Carlings anmeldelser fra ansatte

Viser alle 9 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
super fun workplace
Sales Assistant (Tidligere ansatt) –  Bergen, Norway2 desember 2019
Loads of after work socials, overall a fun and great experience within sales. Best stylist job I have had. Even when I was a part timer, I was trained as a full timer and more, so when I moved up the roles I had no problem. It's a really good company if you want to develop further as well, they will help you.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Det perfekta säljjobbet
Butikssäljare (Tidligere ansatt) –  Eskilstuna11 mai 2019
Fantastiskt rolig säljmiljö, perfekt första erfarenhet av att sälja.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Härlig arbetsmiljö med vikt vid service
Säljare (Nåværende ansatt) –  Visby30 august 2018
Genom min roll som säljare på Carlings har jag verkligen utvecklats i min roll som säljare och att ta tillvara på kundkontakten. Har även genom åren fått mer och mer ansvar vilket även har givit mig en stor trygghet på arbetsplatsen.
Fordeler
Bonussystem för omsättning.
Ulemper
Korta arbetstider som butikschefens högra hand.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Anderledes og gøy arbeidsplass
Modell (Tidligere ansatt) –  Varierende6 juli 2018
Carlings har en av de beste arbeidsmiljøene jeg har vært i. Dagen på jobben er variert.
Fordeler
gratis lunsj
Ulemper
lite pauser
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fantastiska kollegor och stora möjligheter att vara kreativ
Butikschef (Tidligere ansatt) –  Frölunda15 januar 2017
Jag har lärt mig en massa, inte bara som ledare utan även lärt mig mycket om mig själv. På dessa 10 år som butikschef på Carlings har jag lärt mig att bli mer strukturerad och hantera och utveckla mina anställda på deras personliga förutsättningar och det har varit den bästa delen av jobbet.
Att få vara en del av processen av att utveckla,inspirera, peppa och driva mina kollegor framåt.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 9Nei 2Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
praktik
Praktik (Tidligere ansatt) –  Malmö, M25 november 2015
praktik genom skolan, vara behjälplig i butik, packa upp varor och hjälpa kunder.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 7Rapporter
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Lærer mye på kort tid
Butikksjef (Tidligere ansatt) –  N0714 november 2013
Det er bra når det er masse kunder spec glade kunde som gjør at dagen din går bort å blir en stor glad tåke. Finnes ikke noe bedre enn følelsen av en effektiv arbeidsdag! true
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 24Nei 37Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En rolig arbetsmiljö
Praktik (Tidligere ansatt) –  Kalmar, H6 juli 2013
Carlings är en cool och en rolig butik att jobba i, en typisk arbetsdag där är att hålla rent och snyggt i affären men det viktigaste är att hjälpa kunder att hitta det de söker efter och blir nöjda.
Jag tycker att Carlings lär dig att vara mer öppen, De lärde mig hur man ska bemötta kunder på bästa sätt. Mina arbetskollegor var super trevliga och var alltid på bra humör och det gillade jag. Det bästa delen av jobbet är nog när man har hjälpt kunden att hitta det de ville ha och åker därifrån nöjd och glad.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 40Nei 10Rapporter
Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Carlings. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,1
Basert på 9 anmeldelser
54
43
31
21
10

Rangeringer etter kategori

4,0Arbeid/Personliv forhold
4,0Kompensasjon/Fordeler
4,1Jobbsikkerhet/Forskudd
3,8Lederskap
4,0Kultur