Elkjøp anmeldelser fra ansatte

Viser alle 11 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Blandede følelser
Elkjøp Lørenskog (Tidligere ansatt) –  Lørenskog kommune28 mars 2019
Stort firma med muligheter, men i min periode som ansatt var det dårlig og uprofesjonell ledelse.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Supert Arbeidsmiljø
Lagermedarbeider, Selger, Kundeoppfølging (Tidligere ansatt) –  Krokstadelva17 april 2018
Fantastisk gruppe med koselige og snille kollegaer.
Fordeler
Lærerikt og god opplærling.
Ulemper
kommer ikke på noe
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
en arbeidsplass med varierte arbeids oppgaver og tempo
Avd. Nittedal. 2017 til d.d Selger (Nåværende ansatt) –  Nittedal kommune8 januar 2018
tar imot varer
jeg har lært litt om diverse produkter
...
noen unge folk som har litt for få år på baken....
den vanskeligste delen av jobben er å huske alle regler...
...
Fordeler
ser nye produkter, treffer folk, hjelper folk, pers rabatt.
Ulemper
jobb sikkerhet, lite kurs
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy arbeidsplass med gøyale avdelingsledere
Selger (Lyd og Bilde/ Data) (Tidligere ansatt) –  Arendal20 desember 2017
Hadde gøye dager med avdelingslederne når jeg jobbet. Mye prat om fotball og nye tv-er som kom inn.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 3Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fun workplace
Aftersales Manager (Tidligere ansatt) –  Mosjoen Norway10 august 2017
Nice people to work witwas nice to meet new costumers allmost every day . so we had diffrent approuch every day , but is was to much unpayd overtime that let me leave
Fordeler
nice people
Ulemper
to much unpayd overtime
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Kjekk arbeidsplass med goode kollegaer
Lærling/butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Stavanger kommune25 august 2016
Har lært utrolig mye nytt om kunder, hvitevarer, kasse og samarbeid. Fått mye ansvar og hatt det kjekt på jobb
Fordeler
Personalpriser
Ulemper
Lite kunder, dagene gikk litt sent
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 3Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En seriøs, men morsom arbeidsplass.
Deltidsansatt hos Elkjøp (Nåværende ansatt) –  Fredrikstad26 februar 2016
En typisk dag på Elkjøp Phonehouse er fyllt med masse glede fra både kunder og kollegaer. Med mindre det er mandag morgen. Arbeidsoppgavene er varierte og veldig tilpasset i forhold til hvor mye kunder som kommer.

Jeg har lært mye om salg og mersalg. Har også lært at god kundebehandling kan bli avgjørende for et salg.

Ledelsen i den butikken jeg jobber i er veldig god. Sjefen min er proffesjonell, men samtidig en god venn, noe jeg mener er viktig på en arbeidsplass.

Alle vi som jobber sammen er en veldig god og sammenspleiset gjeng.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 7NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En trivelig jobb
Assistant (Tidligere ansatt) –  Orkanger15 oktober 2014
Trivdes godt å jobbe hos Wormdal planteskole. Er interesert i planter så hadde god fornøyelse av å arbeide med de. De andre ansatte og ledelsen var trivelige og hjelpsomme, og viste tydelig hva de ønsket fra meg.
Fordeler
Planter, hyggelige ansatte, varierte oppgaver, gratis kaffe i pausen
Ulemper
Korte pauser, ingen lønn
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 8Nei 53Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fun and Interesting Workplace
Sales Assistant - 1 Week apprenticeship (Tidligere ansatt) –  Norway22 januar 2014
Restocking shelves and putting prices on products.

i learned about how a work environment works and about different electronics.

management and co-workers were kind and positive.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 11Nei 16Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Assistant computer technician was for after school training
Customer Service Assistant (Tidligere ansatt) –  Norway20 november 2013
I was helping fix computers and taking care of customers needs with their problems.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Elkjøp. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,1
Basert på 11 anmeldelser
54
44
33
20
10

Rangeringer etter kategori

3,8Arbeid/Personliv forhold
3,7Kompensasjon/Fordeler
3,1Jobbsikkerhet/Forskudd
3,8Lederskap
4,2Kultur

Elkjøp anmeldelser etter sted