt, men med god bistand om nødvendig fra ledelse og kolleger.
Fikk muligheten til videre utvikle meg faglig om utførelse og forbedring av oppgaver, systemer og det som for meg var relevant i forhold til daværende studier.

Utrolig trivelig og profesjonell atmosfære å arbeide i, sosialt og kompetent.
Fordeler
Gratis lunsjer, meget godt arbeidsmiljø
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Spennende arbeidsplass
Miljøarbeider / nattevakt (Tidligere ansatt) –  N0614 januar 2016
Spennende og lærerikt, og samtidig blir man ydmyk over å møte andre mennesker i en sårbar periode i livet.
Ulemper
Nattarbeid
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Hyggelig arbeidsplass
Sykepleier / vernepleier (Tidligere ansatt) –  Oslo, N0329 september 2015
hyggelig arbeidsplass med godt sosialt miljø. faglig utvikling, turer, kurs.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
produktivt
omsorg, veildleder (Nåværende ansatt) –  oslo28 oktober 2012
I forbindelse med informasjon som jeg fått er produktivt og gøy arbeidsplass.
Fordeler
vet ikke
Ulemper
vanlig
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Kirkens Bymisjon. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,6
Basert på 10 anmeldelser
56
44
30
20
10

Rangeringer etter kategori

4,5Arbeid/Personliv forhold
4,5Kompensasjon/Fordeler
4,4Jobbsikkerhet/Forskudd
4,5Lederskap
4,5Kultur

Kirkens Bymisjon anmeldelser etter sted