Color Line anmeldelser fra ansatte

Fant 29 anmeldelser som matchet søket Se alle 33 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Boa empresa para se trabalhar
Assistente de Bordo navio (Tidligere ansatt) –  Oslo kommune16 januar 2020
Só tenho pena de um dia ter saído, por causa dos meus filhos.meu marido ainda trabalha lá
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy og hyggelige kollegar
Forpleiningsassistent (Tidligere ansatt) –  Kristiansand4 desember 2019
Arbeidsdagene var veldig spennende i seg selv, kom alltid på jobb med et smil.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fantastisk miljø
Salgsleder (Nåværende ansatt) –  Kristiansand3 oktober 2019
Godt arbeidsmiljø med fantastiske kollegaer. Varierte arbeidsdager
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy arbeidsplass
Servitør / Baransvarlig (Tidligere ansatt) –  Ålesund12 juni 2019
På Color line Stadiom har jeg jobbet som Vikariat og med oppdrag servitør, kasse ansvarlig og bar ansvarlig.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Flott sommerjobb for studenter og unge
Forpleiningsassistent (Tidligere ansatt) –  Sandefjord, Sandefjord kommune6 november 2018
Jeg har hat sommerjobb hos Color Line de siste fire årene og trives godt. Lønnen er god og arbeidstidene med to uker av, og to uker på, passer meg godt i feriene.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 10NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Muy buen trabajo
Forplainingasistent (Nåværende ansatt) –  Noruega22 mai 2018
He trabajado en dos barcos diferentes y con la oportunidad de hacerlo en todos los sectores hoteleros (cocina, recepción, limpieza, restaurante)
La convivencia con los compañeros ideal y unas condiciones muy buenas.
Fordeler
El buen ambiente de trabajo
Ulemper
Esta en Noruega y deseo volver a Canarias
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 7Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra kolleger
Taxfree ansat (Nåværende ansatt) –  Sandefjord, Sandefjord kommune27 april 2018
Usikker arbeidsplass men veldig bra kollegaer som står på i tøffa tider.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Godt arbeidsmiljø
Personal sekretær/ lønnings medarbeider (Tidligere ansatt) –  Kristiansand kommune15 februar 2018
God arbeidsplass. Gode kollegaer, men mye nedbemanningsprosesser
Fordeler
Friturer med båt
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Very positive and friendly
Nursing Assistant (Nåværende ansatt) –  Oslo22 desember 2017
Its very positive ,friendly and enjoyable to work there,Its also well paid to work there but only reason i am going to shift in UK.I love to work on ferry or cruiseskip .I am very hardworking,dedicated and flexible .
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Vikar galore
Resturant Medarbeider (Tidligere ansatt) –  Sandefjord kommune28 august 2017
Harde dager fra 09:00 til 21:30, i bytte mot god lønn samt roterende to-ukersskift.

Som resturantmedarbieder lærer man mye om håndtering av personer, både andre medarbeidere i stressende situasjoner samt stressede kunder. Arbeidskulturen varier fra skift til skift (forskjellige personale), men er hovedsaklig preget av en veldig god arbeidsmoral.

Det som styrer meg fra Color Line er mangelen på jobbsikkerhet, hvor mengder av vikarer står i kø om å jobbe, men ingen blir fastansatte - derfor er det usikkert hvor mye du får jobbe til tross for vilje til å jobbe.
Fordeler
Gratis lunsj, middag, godt arbeidsmiljø, god frifordeler med to uker fri etter to uker på båten.
Ulemper
Stressende og harde timer, forferdlig kvalitet på jobbsikkerhet.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 11Nei 2Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Luksus-jobb
massasje og spa terapeut (Tidligere ansatt) –  Oslo4 april 2017
Gode kollegaer, spennende gjøremål, nye gjester med forskjellig språk. God mat og ivaretagelse av ansatte.
Fordeler
havet som utsikt
Ulemper
halv stilling
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Spennende, utfordrende og gøy arbeidsplass.
Kioskansvarlig (Tidligere ansatt) –  Ålesund27 februar 2017
Jeg trivdes veldig godt som ansatt på Color Line Stadion.
Der var det god kjemi mellom ledere og ansatte, og kollegaer.

Ingen dag var lik. En arbeidsdag startet som regel kl. 1200 og sluttet veldig variert (alt mellom 2000-2200). Arbeidsdagen gikk som regel ut på klargjøring av kioskene, og å forvarme pølser og pølsebrød til kampstart, ha kontroll på ansatte som skulle være i kioskene og passe på at de gjorde jobben sin. En vanlig arbeidsdag på Color Line Stadion var aldri rolig.

Av denne jobben lærte jeg å fungere under stress, å motivere kollegaer og andre ansatte, ha kontroll på store situasjoner, og å være en god sjef for andre.

Ledelsen hos Color Line er kjempe grei, medgjørlige og tålmodige. De håndterte situasjoner som kunne dukke opp veldig bra, og var ærlig om det var noe som kunne være bedre eller annerledes.

Medarbeiderene mine var enkle og gøy å jobbe med. Jeg var den eneste jenten blandt 4 gutter. Vi kjedet oss aldri på jobb, og en hver arbeidsdag var aldri den samme.

Den vanskeligste delen av jobben var definitivt stresset og kaoset som var hver kamp. Det å håndtere 5 kiosker samtidig, under stress og kaos, og evt. sure kunder, var veldig krevende.

Det finnes ingen spesielle deler av jobben som var mer underholdende enn den andre, da ingen arbeidsdag var lik.
Fordeler
Bestemme egne timer, bøyelig timeliste. Fri pass til konserter, evt. andre arrangement.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Utfordrende
Forpleining (Nåværende ansatt) –  Oslo kommune12 november 2016
Syntes dette har vært /er en utfordrende jobb i henhold til det å bli kjent /jobbe med mennesker ..Reisende som kollegaer . Å kunne være en ressurs er ufattelig viktig .
Fordeler
Mye kunnskap
Ulemper
Ingen
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 6Nei 2Rapporter
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Resturant Avd
F.P ASSISTANT COLORLINE AS (Tidligere ansatt) –  Oslo8 september 2016
Jeg har jobbet i alle avdelinger på båt har mye erfaring med salg og service avd har jobbet i sports og burger bar jobbet i bar jobbet i kafe
Fordeler
yah
Ulemper
yah
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 2Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktivt og gøy arbeidsplass
Kokk (Nåværende ansatt) –  Sandefjord kommune21 juni 2016
Det er både utfordrende og gøy, men kan til tider være litt mye stress. Hyggelige medarbeidere som jeg jobber lett sammen med i team, og vi hjelper hverandre hvis noen trenger hjelp. Helt generelt hyggelige mennesker i alle ledd på Ferja fra ledelse til de på gulvet. Lange dager, men de går som regel fort og greit.
Fordeler
Gratis kost og losji
Ulemper
Korte pauser og lange dager.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 9NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
4,5 *****
Assistente na área de Hotelaria e Turismo (Tidligere ansatt) –  Oslo25 mai 2016
Reconhecimento laboral,equipa unida, bem remunerado apesar de muito trabalho. O bem estar dos funcionários era sempre uma das prioridades.

Com muita pena minha tive de abandonar o meu trabalho por razões de ordem pessoal.
Fordeler
Bufett variado para todos os gostos incluindo para os colegas com alergias ou outros.
Ulemper
Estar fora do país, longe da família.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 3Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Opplevelsesrik
Forpleiningsassistent (Tidligere ansatt) –  Oslo6 april 2016
En dag på jobb: Støvsuging, rydding i butikk, varepåfylling, varetelling, rydding på lager.
Kundeekspedering, kasseoppgjør.

Ikke ta meg selv så høytidlig, jeg er bra nok som jeg er.

Gode arbeidskollegaer er grunnlaget for at man skal trives på arbeidsplassen.

Den vanskligste delen av jobben er at man burde gjøre ting litt raskere og bedre.

Når salget går unna er det underholdene, man føler seg glad!
Fordeler
Billig kosmetikk
Ulemper
Ingen feriepenger
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Variert arbeid
1.kokk (Nåværende ansatt) –  Oslo2 april 2016
Bra, mange fine kolegaer.
Har jobbet i firmaet lenge og trives
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En familie borte fra familien
Forpleiningsassistent (Nåværende ansatt) –  Kristiansand9 februar 2016
Vi som jobber om bord på Color Line sine skip som fast ansatte jobber to uker på/to av. Dette er både en ulempe og en kjempe stor fordel for meg. En ulempe fordi man går glipp av mye hjemme i det private, men en fordel fordi det er et utrolig godt arbeidsmiljø om bord, og jeg gleder meg hver gang til å høre hvordan mine kollegaer har hatt det hjemme i friperioden sin. Det er så fint den dagen man kommer på jobb, da er det stor utdeling av klemmer og historier om hvem som har gjort hva hjemme, om man da ikke har tilbragt en del av friperioden sammen med kollegaer, så vet man det jo fra før. Vi jobber alle i forskjellige avdelinger, og treffes kanskje bare i messa eller på dagligrommet i pausen. Men når kveldene kommer, er det høyt sosialt samvær med film, mat eller bingo. Det er en kjempe fin arbeidsplass alt i alt, med de konflikter, diskusjoner og hjemlengselen vi måtte ha underveis i arbeidsperioden.
Fordeler
Gratis reise med Color Line sine skip
Ulemper
Borte fra familie og venner
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4Nei 2Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
atteraktiv arbeidsplass
kokk 2 (Nåværende ansatt) –  Oslo, N033 februar 2016
turnusjobbing 14 dager jobb å 11,5 times arbeidsdag.
hektiske hverdager med fantastiske kolegaer.
tilgang til alt av de beste råvarer..
kreative dager.
Masse sellskaper, kurs seminarer
Fordeler
spiser å bor gratis ombord. sjømansfradrag.tax free fordeler.
Ulemper
kun turnus 14 dager jobb 14 dager fri.ingen ferie
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Color Line. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,4
Basert på 33 anmeldelser
518
411
33
21
10

Rangeringer etter kategori

4,3Arbeid/Personliv forhold
4,3Kompensasjon/Fordeler
3,8Jobbsikkerhet/Forskudd
4,0Lederskap
4,3Kultur

Color Line anmeldelser etter sted