Europris anmeldelser fra ansatte

Fant 19 anmeldelser som matchet søket Se alle 20 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Overarbeidet og alltid bak skjema
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Vest-Agder5 juni 2019
Vi får ekstremt mange varer levert til butikken. Så mange at vi ikke har plass på lager og må leie container. Vi kan ikke bevege oss rundt på lager, og har pålagte forventninger som har gjort at meg, inkludert tre andre har blitt sykemeldt i år grunnet det store presset fra de sentralt i Europris. Det er kun snakk om penger og solgte varer.. vi medarbeiderne blir glemt bort og sliter oss syke for å få ting unnagjort. Vi hiver oss rundt og får ikke tid til kundene , og butikken ser ut som et sirkus. Vi har flere ganger klaget sentralt med støtten fra butikker rundt i hele Norge, men vi blir ikke hørt. Det peses på med enda flere varer, og mengden med kampanjevarer som leveres inn må trylles plass til i butikken som fra før av er stappet med varer. Mange av varene får vi ikke inn eller ikke nok antall av og da sitter vi igjen med sure kunder. Opplæring har vært dårlig i min butikk og mange ganger må vi lære oss jobben selv. Det slutter og begynner nye folk hele tiden, så man blir fort sittende med mye ansvar og liten kompetanse.
Fordeler
10% ansattrabatt
Ulemper
Dårlig lønn. INGEN tillegg med mindre man jobber 50+ timer i mnd.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Den daglige lederen i 2019 er utrolig ufin
RINGEHJELP (Tidligere ansatt) –  Førde1 april 2019
De årene jeg jobbet der, var det veldig hyggelig, men den daglige lederen som er der i dag er utrolig ufin og frekk.
Fordeler
Ok lønn
Ulemper
Dårlig leder i 2019
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Arbeidsplass med variert arbeid
Ringevikariat (Nåværende ansatt) –  Jessheim30 januar 2019
Europris tilbyr mye forskjellige arbeidsoppgaver som varepåfylling til spacing av varer.
Fordeler
Frie arbeidsforhold med tanke på ansvarsoppgaver, bytter på hvor man jobber hele tiden.
Ulemper
Betalt lunsj, skjer det noe så må man ut i butikk.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Det er gøy å jobbe
Lagermedarbeider (Tidligere ansatt) –  Vikersund, NO3 desember 2018
Hei ,å ha praksis på butikken er gøy og gi se fleikseibl teid
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
ryder
rydder (Tidligere ansatt) –  Gol, Gol kommune30 mai 2018
jeg jobbet som praktis i 2 mander .der var jobb som jeg intersere .
Fordeler
opplaring, praktis
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 6Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
produktiv og efektiv arbeids plas
Butikkmedarbeider Butikkselger (Tidligere ansatt) –  Sandnessjøen6 mai 2018
har lært god kunde behandling med gode leder, kolleger og kunder
Fordeler
God arbeidsforhold
Ulemper
vet ikke
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
europris Mysen
praksis 2018 (Nåværende ansatt) –  Østfold4 mars 2018
jeg jobba som praksis i bedriften Europris hvor jeg jobba. som ansatt uten lønn i begynnelsen av februar 2018, jeg har planer om å søke jobb i europris men. er ikke sikker på om jeg får jobben fordi det er fullt men jeg gjør min beste og gir alt jeg kan får å få jobben.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 7Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktivt
Ringevikar (Nåværende ansatt) –  Enebakk kommune23 januar 2018
Ryddig og fin butikk. Mange flinke medarbeidere. Hyggelig å handle
Fordeler
Kort vei
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
fun workplace
Sales Assistant (Full-time) and Sales manager (Tidligere ansatt) –  Norway11 januar 2018
Everyone got along very well, people became good friends outside the workplace. everyone was easy to talk with. they were welcoming to all new employees and made them feel welcome right away.
Fordeler
free lunch
Ulemper
long workdays on saturdays
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
hektisk og kjekke arbeidskollegaer
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Arna3 januar 2018
flott arbeidsplass,hektisk men trivelig arbeidsmiljø.
en fin plass til å lære å jobbe med kunder og hvordan man jobber i butikk/lager.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Europris Norge
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Årnes, Nes kommune15 mars 2017
Arbeidet bestod i hovedsak av kassererarbeid samt varepåfylling.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Jobb
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Finnsnes, Lenvik kommune11 desember 2016
Kundehåndtering, vareutfylling og kasse-arbeid
Det mest underholdende delen av jobben, er godt samarbeid med medarbeiderne og hyggelige kunder
Fordeler
Gratis lunsj
Ulemper
Korte pauser
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy og bra arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Ørsta10 november 2016
Kjekk jobb der man alltid hadde noe å gjøre. Kunder hele dagen og tiden gikk fort.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 15Nei 5Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
ok grei plass
Butikkselger (Nåværende ansatt) –  Levanger7 september 2016
Ok arbeidsplass. Liker å treffe kunder. Stort sett bra arb miljø.
Fordeler
Mye og gjøre
Ulemper
Urolig pauserom
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Svart fornøyd
Butikkmedadbeider (Nåværende ansatt) –  Skien kommune19 mai 2016
Europris Skien
før vi begynner på jobb, tar vi en kopp kaffe sammen, syns det er det best delen av dagen å begynne med på jobb, koslig.
Det best delen er at man alltid lære noe nytt.
den vanskeligste delen av jobben, er rart men alldri tenkt på det så har jeg ikke svar.
det mest underholdende delen av jobben det må være når kundene smiller, da føles at man har gjør en god jobb også man blir selv litt glad da.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 10Nei 5Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En arbeidsplass der ikke en dag er lik og med nye utfordringer.
NK. (Nåværende ansatt) –  Mosjøen.16 august 2015
En hverdag hos Europris er å møte utfordringer som innebærer store mengder varer som skal inn i butikk på best mulig måte og på minst mulig tid. Derfor er hver dag full av planlegging og løsningorienterte ansatte. Jeg har lært mye om kundebehandling, butikkdrift, vareplassering, hvordan å få øke handlekurven, bestillinger, personalansvar, hvordan bli en bedre medarbeider og leder. Medarbeiderne er en viktig byggekloss i arbeidshverdagen! Derfor er det veldig viktig at vi har ett arbeidsmiljø hvor alle føler at de blir sett og ivaretatt. Hos oss er medarbeiderne en stor vennegjeng som trives i hverandres selskap og arbeidshverdag. Skal jeg si noe av den vanskeligste delen av arbeidet, så er det det å få vareplasseringer inn til riktige tidsfrister. Med store vareleveringer er det mange ganger en riktig stor utfordring til tider å få varene inn til riktig tidpunkt. Dette har mye å gjøre med leveringstiden av varene som blir bestilt. Underholdende er det hver dag! Nye varer som gir inspirasjon til gode salg å glade ansatte og kunder er den beste underholdningen man kan ha.
Fordeler
10% personalrabatt.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 10Nei 2Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En grei arbeidsplass, men ingen store mulighet til å vokse i bedriften.
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Sørumsand, N0212 januar 2015
Greit sted å jobbe om du ikke ønsker store forandringer.
Det har for min del vært litt mye rot med bytte av butikksjef .
Liker å ha voksne og stabile forhold på min arbeidsplass.
Fordeler
ingen
Ulemper
Lite tilbakemeldinger om innsats ris/ros
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Moro arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Larvik, N074 november 2013
Her får du en grunndig oppløring og oppfølgese. Lære mye nytt hver dag når man jobber der.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter

Se flere Europris anmeldelser

Du kan prøve:

Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Europris. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,0
Basert på 20 anmeldelser
57
48
34
20
11

Rangeringer etter kategori

3,6Arbeid/Personliv forhold
3,2Kompensasjon/Fordeler
3,7Jobbsikkerhet/Forskudd
3,7Lederskap
3,8Kultur

Europris anmeldelser etter sted