Bravida anmeldelser fra ansatte

Viser alle 12 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Ble psykisk syk
Telekomminikasjons lærling (Tidligere ansatt) –  Du var overalt29 september 2019
Jeg kan ikke anbefale å jobbe her.

Sa ifra flere ganger som lærling hva jeg trengte å lære men de var kun ute etter å tjene penger og når det var dårlig info om noe så var det aldri dems feil men min for at jeg ikke viste bedre

Dårlig ledelse og dårlig opplæring var ny i arbeids livet og viste ingenting. Men gjett om jeg fikk all skylda for hver minste ting.

Ble psykisk syk av å være der siden det ble så ille og slutta med en gang jeg tokk fagbrevet (jobbet som lærling i 3.5 år normal er 2.5 år men de slet men å finne sted for å ta fagbrevet)

De jeg jobbet med var 40+ og behandla meg som en montør som hadde jobba i feltet fra før

Var ganske ødelagt de 2 første åra etter jeg slutta for å si det sånn

Vil ikke si så mye mer siden jeg prøver å glemme det som skjedde der og bare komme meg videre i livet
Fordeler
Å komme seg hjem
Ulemper
Dårlig ledelse. Mangel på info
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
produktiv och lärorik
Electrician (Tidligere ansatt) –  Stockholm21 november 2018
Hårt och dåliga arbetsmiljöer men kompenseras med bra lön och goda kunskaper till vardags
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Dålig arbetsledare o chef,som är ökänt i Örebro,även facket inblandad,som ej HR vill erkänna och skyller på dåliga rörisar.
VVS-Service (Tidligere ansatt) –  Örebro Län25 februar 2018
Jättebra arbetskamrater,trots dom jobbar i sina förfäders spår med empati,backup och även bjuder in en efter förtjänat deras respekt.
Ulemper
Inget, fick knapptelefon på 2000 talet, padda med 1GB, som försvårade det digitala arbetet och innebar söka upp grossist med wifi.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Stressig
Ovk kontrollant (Nåværende ansatt) –  Kiruna27 november 2017
Utvecklande arbetsplats med mycket att göra, men ibland lite för mycket
Fordeler
Fritt
Ulemper
Stress
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
job
General plumbing, central heating and adaptation (Tidligere ansatt) –  Stockholm Center, NY30 juni 2017
am a young man from Algeria, 27 years of work in the field of heating, heating and sanitation. I have 10 years experience looking for work with a Swedish company
Fordeler
9 years experience in the field
Ulemper
Swedish language
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra och trygg arbetsgivare.. Lyssnar och förser medarbetare med nödvändiga verktyg för att utföra ett bra jobb
Elektriker (Tidligere ansatt) –  Malmö9 mars 2017
Bra arbetsgivare.. Med trygghet och struktur.. Jämn o bra balans mellan arbetsliv o privatliv.
Roliga och utmanande jobb
Fordeler
Utmanande o givande jobb
Ulemper
Opersonlig organisation
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 3Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Godt arbeidsmiljø
Telemontør lærling (Tidligere ansatt) –  N0212 mai 2015
drar til kunden/arbeidsplasse og la kabler eller feilrettet på eksisterende nettverk, både fiber og kobber.
Fordeler
Godt miljø
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Kultur!
Projektledare, Nätverksinstallationer mm (Tidligere ansatt) –  Malmö28 april 2015
Malmö, kontor-Filial-syd

Drevs som ett eget företag med en kultur som,,

Säkert inte stämde överens med bilden ledningen själv tänkte att kunder skulle uppfatta kulturen, brist på moral mm
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4Nei 2Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Interesting Job and Location
Electrician (Tidligere ansatt) –  Luleå, BD22 april 2015
Installation of and torqueing, testing & commissioning of main 6KA bus bar system. Lead electrician in a team of 5 responsible for the main cable pulls in our section from 4 X 50’CU to 4 X 300’CU and 4 X 95’AL to 4 X 240’AL.I was also inducted on the cable management system and server racks etc for the data centre and was given instruction on, and completed a few splices independently myself, the fibre optic splicing machine with the cable jacket removing tool and fibre cutting tool also, and how to align the fibres correctly but also the cable so it sits nicely into its spool.This was my most enjoyable part of the job as the rest of the work was very repetitive and not very skill demanding but very labour intensive at times.
Fordeler
Nice area to work in, lovely people.
Ulemper
Repetitive Work, Very cold outside as low as -27C
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Every day was different
White ware installer and warehouse worker (Tidligere ansatt) –  Gothenburg, Sweden19 september 2014
Bravida was my absolute favorite job I've ever had. Me and my college installed white ware such as ovens, fridges, stoves, freezers all over the city of Gothenburg, Sweden. The job was great due to the freedom om creating our own schedule. All we needed to do was to show up at 7 am and leave at 4 pm, within that time we set up our time and work, as long as we did the jobs the boss was happy.
Fordeler
Being in control of our own workday, freedom of driving around the whole city
Ulemper
none
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4Nei 8Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Jag trivdes bra
Vvs-montör (Tidligere ansatt) –  Karlstad19 oktober 2012
Jag trivdes mycket bra både med ledarskap och kolegor,förtroendet var bra åt båda håll.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 6Nei 4Rapporter
Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Bravida. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,1
Basert på 12 anmeldelser
55
45
31
20
11

Rangeringer etter kategori

4,1Arbeid/Personliv forhold
3,9Kompensasjon/Fordeler
3,7Jobbsikkerhet/Forskudd
3,3Lederskap
3,2Kultur