Bring anmeldelser fra ansatte

Fant 26 anmeldelser som matchet søket Se alle 58 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
mye stress
sjåfør (Tidligere ansatt) –  Tønsberg9 februar 2020
mye stress for veldig lite penger. ikke til å leve av
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Svært dårlig/Anbefales ikke
Terminalarbeider poster/Bring (Tidligere ansatt) –  Trondheim26 desember 2019
Dårlig arbeidsplass. Ønsker å advare andre å starte i Bring på Torgård. Dette er ikke en sunn arbeidsplass.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bring wareHoussing As/Berger
Lager (Tidligere ansatt) –  Berger17 desember 2019
det jeg jobber med det vårt Lager,(Logistikk,mottak av varer. fra utland. Registrering og send vider noen ante og med kondomer.....

det jeg vil jobber med er som Lager eller butikk.... jeg kan jobber når som hals
Fordeler
Gratis lunsjer eller jeg kan jo skjepper
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God arbeidsplass
Lagermedarbeider (Tidligere ansatt) –  Kristiansand11 mars 2019
Godt miljø, hektiske tider,greie kolleger, fin arbeidsplass
Fordeler
Sende pakker billig
Ulemper
nattarbeid
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Hard working but ful puzzling the pallets together on the container.
Logistic & Forklift driver (Tidligere ansatt) –  Oslo kommune14 februar 2019
Enjoyed working here although it could at times get really stressful and put alot of pressure on me, something I think I could handle alot better today.
Fordeler
Good salary
Ulemper
Long days
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
lagermedarbeider
Sjåfør (Tidligere ansatt) –  Oslo31 januar 2019
For meg er kreative utfordringer noe jeg trives godt med.
er en ansvarlig og seriøs arbeidstaker med lang og allsidig erfaring
Jeg ser alltid etter gode løsninger og kommer opp med ideer på hvordan de kan løses.
Som person er jeg pålitelig, nøyaktig, ansvarsfull, lærevillig, problemløser, god til å prioritere, samt fleksibel både når det gjelder arbeidsoppgaver og arbeidstid
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy arbeideplass
Terminalarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo, NO29 november 2018
En typisk dag på jobb ,Skifter til arbeidsklær ,hente håndskanner finner fram truck å gjøre klar til jobb

Hva har jeg Lært
jeg lært å losse og laste
Ulemper
30 min pause
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Interesting place
DELIVERY DRIVER (Tidligere ansatt) –  Oslo kommune20 juni 2018
The job it's nice because you travel a lot during the day and you have the chance to see a lot of places and meet a lot of people.
Management very free. No pressure on employees
Fordeler
diversity
Ulemper
long hours
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktivt arbeidsplass
Fortoller (Tidligere ansatt) –  Oslo6 juni 2018
Behandle restriksjonsbelagte sendinger fra utlandet.

Godt arbeidsmiljø.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
a good place for professional development
Truck driver (Tidligere ansatt) –  Oslo kommune24 april 2018
A large company in Scandinavia with very good transport managers, very good car park, and an enviable logistics. I have learned many good things and I consider a good experience for my professional development. A company in which everyone has the opportunity to grow and become a professional in transportation.
Fordeler
places of weekly rest
Ulemper
program flexibility
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Min anmeldelse
Logistikk mederabeider (Tidligere ansatt) –  Haugesund kommune6 april 2018
Jeg startet og jobbet i bring en stund jobba der og fikk ganske
mye erfaring. noe eg kunne ta med vidare i hverdagen.
Jeg er en person som liker utfådringer og er vilig til og lære nye ting. selv om jeg var utdannet i dette lærte jeg mye nytt
og han jeg jobbet med utfårdet meg på mye ulike oppgaver noe som jeg synest var ganske posetivt.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Great place to work
Freight forwarder (Nåværende ansatt) –  Haugesund12 februar 2018
Have learned a lot, and gained some great experience for my future career.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Relaxed Swim Coaching
Assistant Swim Coach (Tidligere ansatt) –  Bø, Norway17 juli 2017
The Gulbring gym is a well kept facility. I worked every friday as a part time swim coach. The kids enjoyed working with me because I spoke english. The management and workplace culture was much more lax than I am used to. I appreciated the laid back work environment, however it did not foster competitive swimmers. It paid decently well for how little I worked.
Fordeler
Good compensation for work done
Ulemper
Non-competative team with (me) a competitive coach
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Nice job and good people to work with.
Project Manager (Tidligere ansatt) –  Oslo Norway1 juni 2017
I had my own office! I was my own boss and and I had some traveling around Norway to visit other plants in the company. This was a very interesting job but my wife as an American wanted to move back to Florida after 33 years in Norway. It took almost 9 months for me to get "Green card " and SS# here!
Fordeler
Free food at overtime.
Ulemper
Free healthcare!
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Omväxlande,trevlig arbetsmiljö!
Lastbilschaufför (Tidligere ansatt) –  Hamar30 oktober 2016
Lastade,levererade och hämtade olika sortes gods. Jag trivdes jättebra med mina arbetskollegor,svåraste med jobbet va att lära sig att förstå,göra sig förstådd,men det gick riktigt bra efter några dagar. Bästa med jobbet va att det va kul med mycket kundkontakter,lära sig nya saker hela tiden och att få köra lastbil och nya utmanande ställen där jag skulle köra:-)
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fælt
Budbil sjafør (Tidligere ansatt) –  Stokke, Stokke kommune5 oktober 2016
Mye surr og rot, mye frem og tilbake og mange seine dager,, fælt
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
lærerikt
Lagermedarbeider (Tidligere ansatt) –  Østfold7 februar 2016
Første vi gjør er å plukke varer etter bestillingslister, så registrering på data også pakke varene.

Har lært en god del om data programmer, kommunisere med andre gjennom mail. Jobbe selvstendig og det å være nøye på hvilke varer vi plukker fra størrelse, farger til artikkel nr. Blitt flinkere med tall ved mottak.

Det viktigste er at det er et godtarbeidsmiljø.
Fordeler
nybakt brød til lunsj.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Et ganska ok arbete hos en ok arbetsgivare
Truckförare av T4 och T8 Container truck (Nåværende ansatt) –  Vestby2 februar 2016
Började normalt 06:00 och slutade ca: 16:30
Mycket kundkontakter
Fordeler
Arbete under ansvar - fritt
Ulemper
Dåliga övertidsbetalning
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
utfordrende
Trøckfører (Tidligere ansatt) –  Drammen, N0622 august 2015
hadde alltid noe og gjøre.
lært å jobbe selvstendig og ta riktige avgjørelser i hektiske hverdager.
Fordeler
selvstendig
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
hektisk/ produktiv
Terminal arbeider (Nåværende ansatt) –  Skårer5 februar 2015
Dagen min er travelt og hektisk.
Jeg jobber i sval og frys lager (det gjør ikke kollegaen min).
I tillegg kjøre jeg tralle med terminaltraktor.
Fordeler
Ingen
Ulemper
Korte pause og fysikk tung
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4Nei 1Rapporter
Krevd profil

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Bring. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

3,6
Basert på 58 anmeldelser
516
418
313
24
17

Rangeringer etter kategori

3,6Arbeid/Personliv forhold
3,4Kompensasjon/Fordeler
3,5Jobbsikkerhet/Forskudd
3,3Lederskap
3,5Kultur

Bring anmeldelser etter sted