Equinor anmeldelser fra ansatte

Fant 45 anmeldelser som matchet søket Se alle 253 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Productive and excellent company
Principal Geophysicist (Tidligere ansatt) –  Bergen, Norway8 juli 2019
An excellent company to work for. I have a very good memory of my time.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Enestående bediftskultur
Document Management Coordinator (Nåværende ansatt) –  Oslo23 mai 2019
Har jobbet ved Statoil/Equinor en stund, og er utrolig imponert over i hvilken grad kunnskapsflyt, erfaringsoverføring og kompetanseutvikling ivaretas i denne bedriften. Dette til tross for et stort og inernasjonalt miljø, med mange utskiftinger og mange fagdisipliner. De ansatte møter hverandre med respekt og vennlighet, og personlig har jeg ikke vært vitne til noe som kan minne om personkonflikter eller lignende. En bedriftskultur de fleste kunne lært mye av! Kunnskapsnivået er høyt, og den største - og morsomste - utfordringen har vært de bratte læringskurvene. Engelsk benyttes som arbeidsspråk, noe som var uvant i begynnelsen, men gikk lett å venne seg til. Utviklingsviljen og -evnen ser ut til å være grenseløs, og det går ikke en dag uten at du lærer noe.
Fordeler
Kjempebra kantine og kaffebar
Ulemper
Tildels lange køer på vei til/fra jobb
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy arbeidsplass
Student internship (Tidligere ansatt) –  Stavanger, Stavanger kommune30 april 2019
hyggelig arbeids plass
Kjekke folk og koselig arbeids forhold. De tar godt i mot studenter
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
A respectful and horizontal working environment
Regulatory Affairs Associate (Tidligere ansatt) –  Stavanger22 april 2019
The company remains the best workplace in my experience, management is accessible and open, careers are nurtured and supported, growth opportunities are encouraged, private life very much respected
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
arbeidesledig
forskjelling (Tidligere ansatt) –  Bergen kommune19 mars 2019
Hei: jeg jakter etter jobb nå er jeg arbeidsledighet.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 5Rapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Cultural Clash 24/7/365
Corporate Audit Leader/Joint Venture Audit Leader (Tidligere ansatt) –  Stavanger kommune4 mars 2019
big promises, holistic mission statement, only Norwegians succeed. Do not want to know anything negative that is discovered, especially from internal audit! Culture does not fit in the USA, especially in Texas.
Fordeler
High salary, bonus, LTI
Ulemper
no career development
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Lærerik lærlingplass
Lærling, Industrimekaniker (Tidligere ansatt) –  Porsgrunn19 november 2018
Bra arbeidsforhold, lærerikt, trivelig og givende.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Collabrative, enriching, and relaxed work place
Summer Intern (Tidligere ansatt) –  Stavanger kommune3 oktober 2018
I was a summer intern here (at the Stavanger location) and absolutely loved it. I got a meaningful project to do (as an undergrad.) Learned a ton about what a geophysicist may do in the work place and loved the work environment.
Fordeler
work environment, learning experience, paid, fun
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
High tempo and varied tasks
Leader of exploration administration network (Tidligere ansatt) –  Oslo16 juli 2018
Having worked with senior management and executives for over 10 years I gained great insight into the international oil and gas industry. During my time at Statoil I was involved in recruiting senior administration personnel for senior management and was a key player in the HR change management process of the administration network. Being an integrated member of top management teams, I was involved in all the human resource processes; for example, leadership development, competence building, and the performance appraisal process.
Fordeler
Varied and challenging tasks
Ulemper
Heavy workload
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
een goede werk en thuis balans. Mooie opgaven en fantastische mensen.
Manager Operations (Nåværende ansatt) –  Stavanger6 juli 2018
een goede werkplaats en thuis balans. Mooie opgaven en fantastische mensen.
Fordeler
spannende opdrachten
Ulemper
erg groot bedrijf. Soms gaan dingen langzaam
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Very good cooperation and friendly team, including management
Principal Reservoir Engineer (Nåværende ansatt) –  Norway21 mai 2018
-very good cooperation and friendly team, including management
-flexible working hours ( from 7 am to 5 pm)
-open mind managment
- very interesting and tasks
- opportunity for devlopment
Fordeler
Bonus programs;Company share option program; Summer houses provided by company
Ulemper
Lunch is not free
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Good, productive, and well-cultured workplace
Senior reservoir petrophysicist, rock mechanics (Tidligere ansatt) –  Stavanger kommune26 april 2018
- A day at work: Reservoir petrophysics - many projects all over Norway
- Learnt many different petrophysical models including Waxman- Smits, Juhasz, Nigerian equation, multi-variable analysis for permeability, RFT interpretation. Learnt also some sand production rock mechanics, and some seismic interpretation
- Good management, perhaps a bit much advice and lead
- Good to excellent workplace culture - no nagging, and learnt a lot within the department
- Much speed, some times stress, but no reason to complain
- I liked the culture and that I got the chance to learn rock mechanics
Fordeler
Well-cultured workplace with well-qualified co-workers, good place to learn engineering
Ulemper
The local department wanted me to stay there. Not easy to move laterally in the system, which could stop advancement, as I see it.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Tromsø, Tromsø kommune15 mars 2018
veldig flinke kollegaer og ledere som bryr seg om arbeidsmiljø.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Trygg og solid arbeidsplass
SENIOR PROCUREMENT CONSULTANT (Tidligere ansatt) –  Stavanger, Stavanger kommune6 mars 2018
Hos Statoil får man prøve seg på spennende oppgaver som veldig få andre selskaper kan gi. Jeg ble kastet ut i det og lærte underveis, noe som var veldig lærerikt og givende. Samtidig er man omgitt av veldig kompetente folk, og en trygg ledelse. I Statoil jobbes det godt med å bygge en god arbeidskultur både på kontoret og sosialt med en rekke tilbud.
Fordeler
Gode fritidstilbud
Ulemper
Stor organisasjon
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Work life balance
Principal Operations Geologist (Nåværende ansatt) –  Stavanger1 mars 2018
Exposure to multi disciplinary tasks. Work culture is good.
Possibility for work life balance.
Learning experience is good.
Flexible hours is possible.
Fordeler
work culture
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Best of the best
Senior Analyst Finance & Control (Tidligere ansatt) –  Stjørdal kommune28 februar 2018
The best of the best.
Very good place to work.
Lot of challenges and nice colleges,
Management was valuable and hands on to everyone in the office.
Large varied task to work with and good tools to get the job done.
Fordeler
Best place to get the job done.
Ulemper
Lots of changes in the organisation
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Grei jobb for den yngre garde :)
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Skånland kommune28 januar 2018
Helt grei plass å jobbe, trivelige kolleger og kunder
Fordeler
ansattrabatter
Ulemper
noe lav lønn
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En god arbeidsplass på alle måter
HMS Advisor/leder/manager (Tidligere ansatt) –  Forus /Stavanger23 oktober 2017
Travel ,trivelig og dynamisk. Noe variert ledelse i div. prosjekter som krevde høy arbeidsmoral, styring og egenkontroll.
Samhandling og tilstedeværelse er et "must - skal prosjektet komme i mål - etter forutsetningene.
Fordeler
Mye kompetanse samlet
Ulemper
Stor organisasjon som krever sin tid for å bli kjent med.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra plass å starte som ny utdannet
Systemkonsulent (Tidligere ansatt) –  stavanger - Bergen13 oktober 2017
Det var en bra plass å starte som nyutdannet, ble sent på mange kurs og konferanser.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Great employer
Prncipal Geophysicist (Nåværende ansatt) –  Bergen Norway23 februar 2017
Statoil is an excellent place to work and grow. I will like to work here again anytime. There is an excellent opportunity to develop career-wise.
Fordeler
Flexibility
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
Krevd profil

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Equinor. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,0
Basert på 253 anmeldelser
599
493
331
214
116

Rangeringer etter kategori

4,0Arbeid/Personliv forhold
3,9Kompensasjon/Fordeler
3,4Jobbsikkerhet/Forskudd
3,6Lederskap
3,8Kultur