Forsvaret anmeldelser fra ansatte

Viser alle 27 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv og lærerig omgivelser med seriøst arbejde
Menig (Tidligere ansatt) –  København, Københavns kommune10 mai 2019
Gennemførslen af 48 timers førstehjælpskursus var hårdt, men hjælp fra vores overordnede, gjorde det muligt at lære grundlæggende teknikker og værktøjer til at kunne hjælpe i pressede situationer, hvor andres mennesekers liv er i fare.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Danish Army Summary
The Danish Army (Tidligere ansatt) –  Holstebro kommune4 mars 2019
A typical day is about army training.

What I learned. The army was so amazing because I learned so much about my limits and how to overcome them.

The most enjoyable part of the job it's was the part when I could traine and learn together with the other soldiers.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Udfordrende og sammenhold
Sergent (Tidligere ansatt) –  Roskilde, Roskilde kommune10 desember 2018
Godt sammenhold og dejligt fornyende sted at arbejde med drevne kollegaer.
Fordeler
Gode fleksible forhold
Ulemper
Dårlig løn
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Godt sted at være ansat stort kammeratskab
Faglært chauffør mest i speciel transport (Tidligere ansatt) –  Næstved11 juni 2018
En arbejdsdag kunne nemt bestå af transport af køretøjer på 10-50tons på henholdsvis sættevogne/sætteblokvogne.

Man lærer hele livet ikke mindst i trafikken, de sidste 10 år i forsvaret var jeg også noget der hedder kørevejleder altså lære de sidstankomne op.

Det har været ret sjovt at få den civile chauffør uddannelse og så bruge den inden for det Millitære system prøve at løse de mange transportopgaver inden for 2 systemmers regelsæt dette med rigtige mange udfordringer.

At huske man stadigvæk var soldat, når man skulle forklare
ledelsen divers regler.

Friheden under ansvar dette med at opleve at ens enhed
profesionelle arbejde udgjorde en kæmpeforskel i mange henseender og sidst kammeratskabet.
Fordeler
Optjeningen af MF timer.
Ulemper
weekend arbejde
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gode kolleger - ensformigt arbejde
Lager og Logistikoperatør (Tidligere ansatt) –  Ansvarlig for eget lager16 mai 2018
En arbejdsplads der bærer tydeligt præg af stramninger og besparelser. Øget arbejdsmængde og færre medarbejdere står i modsætning til erklærede mål om en ideel arbejdsplads.
Ulemperne opvejedes af det gode sammenhold blandt kollegerne.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Udendørs hårdt arbejde
Værnepligtig (Tidligere ansatt) –  Varde, Varde kommune3 januar 2018
Man lærer sig selv at kende som intet andet sted. Man får venskab og samarbejder.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Lærerig arbejdsplads
Værnepligtig (Tidligere ansatt) –  Fredericia kommune27 oktober 2017
En sjov og anderledes arbejdsplads hvor man gør drenge til mænd .
Fordeler
godt kammeratskab
Ulemper
Dårlig løn
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God og alsidig arbejdsplads med vekslende job.
Pædagogisk samt administrative funktioner (Nåværende ansatt) –  Københavns kommune27 august 2017
Har siden værnpligtstiden været ansat i forsvaret med vekslende funktioner inden for min hoveduddannelses retning.
Sagsbehandler, leder af kursuscenter (8 år) og distriktschef.
Fordeler
Sikker ansættelse
Ulemper
Vekslende arbejdstider og meget rejseaktivitet.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 2Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Vigtig opgaver
Overkonstabel (Tidligere ansatt) –  Ballerup25 juli 2017
Det er meget vigtig at være medlem af en arbejdsmiljøorganisation eller SU i et givende firma
Fordeler
Vigtig viden og ansvar
Ulemper
Ingen
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Et super spænde job
Sekretær i Arbejdsmiljøorganisationen FPS (Tidligere ansatt) –  Ballerup25 juli 2017
Har i min tid i forsvaret haft mange og gode opgaver.
Fordeler
Udfordringer til dagligt
Ulemper
ikke altid overskueligt
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Udfordrende godt kammeratskab og ikke mindst selvstændighed.
Overkonstabel (Tidligere ansatt) –  Artilleriet i Varde/ Hærens Kampskole i Oksbøl.15 april 2017
Min tid i forsvaret var nok den bedste arbejdsplads jeg har oplevet, det begrundes i friheden men samtidig strukturen, har det bedst med at der er styr over tingene og selvom jeg " kun " var overkonstabel så lyttede lederne.
Fordeler
Struktur
Ulemper
Meget væk på øvelser.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
...
kontor (Nåværende ansatt) –  København12 januar 2017
det er et fint sted og gode kolleger, det bed ste var, at vi kunne futte
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God arbejdsplads blandt kollegaer.
Lager og logistik, Faglærer (Tidligere ansatt) –  Skrydstrup1 november 2016
Dårlig ledelses stil, trænger til en modernisering , manglende indflydelse topstyring
Fordeler
For lidt eller ingen medbestemmelse
Ulemper
Arbejdsmiljø
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fantastisk og inspirende
Delingsfører//lærer Sergentskolen i Sønderborg (Tidligere ansatt) –  Odense28 mai 2016
I Forsvaret har man gode muligheder for at vælge forskellige typer for job og opgaver, man har et fantastisk sammenhold og så skal man ikke bruge timer og dage for at lære at kunne tage beslutninger.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Alsidig og spændende arbejdsplads.
Chefsergent (Tidligere ansatt) –  Århus, D823 februar 2016
41 år i Forsvaret vidner om en alsidig og spændende arbejdsplads
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Spændende og udfordrende
Projektleder/planlægger (Tidligere ansatt) –  Karup/Værløse13 januar 2016
Ikke 2 dage er ens. Gode kolleger. Spændende udfordringer.
Fordeler
Frihed under ansvar
Ulemper
Ingen
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En organisation med nedskæringer, samt ændring i organisation og kultur
Kontorfuldmægtig/kontorassistent (Tidligere ansatt) –  Korsør4 november 2015
En arbejdsplads i udvikling.
Ændring af organisation og kultur.
Autoritær ledelse
Gode kollegaer
Fordeler
Gode pensionsordninger.
Ulemper
Nedskæringer
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
en dejlig arbejdeplas
Pedel og almugligmand (Tidligere ansatt) –  Frederikshavn, D818 oktober 2015
søde kolleger altid travlt jeg mødte kl. 7.00 til 15.00
at samarbejde
god ledelse
søde kolleger
at nå det helle
at have noget at stå op til
Fordeler
gratiges frugt
Ulemper
korte pauser
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 1Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
De fleste områder fungere fint, men HR er overfladisk og regulær kassetænkning
Værkmester (Tidligere ansatt) –  Frederikshavn, D8124 februar 2015
Ledelsen i OPLOG FRH er tydeligt begrænset af Søværnets Operative Kommando (SOK). Systemerne er styret af kassetænkning, i stedet for at udnytte den viden og ikke mindst erfaring, som medarbejderne ligger inde med. Jeg har desværre fået det indtryk, at man i/fra toppen kun ser nogle "soldater" som man kan flytte rundt med som skakbrikker, efter topledelsens for godt befindende, uden at se på, om det er bønder, springere, løbere, tårne, mens man fester i ledelsen (fordi de er fortæller hinanden, hvor dygtige de er) uden at ledelsen, kongen og dronningen, aner, at hver gang, de finder på noget nyt, sætter man i værk, uden at se til siderne eller i historiebøgerne om det virker, eller om der er erfaringer, som man burde se nærmere på.
Fordeler
Fleksibel i arbejdstid udenfor de pressede perioder
Ulemper
Topledelse i Forsvaret er uden struktur og evne til at samarbejde.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 7Nei 3Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
"Sammentømret" arbejdsplads, Vi er afhængige af hinanden.
Seniorsergent (Tidligere ansatt) –  København, D8430 januar 2015
-Møder tidligt (0630) Går tidligt 14.00
- Meget weekend arbejde
-Når meget inden telefonerne ringer.
-Sagsbehandler på en masse store opgaver.
-Stort ansvarsområde
-Gode medarbejder
-fine ...input
-God, sjov,hård,konstruktiv dialog....
-"En spade er en spade"
- Åben for nye ideer og løsninger
-
Fordeler
megen arbejde...megen fritid. Kammeratskab
Ulemper
For meget arbejde, for lidt "hænder"
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 14Nei 5Rapporter
Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Forsvaret. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,0
Basert på 27 anmeldelser
510
410
35
21
11

Rangeringer etter kategori

3,8Arbeid/Personliv forhold
3,8Kompensasjon/Fordeler
3,6Jobbsikkerhet/Forskudd
3,5Lederskap
3,9Kultur