Coop anmeldelser fra ansatte

Fant 10 anmeldelser som matchet søket Se alle 261 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Bergen kommune2 august 2018
En trygg arbeidsplass og hyggelige medarbeidere. Mange forskjellige arbeidsoppgaver
Fordeler
gratis lunsjer
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Spennende og interessant jobb
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Setermoen16 juli 2018
Det er en spennende jobb der du møter nye folk hver eneste time. Du kan hjelpe folk og det er en jobb man må være sosialt.
Jeg har lært mye fra denne jobben, som for eksempel teamarbeid og jobbe selvstendig, man blir bedre til å kommunisere og det er en jobb du hjelper folk.
Det er ikke en vanskelig jobb.
Fordeler
Nye mennesker
Ulemper
Nok pauser
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
veldige bra
Nå jobber som vikar på Coop extra Farmannsvien (Tidligere ansatt) –  Tønsberg17 februar 2018
Sosial, alltid med smil om munnen, ansvarsfull, ær
Fordeler
det meste
Ulemper
det er lit lite jobbe har
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
var bra
butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  93608 april 2017
Det var den første geng at jeg fikk jobb i Norge og hjalp meg mye .
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
hyggelige kunder og med arbeider.
butikk (Nåværende ansatt) –  Oslo, N0323 oktober 2015
Det er alltid noe som skjer når man jobber i en butikk. sure kunder og snille kunder som er en del av hverdagen, jeg liker alle ansattene, dem er kjempe hyggelige,
Fordeler
Kake
Ulemper
nei
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Lange dager, mye jobb
Butikksjef (Tidligere ansatt) –  Trondheim, N1620 juli 2015
Jeg hadde totalansvar for alt: butikkenes regnskap, lønnsomhet, personal, post i butikk, tipping, medlemsinnskudd, driftsmidler, markedsføring.
Fordeler
Fikk lære mye
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
var veldig trivelig og jobbe der
klatrer (Tidligere ansatt) –  N0226 oktober 2014
var et godt miljø der og man fikk altid noe nye utfordringer. Det som er kjipt der er at man ikke tar inn faste der holder bare på vikarer
Fordeler
fikk mat som hadde gått ut på dato
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv og lærerik arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  The Bluff, QLD1 september 2014
Sitter som regel bak kasse, men gjør også andre jobber som innebærer litt mer fysisk arbeid i melkekjølen, frukt og grønt og i panHar lært meg hvordan å håndtere forskjellige butikkmaskiner, og å sitte i kasse. Medarbeidere var gode mennesker, hjelpsomme, hyggelige og ble til venner.
Det vanskeligste med jobben var vanskelige kunder som hadde en dårlig dag og lot det gå utover meg, det er alltid hardt å smile å være hyggelig mot en perosn som bare kjefter.
Det mest underholdene er en glad og positiv kunde som gjorde en dårlig dag til en bra dag.
Fordeler
Gratis medlemskap, varierte gratisting i pauserommet
Ulemper
Kortslutning i kassene, overflod med mennesker.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4NeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Greit sted å jobbe.
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Bergen, N126 februar 2014
Hyggelige folk, hyggelig sjef til tider (dessverre så sluttet de alltid også fikk vi noen sjefer som aldri var tilstede).
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter

Se flere Coop anmeldelser

Du kan prøve:

Krevd profil

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Coop. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

3,9
Basert på 261 anmeldelser
596
489
348
212
116

Rangeringer etter kategori

3,8Arbeid/Personliv forhold
3,6Kompensasjon/Fordeler
3,5Jobbsikkerhet/Forskudd
3,6Lederskap
3,7Kultur

Coop anmeldelser etter sted