ConocoPhillips anmeldelser fra ansatte

Fant 9 anmeldelser som matchet søket Se alle 1 129 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
productive and confortable
Well Integrity advisor (Tidligere ansatt) –  Stavanger, Norway17 september 2019
8 hours working day is very productive as ConocoPhillips has all necessary equipment and a nice working environment in such a way that employees fell very comfortable while performing their duties.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
jeg har ikke jobbet direkt til de, men som kontraktor
Operation assistent - Documentcontrol (Tidligere ansatt) –  oslo2 mai 2018
De er flink å betale som kunden, de er flink med lunsjen, de kan mye
Fordeler
god lunsjen tilbud
Ulemper
jeg jobbet ikke på hovedbyger så kun ikke lunsjer der
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Company attributes
Subsea System/ Lead Mechanical Engineer (Tidligere ansatt) –  Stavanger4 januar 2018
Excellent management to work for who encouraged creativity. Rewards were very good but expectancy by Company was high resulting in long working hours, which compensated by time off.
Fordeler
Flexible working and hours and the ability to work from any location.
Ulemper
Long hours
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Jeg trivdes veldig godt på prosjekt
Snr. adm. ass. (Tidligere ansatt) –  Stavanger14 mars 2016
kjekke kolleger, godt sosialt miljø, utfordrende oppgaver
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Great city, good people and meaningful work
Lead Process Engineer (Tidligere ansatt) –  Oslo17 november 2015
Fulfilling experience helping in the delivery of Eldfisk II - accommodation, wellhead and processing facility from detailed design through commissioning and hand over to Operations.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
ConocoPhillips is a great employer to work for who has provided excellent opportunities. I have splendid colleagues. I had the opportunity of taking u
Engineering Manager (Nåværende ansatt) –  Stavanger, Norway12 september 2015
ConocoPhillips is a great employer to work for who has provided excellent opportunities. I have splendid colleagues. I had the opportunity of taking up a global assignment in Malaysia for a period of about six years which I really enjoyed.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Excelente cultura con multiples beneficios para sus trabajadores.
Contract Administrator (Tidligere ansatt) –  Stavanger, Noruega26 august 2015
Una empresa multinacional con una excelente cultura y ayuda personalizada para el desarrollo profesional para cada uno de sus empleados. La cafeteria ofrecia de todo para todos los gustos. No me hubiese ido si no fuese por el master que quise asistir.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
workplace with many career opportunities
NDT inspector (Nåværende ansatt) –  Stavanger, Norway5 mai 2015
ConocoPhillips is committed to the efficient and effective exploration and production of oil and natural gas. Producing oil and natural gas and getting them to market takes ingenuity, technology and investment. Our innovative, collaborative efforts yield products that improve quality of life globally while producing economic benefits with far-reaching influence.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter

Se flere ConocoPhillips anmeldelser

Du kan prøve:

Krevd profil

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos ConocoPhillips. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,1
Basert på 1 129 anmeldelser
5491
4390
3177
248
123

Rangeringer etter kategori

4,1Arbeid/Personliv forhold
4,2Kompensasjon/Fordeler
3,4Jobbsikkerhet/Forskudd
3,7Lederskap
3,9Kultur

ConocoPhillips anmeldelser etter sted