ISS Facility Services anmeldelser fra ansatte

Fant 55 anmeldelser som matchet søket Se alle 4 386 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
jeg håper å starte til nye jobber så snart som mulig
Renholder (Tidligere ansatt) –  veritas6 august 2019
jeg gleder mrg til å komme i gang slik at jeg altid kan gjøre deg lykkelig
Fordeler
betaler for lunch
Ulemper
15 minut av full jobb
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Seriøst firma
Renholder (Nåværende ansatt) –  Hønefoss13 juni 2019
Morsom og variert arbeidsplass. Mulighet for å lære nye maskiner som er til stor hjelp for renholderen. Nytt og moderne utstyr.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy
Mat (Tidligere ansatt) –  Oppland, Gjøvik, lillerhamme13 mai 2019
Hyggelig folk å jobbe med og positiv. Morsom jobb og nok opplæring. Mat kurs.
Fordeler
Lunsj
Ulemper
Ikke pause og stresser
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Dårlig og utydelig kommunikasjon, umulige krever
Renholder (Tidligere ansatt) –  Burdjord2 april 2019
Rengjøring sjøl var ingen problem, men ISS stiller umulige tidskrever, som betydde at jeg måtte jobber ubetalt overtid hverdag å få butikken ren. Når dette ble tatt opp med teamleaderen, fikk jeg som svar at jeg måtte 'ikke rengjøre så nøye'.

Jeg har lært å bruke gulvvaskmaskin, og fått mye erfaring med rengjøring i denne jobben.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
renholder
Renholder (Tidligere ansatt) –  Oslo8 mars 2019
Jeg jobbet på mange stede jobbet på NRK og Opera, på mange steder i Oslo og har menge oppgaver kan rydde og samt bruk gulva maskin
ta støv, støvsuger og sjekke mitt ansvarsområde.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Spennende
Kioskansvarlig (Tidligere ansatt) –  Oslo kommune28 september 2018
Her fikk jeg masse ansvar kastet i fanget i ung alder. Allerede første uka fikk jeg ansvaret for alle kioskene under Eurovision Song Contest og dette var en enorm utfordring der det ikke var rom for å feile. Dette klarte jeg veldig bra og fikk mye skryt siden.
Fordeler
Hektisk, spennende og stor arbeidsplass.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Greit
Renhold (Tidligere ansatt) –  Bergen8 juni 2018
Jeg jobbet som vikar hos iss og var glad i jobben min
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Iss
Ja (Tidligere ansatt) –  Kristiansand, Kristiansand kommune2 juni 2018
Jeg heter Hadish 27 år kommer fra Eritrea. Jeg kom til Norge for 4 år . Men nå bor i kristansand Kristian Ivs gata 24. Jeg kan komme fom dere ringer meg.
Jeg har interssent jobbe med dere.
Jeg er pålitlg og hygglig sammearbeid.
Hilsen Hadishe.
Fordeler
Som vanlig
Ulemper
Dere bestemme
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 5Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
annsatte vanlig
Hotellmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Flå kommune30 mai 2018
jeg jobbet iss thon hotel som hotelmedarbeidre og iss som renhold ca 7 månader
Fordeler
billig lunsj
Ulemper
venter melding for å gå jobb
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
jeg jobber på den butikken som renhold og jeg er fornøyd med det.
renhold (Tidligere ansatt) –  Gvarv17 mars 2018
jeg jobber på den butikken som renhold og jeg er fornøyd med det.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
godt arbeiderplass
jobb (Tidligere ansatt) –  Trondheim14 mars 2018
Jeg hater Samson og kom fra Eritrea. Jeg har to barna som de heter Yoel og Daniel. Yoel er 15 år gammel og Daniel er 13 år. De går på skolen Trondheim. Jeg bodde hos Sunndalsøra asylmottak ca. et år. etterpå jeg finn Trondheim kommune. Jeg gikk norskkurs ca. 2 år. Jeg var praksis og jobb hos dekk mann i 2014 etterpå jeg fikk arbeiderpraksis hos ISS i 2015 og fortsatt som ansatt fram 2017. Jeg hadde 80% stilling også.
Fordeler
hva som helst
Ulemper
vanlig pause
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God sammearbeid og flott miljø
Kantinemedarbeider for DNB kantine (Nåværende ansatt) –  Solheimsviken, Bergen6 mars 2018
En typisk dag på jobb er prepping av mat, servering av mat og ned vasking av kjøkkenet og kantinen. Jeg har lært at for å hjelpe mine kollega gi en god arbeidsmiljø. Det er ingenting som er vanskelige på jobb.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Lyhörd chef och ömsesidig respekt bland kolleger = gott arbetsförhållande.
Kantinemedarbetare (Tidligere ansatt) –  Oslo kommune18 februar 2018
Bra arbetsplats eftersom det var fasta dagar och tider; mån-fre 8-16.
Arbetsplatsen anpassade dessutom arbetstiden utifrån personligt önskemål efter föräldraledighet.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
umas ótima empresa
auxilia de limpeza (Tidligere ansatt) –  no hospital osvado cruis2 februar 2018
Foi uma ótima empresa que adorei trabalhar e apredi muito
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
slitsom
renhold (Tidligere ansatt) –  Fredrikstad kommune19 januar 2018
arbeidsfordeling var dårlig. kunne være ute å forskjellige arbeidsplasser fra 9-21 og kanskje bare få betalt for 7 timer da du ikke får betalt for kjøretid fra kontor til kontor, eller dårlig planlegging slik at man har død tid på en times tid medllom hvert sted og heller ingen kompensasjon for kjøring enda jeg kunne kjøre opptil 15 mil om dagen.
Fordeler
ikke kjedelig da man er forskjellige steder
Ulemper
usosialt da man ikke får ha kontakt med folk
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 1Rapporter
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
gode kolleger
Renholder med fagbrev (Tidligere ansatt) –  Sessvollmoen, Ullensaker kommune29 september 2017
Godt arbeidsmiljø blant kolleger, aktiv hverdag med mye å gjøre og behandling av kunder. Godt samarbeide med boligkontor.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
grei arbeidsplass
Renholder (Tidligere ansatt) –  Leknes25 september 2017
Vel dårlig veileder sjef, i allefall den tiden. Og eg gjorde mange av arbeidskollegene sine oppgaver, og som eg ikke fikk betalt av. Syns d var dårlig. Så eg håper bedriften e blitt mye bedre nå.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Beste arbeids stede
Renholder ass (Tidligere ansatt) –  Bærum kommune15 august 2017
Mye jobb men koselig medarbeidere
Alle sto på for at det skulle være fint for alle.
Fordeler
alt
Ulemper
ingen
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
hektisk og i møte med mange forskjellige kunder
Servicemedarbeider (Nåværende ansatt) –  Harstad kommune13 mai 2017
ISS overtok renhold på Thon Hotell Harstad, og da jeg fikk tilbud om 100% stilling i daglig renhold, så tok jeg imot den. Jeg har faste kunder som er hyggelige og jeg får gode tilbakemeldinger på mitt arbeid
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Ingen lønn for 40 dager jobb
Renholder i JULA (Tidligere ansatt) –  Lyngdal kommune7 mai 2017
Jeg begynte å Jobbe hos ISS i Lyngdal. Jeg måtte vaske butikken JULA i Lyngdal, hver dag fra kl 0700 til 0930. Det skulle være 4 dager test med til slutt blir det 27 dager. fordi arbeidsgiveren var ikke ofte i Lyngdal.
Ulemper
De jukset. Jeg fikk ingen lønn
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4NeiRapporter
Krevd profil

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos ISS Facility Services. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

3,6
Basert på 4 386 anmeldelser
51 323
41 216
3943
2381
1523

Rangeringer etter kategori

3,5Arbeid/Personliv forhold
3,3Kompensasjon/Fordeler
3,2Jobbsikkerhet/Forskudd
3,2Lederskap
3,3Kultur

ISS Facility Services anmeldelser etter sted