Bunnpris anmeldelser fra ansatte

Fant 18 anmeldelser som matchet søket Se alle 19 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Dårlig ledelse
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Fredrikstad kommune19 mars 2019
Dårlig ledelse ved at medarbeidere ble satt opp på samme skift innimellom og da måtte noen dra hjem uten å tjene noen kroner
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Dynamisk jobb med hyggelig miljø
KUNDEBEHANDLER OG POSTANSVARLIG (Tidligere ansatt) –  Oslo15 november 2018
Veldig høyt tempo arbeid med mange utfordringer og varierte oppgaver. Har fått gode opplæring muligheter.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Det var greit
Butikk arbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo19 september 2018
Det var en liten butikk med få kunder så ikke mye å gjøre.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Morsom, produktiv og sosial arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Fredrikstad24 april 2018
Stort sett hver dag var en fryd å jobbe i denne butikken. Herlige kunder og bedre kollegaer skal man lete lenge etter! Dessverre ble butikken lagt ned i Januar 2018.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktivt og gøy arbeidsplass.
butikkmedarbeider. Kundebehandling (Tidligere ansatt) –  Trondheim kommune8 august 2017
Det var beste arbeidsplass og god leder , som er hyggelig å lære jobb i butikk.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv og gøy arbeidsplass.
butikkmedarbeider. Kasse (Nåværende ansatt) –  Sandmoen, NO8 august 2017
Produktiv og gøy arbeidsplass. Veldig god arbeidsmiljø.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Intressert med å jobbe med folk
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Bodø8 juni 2017
Jeg hadde veldig bra på jobben og var intressert å fyll på varen og sitt kasse
Fordeler
Nei
Ulemper
Ja
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Om Bunnpris avd Majorstuen
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Oslo5 mai 2017
Første dagen min var en typisk dag. Det var utfordrende for meg.Jeg opplevde vanskelige situasjoner,men klarte å takle de.

Jeg har vært veldig flink til å lære forskjellige oppgaver i forhold til jobben min, og jeg fikk veldig mye hjelp av kollegene mine.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Trivling og utfordrende arbeidsplass
Assisterende Butikksjef (Nåværende ansatt) –  Stavanger8 september 2016
en butikk som er liten med høye utfordringer mye på grunn av søndags åpent og det spesielt er en krevende dag.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Variert arbeidsplass med en variert hverdag
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Ålesund2 september 2016
En typisk dag på Bunnpris var underholdende og spennende på grunn av den store variasjonen av kunder, de var pratsomme og hyggelige mens de handlet i kassen. Et smil om munnen var aldri vanskelig å holde på plass.

Jeg har lært hvordan jeg behandler tippekassen og post i butikk. Har og hatt opplæring som Verneombud.

Mine medarbeidere var flinke i jobben sin, morsomme og som oftest i godt humør.

Den vanskeligste delen av jobben var turistsesongen og opplæringen av post i butikk.

Den beste delen av jobben var kundene. Spøkefulle, lattermilde og veldig fornøyde.
Fordeler
Gratis lunsj
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Læringsrikt og gøy
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Andenes18 april 2016
Gode arbeidsforhold med en god ledelse. Flinke mentorer og flotte kolleger. Bra opplæring og man følte seg belønnet for hver dag som gikk. Jeg lærte mye om service og reklamering av produkter.
Fordeler
Gratis Lunsjer
Ulemper
Litt mye baksnakking av kolleger
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fin arbeidsplass,greie ansatte
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Lyngdal, N107 august 2015
Tok bestillinger av frukt og grønt,vareplassering,sitte i kassen,og annet relatert butikkarbeid.
Fordeler
Gratis lunsj
Ulemper
egentlig ingenting
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God Arbeidsplass
butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Trondheim, N162 juni 2015
Har jobbet her i 9 år, og kan ikke si annet en at jeg stortrives.
Får nye utfordringer, godt miljø, sikkert og en herlig sjef.
Ulemper
Korte pauser, mye alene på jobb
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
produktiv arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) –  N0312 februar 2015
I butikken jobber jeg med forskjellige oppgaver .Det gjør at dag er ikke kjedelig. For meg er det viktig at i Bunnpris er stor vekt på servis for kunde.Kontakt med kunde er det som jeg liker best i denne jobben.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Variert og hyggelig
Butikkmedarbeider (praksisplass) (Tidligere ansatt) –  Oslo, N0323 april 2014
Det var mine venner som mente at butikk var noe som ville passe for meg. Må innrømme at jeg ikke hadde tenkt på det selv. De hadde helt rett!
Jeg trivdes veldig, veldig godt med å møte kunder, variasjonen i arbeidet og det å møte hyggelige kollegaer hver dag.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
trivelig arbeidsplass
butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  oslo28 mai 2013
Veldig fornøyd med arbeidsplassen, god opplæring. hyggelige medarbeidere,
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
hyggelig arbeidsplass
butikkarbeider (Tidligere ansatt) –  slemmenstad17 januar 2013
Blir hjelpsom for kunde.
jobbe post og typping.
Med arbeidere de var snille
Fordeler
gratis lunsj
Ulemper
full lansjpause
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter

Se flere Bunnpris anmeldelser

Du kan prøve:

Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Bunnpris. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,0
Basert på 19 anmeldelser
59
44
34
21
11

Rangeringer etter kategori

4,0Arbeid/Personliv forhold
3,0Kompensasjon/Fordeler
3,5Jobbsikkerhet/Forskudd
3,5Lederskap
3,5Kultur

Bunnpris anmeldelser etter sted