JYSK anmeldelser fra ansatte

Fant 11 anmeldelser som matchet søket Se alle 392 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Åpner for karrieremuligheter
Ekstrahjelp (Nåværende ansatt) –  Førde, Førde kommune14 mars 2019
Har jobbet i jysk som ekstrahjelp i noen år allerede i tillegg til studiet mitt.
På jobben hjelper eg med lagerarbeid, butikk (salg og kundeservice), påfylling av varer, klargjøring til kampanjer/diverse salgsperioder og sesonger, og mykje annet.

Med andre ord er det nok å gjøre, og man får variert arbeidsdag.

Eg har gjentatte ganger, av forskjellige butikksjefer fått tilbud om å jobbe meg oppover i systemet via kurs som kvalifiserer meg til butikksjefsstilling. Dersom man vil, og er engasjert, får man mange karrieremuligheter i jysk (til og med om man bare er ekstrahjelp et par dager i uken).

Anbefaler jysk på det sterkeste, ettersom man får viktig opplæring i kundehåndtering og salgsteknikker som man får bruk for i mange andre yrker og samanhengar.
Fordeler
greie kollegaer, karrieremuligheter, variert arbeidsdag, bonus dersom butikken fortjener det
Ulemper
tungt arbeid rundt varemottakene
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 2Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Lurt å være organisert
Deltid (Tidligere ansatt) –  Bergen, Bergen kommune25 april 2018
Dårlig lønn. Lite sjangs å få mer enn deltidsjobb. Tyner lederne og salgslederne får dårlig betalt og mye ansvar.
Synd for selve jobben kunne Vært kjempe kjekk ellers.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 3Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Dårlig oppfølging og opplæring
selger, kundebehandler og lageransvarlig (Nåværende ansatt) –  Mjøndalen17 april 2018
Har ikke fått særlig opplæring eller oppfølging hos Jysk.
Fordeler
Tilleg for kveld, og helgejobbing
Ulemper
Dårlig opplæring/oppfølging
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Sarpsborg2 januar 2018
Kjempe bra arbeidsplass, trivdes ekstremt godt den lille tiden jeg var der :)
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 1Rapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Nav betales lønn
Butikk/lagerarbeider (Tidligere ansatt) –  Halden30 januar 2017
Arbeidsoppgavene har gått ut på å fylle på varer i butikk, kunde behandling, rydding, støvsuging . Jeg var ansvar for madrass avdeling.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Lærerikt arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo, N0319 februar 2015
Det var et veldig lærerikt arbeidsted som du kunne også ta med videre i privatlivet og den neste arbeidslivet. Medarbeiderne var også hjelpsom.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 6Nei 8Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
fine koleger
truckfører.lagermedarbeider traverskran.maler (Tidligere ansatt) –  N0819 august 2014
åpne butikk. ordne priser. rydde lager. ja gjøre istand til kunder kommer
Fordeler
ingen fordeler men solgte du godt kunne du få en liten bonus
Ulemper
korte pauser
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 16Nei 5Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
veldig gøy arbeidsplass
butikkselger (Tidligere ansatt) –  Hønefoss, N067 mars 2014
veldig koselig sted og jobbe i, flinke kolegaer.
lærer stortsett mye
Sjefen er veldig flink i jobben sin, stresser hele tiden,(stortsett)
Medarbeirne, hyggelige, koselige
vannskeligste jobben, finnes ingenting som er vannskelig der, bare og følge rutinen.
Fordeler
gratis kaffe ;)
Ulemper
korte pauser
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4Nei 10Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Veldig bra plass å jobbe
Lærling (Tidligere ansatt) –  Gjøvik, N0519 februar 2014
Lærte mye om service og produktkunnskap
Hadde fantastiske medarbeidere som lærte meg mye. Jeg en lærevillig person selv. Likte alle som jobba der. Det var nok en del som kunne være vanskelig men det var ikke noen som er så spesial vanskelig for meg.
Fordeler
Bonus, Julebord og noen ganger var det gode selskaper med bare de som jobba der
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 8Nei 4Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Arbeidsmilijø og forfallende oppgaver
Områdeansvarlig (Tidligere ansatt) –  Hamar14 februar 2013
Starten av dagen MS (minimum standard) Holde butikken ryddig til vi åpner.
Har lært mye om Lagerarbeid, kundebehandling, montering og kasse.
Ledelsen, flinke til å motivere oss til å jobbe og finne jobb oppgaver.
Medarbeiderne, koselig folk og jobbe med, og de motiverte meg til å jobbe.
Den vanskeligste delen av jobben, var og lære seg om dyner og puter.
Den mest underholdende delen av jobben, var og være med hyggelige kollegaer.
Fordeler
fikk bra opplæring
Ulemper
ingen ulemper
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 10Nei 5Rapporter

Se flere JYSK anmeldelser

Du kan prøve:

Krevd profil

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos JYSK. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

3,3
Basert på 392 anmeldelser
593
4109
385
242
163

Rangeringer etter kategori

3,2Arbeid/Personliv forhold
3,0Kompensasjon/Fordeler
2,9Jobbsikkerhet/Forskudd
2,9Lederskap
3,3Kultur

JYSK anmeldelser etter sted