Forsvaret anmeldelser fra ansatte

Viser alle 18 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Udendørs hårdt arbejde
Værnepligtig (Tidligere ansatt) –  Varde, Varde kommune3 januar 2018
Man lærer sig selv at kende som intet andet sted. Man får venskab og samarbejder.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Lærerig arbejdsplads
Værnepligtig (Tidligere ansatt) –  Fredericia kommune27 oktober 2017
En sjov og anderledes arbejdsplads hvor man gør drenge til mænd .
Fordeler
godt kammeratskab
Ulemper
Dårlig løn
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God og alsidig arbejdsplads med vekslende job.
Pædagogisk samt administrative funktioner (Nåværende ansatt) –  Københavns kommune27 august 2017
Har siden værnpligtstiden været ansat i forsvaret med vekslende funktioner inden for min hoveduddannelses retning.
Sagsbehandler, leder af kursuscenter (8 år) og distriktschef.
Fordeler
Sikker ansættelse
Ulemper
Vekslende arbejdstider og meget rejseaktivitet.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 2Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Vigtig opgaver
Overkonstabel (Tidligere ansatt) –  Ballerup25 juli 2017
Det er meget vigtig at være medlem af en arbejdsmiljøorganisation eller SU i et givende firma
Fordeler
Vigtig viden og ansvar
Ulemper
Ingen
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Udfordrende godt kammeratskab og ikke mindst selvstændighed.
Overkonstabel (Tidligere ansatt) –  Artilleriet i Varde/ Hærens Kampskole i Oksbøl.15 april 2017
Min tid i forsvaret var nok den bedste arbejdsplads jeg har oplevet, det begrundes i friheden men samtidig strukturen, har det bedst med at der er styr over tingene og selvom jeg " kun " var overkonstabel så lyttede lederne.
Fordeler
Struktur
Ulemper
Meget væk på øvelser.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
...
kontor (Nåværende ansatt) –  København12 januar 2017
det er et fint sted og gode kolleger, det bed ste var, at vi kunne futte
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God arbejdsplads blandt kollegaer.
Lager og logistik, Faglærer (Tidligere ansatt) –  Skrydstrup1 november 2016
Dårlig ledelses stil, trænger til en modernisering , manglende indflydelse topstyring
Fordeler
For lidt eller ingen medbestemmelse
Ulemper
Arbejdsmiljø
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fantastisk og inspirende
Delingsfører//lærer Sergentskolen i Sønderborg (Tidligere ansatt) –  Odense28 mai 2016
I Forsvaret har man gode muligheder for at vælge forskellige typer for job og opgaver, man har et fantastisk sammenhold og så skal man ikke bruge timer og dage for at lære at kunne tage beslutninger.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Alsidig og spændende arbejdsplads.
Chefsergent (Tidligere ansatt) –  Århus, D823 februar 2016
41 år i Forsvaret vidner om en alsidig og spændende arbejdsplads
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Spændende og udfordrende
Projektleder/planlægger (Tidligere ansatt) –  Karup/Værløse13 januar 2016
Ikke 2 dage er ens. Gode kolleger. Spændende udfordringer.
Fordeler
Frihed under ansvar
Ulemper
Ingen
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
en dejlig arbejdeplas
Pedel og almugligmand (Tidligere ansatt) –  Frederikshavn, D818 oktober 2015
søde kolleger altid travlt jeg mødte kl. 7.00 til 15.00
at samarbejde
god ledelse
søde kolleger
at nå det helle
at have noget at stå op til
Fordeler
gratiges frugt
Ulemper
korte pauser
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 1Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
De fleste områder fungere fint, men HR er overfladisk og regulær kassetænkning
Værkmester (Tidligere ansatt) –  Frederikshavn, D8124 februar 2015
Ledelsen i OPLOG FRH er tydeligt begrænset af Søværnets Operative Kommando (SOK). Systemerne er styret af kassetænkning, i stedet for at udnytte den viden og ikke mindst erfaring, som medarbejderne ligger inde med. Jeg har desværre fået det indtryk, at man i/fra toppen kun ser nogle "soldater" som man kan flytte rundt med som skakbrikker, efter topledelsens for godt befindende, uden at se på, om det er bønder, springere, løbere, tårne, mens man fester i ledelsen (fordi de er fortæller hinanden, hvor dygtige de er) uden at ledelsen, kongen og dronningen, aner, at hver gang, de finder på noget nyt, sætter man i værk, uden at se til siderne eller i historiebøgerne om det virker, eller om der er erfaringer, som man burde se nærmere på.
Fordeler
Fleksibel i arbejdstid udenfor de pressede perioder
Ulemper
Topledelse i Forsvaret er uden struktur og evne til at samarbejde.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 7Nei 3Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
"Sammentømret" arbejdsplads, Vi er afhængige af hinanden.
Seniorsergent (Tidligere ansatt) –  København, D8430 januar 2015
-Møder tidligt (0630) Går tidligt 14.00
- Meget weekend arbejde
-Når meget inden telefonerne ringer.
-Sagsbehandler på en masse store opgaver.
-Stort ansvarsområde
-Gode medarbejder
-fine ...input
-God, sjov,hård,konstruktiv dialog....
-"En spade er en spade"
- Åben for nye ideer og løsninger
-
Fordeler
megen arbejde...megen fritid. Kammeratskab
Ulemper
For meget arbejde, for lidt "hænder"
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 14Nei 5Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Spændende job
Instruktør (Tidligere ansatt) –  Odsherred, D854 september 2014
Udarbejdelse af lektioner, udfra de lektionsplaner der på forhånd er udarbejdet, gør jobbet ubesværet, sammenholdt med udførelsen af disse og ligeledes konkurrence gå jobbet interessant og indlærende, for både modtager og instruktør.

Koordinationen at diverse effekter, og figuranter gør jobbet til en sjov og indholdsrig dag på "slagmarken" Kombinationen af indhold og elever er ligeledes en udfordring sammen med indlevelsesevnen i det enkelte individ - som helhed er resultatet en bonus.
Fordeler
Frihed og natur
Ulemper
Mangl. effekter
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 8Nei 2Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Forsvaret
Lagerarbejder (Tidligere ansatt) –  Frederikshavn, D8113 februar 2014
Jeg har aldrig haft bedre arbejdsplads, end forsvaret.
Jeg fik lov til mange ting, som gjorde at jeg udviklede mig og kunne være alle steder på stedet.

Fik lov til at planlægge min hverdag, hvor jeg havde frihed under ansvar.

Fik lov til at gøre tingene på min måde, da det var mig, som lavede jobbet og det skulle gerne gå så hurtig at det var muligt.

Jeg var så glad for mit arbejde i forsvaret at selv mandag, havde jeg ikke " tid " til at komme hjem efter fyraften, for jeg skulle liiiggge nå det sidste.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 6Nei 4Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Uddannende og udfordrende arbejdsplads.
Konstabel / Soldat (Nåværende ansatt) –  Nørresundby, D8115 oktober 2013
I min tid i militæret har jeg fået virkelig meget uddannelse, også til civil brug. Herunder en masse førstehjælp, kørerkort (C + CE), truck certifikat, surrings bevis, farligt gods bevis. Derudover kommer alle de personlige fordele jeg har fået under min udsendelse, som modenhed, mine egne grænser, vigtigheden ved at være en god kollega, da jeg har været sammen med de samme 15 folk 24/7 i over 6mdr, det betyder vi har skulle vise stor gensidig respekt overfor hinanden, hjælpe og passe på hinanden, og have det sjovt så snart tiden er til det.
Det sværeste jeg har været udsat for, var udfordringen af et halvt år i Afghanistans hensynsløse ørken, og det at prøve at forklarer ens familie sine valg.
Den bedste del af jobbet kommer som den sværeste, nemlig udfordringen og al uddannelsen. Jeg kan godt lide udfordringer, og siger aldrig nej til at blive uddannet og bedre til noget.
Fordeler
Gratis uddannelse.
Ulemper
Britisk mad i cookhouse i Afghanistan :)
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 6Nei 1Rapporter
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Ikke nok arbejdsopgaver
Kontorassistenet (Tidligere ansatt) –  Sønderborg10 september 2012
Ikke nok udfordringer i arbejdet.
Ledelsen kunne godt være mere synlig i forbidelse med konflikter.
Fordeler
motion i arbejdstiden
Ulemper
ikke nok arbejdsopgaver til en hel dag
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 6Nei 3Rapporter
Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Forsvaret. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

3,8
Basert på 18 anmeldelser
55
48
33
21
11

Rangeringer etter kategori

3,8Arbeid/Personliv forhold
3,6Kompensasjon/Fordeler
3,8Jobbsikkerhet/Forskudd
3,6Lederskap
3,9Kultur