ELITE SERVICE PARTNER AS anmeldelser fra ansatte

Fant 12 anmeldelser som matchet søket Se alle 13 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Vanlig stor renholdsfirma
Renholdsoperatør (Nåværende ansatt) –  Lillesand4 januar 2020
Jeg har ikke lært noe nytt siden jeg jobbet i Elite SP fordi jeg kom til dem som hadde 7 års erfaring i jobben. Elite SP er et stort selskap og den interne organisasjonen og reglene er litt forskjellige fra Service Partner 1. I resten er Elite SP et stort renholdsfirma, som de andre store konkurrerende renholdsfirmaene.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Ikke br
Servicemedarbeider (Nåværende ansatt) –  Bodø30 november 2019
Synte det er mye sulballatul ikke noen som har konteoll
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
produktiv og gøy arbeidsplass
Renholdmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Høvik3 oktober 2019
produktiv og gøy arbeidsplass og lært nye ting med respekt
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Lovte kurs fikk ingen kurs
Renholder (Tidligere ansatt) –  Kongsberg19 februar 2019
Lovte kurs fikk ingen kurs,
Dem er ikke bra for ansatte
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
helt i nærheten og selvstendig
renhold (Nåværende ansatt) –  Lunner kommune18 april 2018
Jeg trives veldig godt, men det er kort arbeidstid.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fin og selvstendig arbeidsplass
Servicemedarbeider (Nåværende ansatt) –  Høvik, Bærum kommune4 april 2018
arbeidsdagene kan variere men som regel er ganske greie. Jobben krever litt planlegging og logistiske ferdigheter.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Jeg var veldig gøy på jobb😊
Renhold (Nåværende ansatt) –  Gjøvik, Gjøvik kommune5 mai 2017
Jeg er villig å lære som nye på jobb og kommunisere til andre kollegear😊
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gode kollega og arbeidsplass
verneombud (Tidligere ansatt) –  Oppegård kommune29 mars 2017
God firma,god ledelse,kollega,ble solgt, ikke eksistere lenge.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Good employer
Service Employee (Nåværende ansatt) –  Kristiansand24 oktober 2016
Good employer. Co-workers are very nice, open and helpful. I work as 'vicar', therefore I do not have a lot of work. But I receive extra jobs very often.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
I am pleased with this job.
Renholder (Nåværende ansatt) –  Bergen28 august 2016
They make sure I have a nice and safe work environment. As a cleaner, the company make sure that i have all the necessary supplies and cleaning tools. The employees are very friendly and open for any questions.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God og seriøs arbeidsplass
Renholder (Nåværende ansatt) –  Odda, N1221 september 2015
Dette er en meget kjekk arbeidsplass som tar vare på sine medarbeidere.
Fordeler
Fleksibel arbeidstid
Ulemper
Ingen
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter

Se flere ELITE SERVICE PARTNER AS anmeldelser

Du kan prøve:

Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos ELITE SERVICE PARTNER AS. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,1
Basert på 13 anmeldelser
56
43
33
21
10

Rangeringer etter kategori

4,0Arbeid/Personliv forhold
3,5Kompensasjon/Fordeler
3,8Jobbsikkerhet/Forskudd
3,6Lederskap
4,0Kultur

ELITE SERVICE PARTNER AS anmeldelser etter jobbtittel

ELITE SERVICE PARTNER AS anmeldelser etter sted