Jobzone

Jobzone anmeldelser fra ansatte

Fant 14 anmeldelser som matchet søket Se alle 21 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
effektiv hverdag
Varepakker (Tidligere ansatt) –  Lillestrøm12 desember 2019
det var mye jobb og gjøre som førte til en hektisk og travel hverdag, men tiden gikk veldig fort
Fordeler
gratis mat
Ulemper
mye jobb
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
bra oppfølling av personel
Bestvakt offshore (Tidligere ansatt) –  Kristiansand25 november 2019
holdt oss oppdatert hver uke ,ryddig og proff diaglog.
Fordeler
personli verne utstyr sendt på dør hjem
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
0
tømrer (Nåværende ansatt) –  Stavanger9 oktober 2019
når man først får jobb, er det heilt greit, men når det ikke kommer inn jobber som man vil ha. og at man ringe til kontoret hver dag å hørre at de sier det samme hver dag. bare vent hjemme, det vil komme jobb.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv, gøy
Barnehagevikar (Nåværende ansatt) –  Oslo27 april 2019
Min typisk dag på jobb er å være produktiv, ha det gøy på jobben med kollegaene og sikre på at kundene er vell behandlet. Det jeg har lært i mine tidligere jobber er at man skal være nøyaktig med tiden og bruke tiden på arbeidsplassen effektivt. Man skal være ærlig, ansvarsfull, vise respekt til alle sammen i arbeidsplassen. Og sist men ikke minst, man må ikke glemme å ha det moro. Den viktigste som man kan gjøre på jobben er å lære, og det syns jeg er det beste delen av å jobbe.
Jeg mener at det er ingenting som er vanskelig med å fullføre et arbeid, så lenge at man lærer seg hvordan man fullfører det og at man spør om hjelp hvis man trenger det.
Fordeler
Gratis mat
Ulemper
Korte pauser
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Veldig mange barnehager, veldig mange navn
Barnehage assistent (Vikar) (Tidligere ansatt) –  Oslo12 mai 2017
Det var en veldig fin jobb, men det er veldig krevende å gå fra ny barnehage fra dag til dag og må prøve å huske navnene på alle barna. Det var en veldig fin introduksjon inn i barnehage livet.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 13Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
arbeidsplas
Renholder (Tidligere ansatt) –  Oslo27 januar 2017
bra sted når det gjelder arbeide,gog oppfølging av ansate.
bra erfaring.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 14Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Lærerikt og god arbeidsplass
Helpeman Bjåland Bygg AS (Nåværende ansatt) –  Porsgrunn23 januar 2017
Lærte utrolig mye og fikk erfaring med jobber jeg ikke hadde erfaring med fra før. Topp ytelse og lærerikt.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 7Nei 1Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
mange korte oppdrag
div småjobber (Tidligere ansatt) –  Sandefjord20 mai 2016
det ble mange korte oppdrag og ikke så veldig mye jobber. men sånn ellers så var det helt greit og jobbe for dem når man fikk noe og gjøre
Fordeler
man fikk en liten jobb nå og da
Ulemper
bare korte oppdrag på maks en uke
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 13Nei 3Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Jobzone - lagermedarbeider
Lagermedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo14 april 2016
Jeg tar kontakt med dere fordi jeg vil jobbe som lagermedarbeider.
Jeg jobbet i flere år som lagermedarbeider for COOP med plukking og pakking av frukt og grønt. Jeg jobbet på kjøl og frys, samlet bestillinger og brukte Voice stemmestyrt plukk. Jeg har også truckførerbevis T1-T4. En ekstra bonus, god lønn, god omsorg, gaver for helligdager.

Min veileder var - Kjell Graaru tel 924 32 224
Fordeler
erfaring
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 12Nei 11Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra arbetskamrater
Snickare (Tidligere ansatt) –  kirkenäs Norge16 februar 2016
Bra ledning bra arbetskompisar bra att jobba i detta företag
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 8Nei 1Rapporter
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fin arbeidsplass så lenge det varer.
Dumpersjåfør (Tidligere ansatt) –  Namskogan15 august 2015
Dårlig organisering av folk, de lyver og sier du får en mulig fast ansettelse av de du blir leid inn av,
Fordeler
Ingen fordeler
Ulemper
Reise regning må tas selv, fly, båt, bil, tåg
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 35Nei 4Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
bardzo miła atmosfera pracy
cieśla budowlany, zbrojarz- betoniarz (Tidligere ansatt) –  Tromsø, N1927 juli 2014
bardzo dobra, wysoka kultura, fachowa pomoc, dbałośc o pracownika, możliwość kontaktu z Polakami. Bardzo dobrze zarządzana firma
Fordeler
Darmowe posiłki
Ulemper
brak
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 24Nei 99Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
I recommend their
Floor Layer (Tidligere ansatt) –  Stokmarknes23 april 2014
Excellent management. Perfect organization of work. The high quality of work on site.
Fordeler
close to work
Ulemper
hmm..? - to short contract
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 20Nei 38Rapporter

Se flere Jobzone anmeldelser

Du kan prøve:

Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Jobzone. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

3,8
Basert på 21 anmeldelser
56
49
33
21
12

Rangeringer etter kategori

3,6Arbeid/Personliv forhold
3,5Kompensasjon/Fordeler
3,3Jobbsikkerhet/Forskudd
3,4Lederskap
3,6Kultur