Cubus anmeldelser fra ansatte

Fant 18 anmeldelser som matchet søket Se alle 37 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy arbeidplass
Butikk med arbeider (Tidligere ansatt) –  Krokstadelva10 oktober 2019
Jeg jobbet der i 3 måneder og det var spennende for meg , opplevde der å servere kunder . jeg fikk nye venner der og lærte mange nye ting fra sjefen og de andre.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
trivlig arbeidsplass
SALESPERSON (Nåværende ansatt) –  Sandvika4 august 2019
Som deltidsansatt er Cubus en trivelig arbeidsplass med hyggelig kollegaer og tilbyr en variert hverdag.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En seriøs og koselig arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Fredrikstad kommune4 mars 2019
Holde butikken ryddig, fylle på varer,pakke opp varer. Samtidig som å gi god service til kunder.

Jeg trivdes godt med alle kollegaene og sjefen. Miljøet er positivt, energisk og alle er hyggelige mot hverandre.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
du ser nye mennesker hver dag
butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Sarpsborg12 desember 2018
Jeg startet hver dag klokke 08:00 på jobb og moralen min var høy , jeg har vært opptatt hele dagen og engasjert med arbeides oppgavene som jeg fått.
ryddet i butikken, satte frem nye varer, prising og plakater, snakket med kunder og hjalp dem.
Jeg likte å jobbe der, hyggelig,godt arbeidsmiljø.
Ingen ulemper for meg.
Fordeler
god kollega
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Dårlig sjef lite inkluderende
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Asker12 desember 2018
Lite inkluderende sjef som hadde en dårlig holdning ovenfor de ansatte
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 3Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
helt ok.
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Tromsø6 september 2018
helt ok arbeidsplass, vanlig butikkjobb. Forventes at du jobber mye.
Fordeler
Rabattkort i varner.
Ulemper
korte pauser
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4Nei 3Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
det var veldig gøyarbeidsplass
Butikkmedarbeider (4 mnd.) (Tidligere ansatt) –  Oslo, Oslo kommune2 september 2018
jeg bare jobbet praksis men jeg liker jobber på klesbutikk.og liker jobber med folkens
Fordeler
trives med jobb
Ulemper
ikke fikk jobb
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
positiv og rolig arbeidsmiljø
Seller (Tidligere ansatt) –  Bergen kommune31 juli 2018
hadde jobbet med kasse og rydde opp klær fra lager
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Ambiente de trabajo muy bueno.
Dependienta (Tidligere ansatt) –  Noruega.20 september 2017
Complicidad y buen desarrollo de trabajo en equipo.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Godt arbeidsmiljø, god leder.
Visual merchandiser, social media manager (Nåværende ansatt) –  Oslo27 april 2017
Godt arbeidsmiljø, god leder og gode fordeler. Lært mye om kundeservice, håndtering av penger og butikkledelse.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 4Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Hektisk og gøy
Butikk medarbeider (Tidligere ansatt) –  Kristiansund kommune9 april 2017
Her er det alltid rom for forbedringer, men en sitter aldri stille hos Cubus, varer kommer uavbrutt. Å salgsmålene er inni mellpm helt på trynet
Fordeler
Rabatt
Ulemper
Tunge løft, lite mulighet til pause
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 10Nei 2Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Alto
Dependienta de tienda de ropa y complementos (Tidligere ansatt) –  Oslo29 november 2016
La experiencia fue muy buena. Tuve la oportunidad de poder estrenarme en el mundo laboral y al mismo tiempo compaginarlo con mis estudios. Trabajo muy dinámico y activo.
Fordeler
Horario
Ulemper
La distancia
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 5Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fun workplace
Sales Associate (Tidligere ansatt) –  Asker1 juli 2016
This was my part time job back in Norway when I was still in High School. It was a fun and I learned a lot from working there. I was able to interact with customers, which I enjoyed and also managing some money. It wasn't exactly a financial job but I still believe I learned something here I can use later in my career.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 3Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Spennende, utfordrene, morsom
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Råholt30 mars 2016
En typisk dag på jobben. De ansatte kommer på jobb, tar ansvar for sitt bestemte område, har fult fokus på dette og kundene.

På dagligbasis lærer du mer om mennesker, kunder som kommer innom er alltid forskjellige.

Ledelsen på Cubus er ekstremt bra, kunne ikke vært mer fornøyd.

Medarbeideren er også ekstremt bra, alltid positive når de møter opp på jobb. Står på og vet hva de skal gjøre til enhver tid.

Vanskeligste delen av jobben må være å alltid kunne gå over overgå gårsdagens prestasjoner, vi må har en felles innstilling om å alltid løfte oss for hver dag som går.

Menneskene er uten tvil den mest underholdende delen av jobben, du treffer nye mennesker hver dag.
Fordeler
Bra arbeidsmiljø. Fin og ryddig arbeidsplass.
Ulemper
Lite variasjon.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4Nei 3Rapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
dålig erbeidsmiljø, dålig ledere
Butikkmederbeide (Tidligere ansatt) –  N027 januar 2016
bli kastat ut uten grunn ingen har gjørt noe for meg. når jeg trengde di. etter så mange år . har sett ledere slå retur å ta di klær til sin kjæraste flere ganger .hun sa han hjelper meg. jeg såg aldri han gjørt det. men hun hva ledere kan ikke missa jobb for enting hun gjør. såg di slå for di som di ønsker 50% rabatt. lyckka til cubus
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 9Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv, sosial og gøy arbeidsplass
Selger (Tidligere ansatt) –  Lillestrøm, N023 mars 2015
Travel og energisk arbeidsplass, aldri arbeidsledig, service og salg, dekor, oppgjør. Fine medarbeidere og koselige kunder. Trives i butikkmiljø med alt som hører med. Liker skiftarbeid med forskjellige dager. Moro og jobbe med sin interesse, klær.
Fordeler
Firmarabatt
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 7Nei 2Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En hektisk, spennende arbeidsplass
Regionsdekoratør (Tidligere ansatt) –  Bergen, N1227 juni 2014
Tiden flyger, man jobber i et heseblesende tempo. Man har mye ansvar og får være med å påvirke egen og andres hverdag.

Man begynner på jobb tidligst mulig, før butikken åpner, slik at man skal få gjort mest mulig klart til kundene kommer inn. Sjekker tall, gårsdagens omsetning. Hva skal vi ha idag? Hvordan skal vi nå målene?
Rydde, fylle på, gjøre om på stativer, vegger og bord.
Man har på forhånd laget planer, hvor skal man hjelpe til idag? Hvilken avdeling trenger litt pleie og omtanke, noe helt nytt?
Diskuterer planer og ideer med kolleger, få frem deres tanker, involvere de, rettlede de og gi de arbeidsoppgaver.
Gi ros og ris, viktig med konstruktive tilbakemeldinger.

Det å tørre å gi konstruktiv kritikk, ta opp litt vanskelige ting er ikke alltid like lett. Samtidig så er det utrolig viktig for å gjøre andre bedre og for å få mulighet til å rose dem.

Veldig gøy å jobbe sammen med så mange forskjellige mennesker og være med å påvirke deres hverdag. Man lærer utrolig mye, både om seg selv og andre.
Fordeler
Man får prosenter på varene vi selger.
Ulemper
Mye slitasje på klær og sko
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter

Se flere Cubus anmeldelser

Du kan prøve:

Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Cubus. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,0
Basert på 37 anmeldelser
512
415
38
21
11

Rangeringer etter kategori

3,7Arbeid/Personliv forhold
3,6Kompensasjon/Fordeler
3,8Jobbsikkerhet/Forskudd
3,5Lederskap
3,8Kultur

Cubus anmeldelser etter sted