Halliburton anmeldelser fra ansatte

Fant 10 anmeldelser som matchet søket Se alle 5 311 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Great Company to work for
Senior MLT Supervisor (Tidligere ansatt) –  Norway16 september 2019
As an offshore employee there was plenty of time off. Great salary with overtime. Plenty of notice before being called away. Good people management. A great team of people to work with.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Multinational
technical advisor (Tidligere ansatt) –  Tananger Noorwegen28 juni 2018
40 jaar voor gewerkt,internationaal en in Nederland, steeds met plezier en goed salaris, helaas is de pensioen regeling niet goed zoals bij veel multinationals.
Fordeler
salaris altijd op tijd
Ulemper
24/7
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Busy but unpredictable workshop.
Senior MWD tech Building and service (Tidligere ansatt) –  Tananger, Sola kommune29 januar 2018
Working here was interesting in so much that you never knew what type of problems you would be facing each day. the workforce were good people and tried hard to meet targets each week.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 2Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God arbeidskultur og lederskap
Drilling Fluids Engineer (Tidligere ansatt) –  Stavanger16 desember 2017
Det har vært god start på karrieren med mye god kursing og oppfølging.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Worklife at Halliburton
Senior Technical Professional (Nåværende ansatt) –  Tananger7 september 2017
Working for Halliburton exposes you to challenges that make grow. Being and International company, you interact with colleagues and customers of diverse cultures and backgrounds and that is why Halliburton's work culture is based on RESPECT. The hardest part of the job is working against the competition to deliver the best in class service to the customer. The most entertaining part of the job is receiving credit from the customer for exceeding their expectations.

Working for Halliburton has taught me to be determined and not to give up when faced with challenges because there is always a solution.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Travel, men kjekk arbeidsplass
Lærling - Brønnfaget komplettering (Tidligere ansatt) –  Tananger16 september 2016
En typisk dag på jobben for meg starter med en kopp kaffe på verkstedet, sammen med mine kollegaer. Dette er en fin og rolig start på dagen, hvor vi prater og planlegger arbeidsdagen. Når kaffekoppen er tom starter arbeidet. Her jobbes det både selvstendig og sammen med andre. Under arbeidet er det kjekt å være sosial. Musikk er også en nøkkel til god stemning. Etter noen timer har vi vårt daglige møte. Her overleveres ny informasjon, spørsmål blir stilt, samt de hverdagslige kontroller og dokumentasjoner blir gjort. Ved møteslutt fortsetter arbeidet til endt arbeidsdag.

På en arbeidsplass er det alltid noe som kan gjøres. Derfor syntes jeg det er kjekt å ta i et ekstra tak. Travle dager gjør at jeg føler jeg får unnagjort mye. Dagene går raskt og følelsen av å komme til nytte for medarbeidere og bedrift er god.

Under mitt oppphold i Halliburton har jeg utviklet meg selv. Jeg har lært å jobbe godt i team, vise respekt, opptre forskjellig, men riktig i forhold til de ulike personene og anledningene, være nøyaktig, pålitelig, ta fatt på nye utfordringer og søke informasjon. Jeg har også lært hvor viktig det er med et bra og sunt miljø. I tillegg har det vist seg at hardt og korrekt arbeid lønner seg.

Ledelsen i Halliburton var god. Jeg oppfattet mine tidligere ledere som tydelige, kontrollerende, tilgjengelige, veiledende, resultat produserende, korrigerende og omsorgsfulle for sine ansatte.

Jeg kom godt overens med mine medarbeidere, både på verkstedet og offshore.

Den vanskeligste, men også den kjekkeste delen av jobben min var enkelte arbeidsoppgaver offshore.
  mer... Her måtte jeg prestere nøyaktig og presist under press fra offshorepersonell og tiden. Testingen og monteringen av utstyret kunne være krevende til tider, men det er ofte de vanskelige oppgavenene som er kjekkest å meste.

Den mest underholdende delen av jobben var å jobbe sammen med forksjellige personer på verkstedet i harmoni med forskjellig utstyr.
  mindre
Fordeler
Billig medlemskap i Sats Elexia og Stavanger svømmehall
Ulemper
Dyr mat i kantinen
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Great companies for their training
Offshore Cement Supervisor (Nåværende ansatt) –  Stavanger25 august 2015
Great company to work for with a freindly enviroment. Always willing to listen and learn and help. Managment very approachable.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Exciting and challenging
Cementing Service Supervisor II (Nåværende ansatt) –  Stavanger10 august 2015
Working as part of a team and supervising others in a challenging environment. Friendly atmosphere and opportunity to gorw and progress your career
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Veldig kjekk arbeidsplass
Containerkitting (Tidligere ansatt) –  Tananger, N1115 juli 2014
Jeg hadde en fin opplevelse hos Halliburton, synd at min tid der var så kortvarig.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 1Rapporter

Se flere Halliburton anmeldelser

Du kan prøve:

Krevd profil

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Halliburton. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

3,9
Basert på 5 311 anmeldelser
51 807
41 908
31 117
2296
1183

Rangeringer etter kategori

3,4Arbeid/Personliv forhold
4,0Kompensasjon/Fordeler
3,4Jobbsikkerhet/Forskudd
3,4Lederskap
3,7Kultur

Halliburton anmeldelser etter sted