Biltema anmeldelser fra ansatte

Fant 11 anmeldelser som matchet søket Se alle 45 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Renhold
Renhold (Nåværende ansatt) –  Vinstra10 april 2019
Hei eg er i dame på 45 år fra Vinstra som er intresert i renhold på Biltema veldig blid og liker å jobbe med alle eg har hvert i renhold i Ca 28 år er veldig inntresert i jobben hilsen Jorunn Bjørnvold
Fordeler
Vet ikkje
Ulemper
Ja
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 6Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Arbeidsmiljø
Ansatt (Nåværende ansatt) –  Alta25 januar 2018
Veldig godt arbeidsmiljø, Sjefen er flink og det virker som at han vet godt hva han gjør.
Fordeler
Rabatt på drikke
Ulemper
Nei
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 6Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Meget god arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter
Medarbeider (Tidligere ansatt) –  Fredrikstad kommune28 juni 2017
Biltema er en god og trygg arbeidsplass med hovedfokus på trivsel og miljø. Man lærer mye nyttig, og får god opplæring av erfarne medarbeidere. En typisk dag på jobben starter som regel med en liten brief av hva som skal gjøres, og deretter setter man igang dagens gjøremål.
Den mest utfordrende delen av jobben er nok å ha kunnskap om alt bedriften selger, da dette varierer stort i alt fra store kompressorer til ostehøvler. Det beste med jobben er alle menneskene man møter, og kompetansen man opparbeider seg gjennom kolleger og kunder.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 8Nei 2Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Hva jeg har lært
Butikkmedarbeider, praksisengasjement (Tidligere ansatt) –  Larvik, Larvik kommune2 mai 2017
Vel jeg har lært:
å være service innstilt
Holde det ryddet i hyller
Være løsningsorientert
Fordeler
bra arbeidstider
Ulemper
ingen
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4Nei 1Rapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Forferdelig arbeidsmiljø
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Biltema Bergen-Åsane10 januar 2017
Da jeg begynte i Biltema var det en trivelig plass å jobbe. Gode , flinke og engasjerte medarbeidere og en ledelse som var flink til å motivere. Siden oppstart i 2008 har varehuset jeg var ansatt i vært gjennom store omstillinger. Butikken er fullstendig bygget om og der har vært 3 forskjellige varehussjefer bare siste 3 år. Dette har skapt en stor gjennomtrekk av ansatte de siste 3 årene, og arbeidsmiljøet er blitt sterkt forurenset. Nå er det en leder som driver med utsrakt forskjellsbehandling og favoriserer enkelte. Utnytting av folk var Nav er også blitt en del av hverdagen. Arbeidsmiljøet er basert på frykt og usikkerhet og er lite motiverende. På grunn av hyppige lederskifte og manglende opplæring så evner ikke leder å få bestilt de varene som kundene forventer å finne i ett varehus. Dette fører til stor misnøye blant kundene som igjen kjefter på oss ansatte. De siste årene har det også vært stor turn over blant de ansatte , og dette fører også til at kunnskapsnivået blir unødvendig lavt. Kundene forventer samtidig at de ansatte har nødvendig kunnskap.
Fordeler
Gratis bæreposer dersom du handler.
Ulemper
Hoggstabbe for misfornøyde kunder
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 23Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv og gøy arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Steinkjer12 september 2016
Morsomme dager både på lager og ute i butikk.
En vanlig dag inkluderte alt i fra kundeservice, salg av varer, og lossing av nye varer inn til lageret.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 76Nei 236Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Positiv
Medarbaider (Tidligere ansatt) –  Haugesund kommune14 august 2016
jeg jobbet i kassen som kundehjelp, på lager ,kjørte gaffeltrucker ,bla ansvaret for varer osv.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 4Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Trivelig arbeidsplass med flinke medarbeidere
Butikkmedarneider (Tidligere ansatt) –  Arendal1 august 2016
-Typisk dag var varierte arbeidsoppgaver med Kassebetjening, Varepåfyll, Kundeservice, Montering av sykler og renhold

- Lærte stadig mer om de forskjellige salgsproduktene

- Flinke ledere med godt og tett samarbeid med medarbeiderne

- Hyggelige og flinke medarbeidere som samarbeidet godt

- Vanskeligst var nok den delen med reklamasjoner og misfornøyde kunder

- Mest underholdende var det gode humøret på alle
Fordeler
Gode rutiner, Klare og definerte arbeidsoppgaver
Ulemper
Til tider veldig hektisk, vikariat med varierende arbeidstimer
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Medarbeider på biltema
biltema medarbeider (Tidligere ansatt) –  Kristiansand kommune16 juni 2016
Det var en veldig spennende jobb, der jeg lærte mange nye ting. Kundebehandling og selge produkter. Medarbeiderne mine var fantastiske. En typisk dag på jobb var å legge varer i hyllene, rydde og sitte i kassa. Mest underholdende var å små prate av og til med kolleger.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 4Rapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
arbeidsmiljo er som helvete
medarbeider (Nåværende ansatt) –  Baerum Norge27 juni 2015
arbeidsmiljo er som helvete
Ikke noe respekt for de ansattene fra lederskapet.
Fordeler
nej
Ulemper
ikke noe pause bare 30 min for lunsj
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 23Nei 8Rapporter

Se flere Biltema anmeldelser

Du kan prøve:

Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Biltema. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

2,9
Basert på 45 anmeldelser
56
411
312
26
110

Rangeringer etter kategori

2,9Arbeid/Personliv forhold
2,5Kompensasjon/Fordeler
2,6Jobbsikkerhet/Forskudd
2,5Lederskap
2,8Kultur

Biltema anmeldelser etter sted