Bergen Kommune anmeldelser fra ansatte

Fant 21 anmeldelser som matchet søket Se alle 23 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Ikke en dag er lik innen dette yrke.
Omsorgsarbeider (Tidligere ansatt) –  Bergen kommune6 desember 2019
Ikke en dag er lik innen dette yrke.
Jeg jobbet her i ca 20 år.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Hyggelige kollegaer
Førstekonsulent (Tidligere ansatt) –  Bergen16 november 2019
Trivelig sted å være, mange hyggelige kollegaer. Avslappet miljø. Lite internt arbeidspress. Lange og mange koselige pauser. Fine nye lokaler.
For noen kan det oppfattes negativt at ting tar veldig lang tid, det er lite som haster, og lite kundefokus mye fokus på "kos".
Fordeler
Veldig interessante fagområder, faglig dyktige kollegaer.
Ulemper
Lite kundefokus
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Ekstremt dårlig ledelsen.
HELSEFAGARBEIDER MED VIDERE UTDANNING (Tidligere ansatt) –  Bergen1 oktober 2019
Jeg opplevd en evighet fortsettelse konflikt, slik at jeg ble forfulgt i private og offentlige live. De krevde lojalitet og gruppepress slik at jeg er helt isolert. Mobbing, grovt trakassering og innblanding i ulike saker som faglig utvikling, helse, kommunikasjon via nett. Jeg lever som nord koreanske i nord Korea. Blir anklaget at jeg er altfor integrert Norge. Ledelsen er på første rad å drive med hetsen i samarbeid med familien min. Jeg ble forgiftet i mat. Bestemt meg å slutte å jobbe.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 2Rapporter
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bk
Konsulent (Tidligere ansatt) –  Bergen, Bergen kommune11 februar 2019
Jeg begynte i denne jobben med et håp om jeg kunne utvikle meg til å bli rådgiver, men det ble det ikke noe. Det har bevist at jeg ikke kommer meg noen vei her, selv om jeg har gitt alt jeg kan.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Arbeidsmiljø
avdelingsleder (Nåværende ansatt) –  Fana, Bergen kommune3 januar 2019
Stødige og pålitelige kollegaer gjør at dagene blir gode for både medarbeidere og andre.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Kjekk arbeidsplass
Vikar (Tidligere ansatt) –  Bergen2 oktober 2018
Det var kjekt å jobbe i Bergen Kommune. Det var både lærerikt og krevende.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy og givende jobb
Støttekontakt (Tidligere ansatt) –  Bergen26 september 2018
Det var utrolig kjekt å lære noe nytt og ha en såppass variert arbeidsdag.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Aktiv og engasjerende arbeidsplass
Leir- og aktivitetsleder (Tidligere ansatt) –  Bergen, Bergen kommune25 september 2018
Jobber godt for at barn og unge skal ha skikkelige muligheter for fysisk aktivitet.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Krevende jobb
støttekontakt (Tidligere ansatt) –  Bergen kommune29 august 2018
Utføre ulike aktiviteter tilpasset barnets behov.
ta hensyn til barnets behov og tilrettelegge deretter.
Ha god dialog med barnets familie.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
kjekke kollegaer
Renholder (Tidligere ansatt) –  Bergen kommune7 september 2017
Gode vaskerutiner og kjekke kollegaer. En av mine første jobber.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En inkluderende og spennende jobb
Fagarbeider Barnehage (Tidligere ansatt) –  Minde, Bergen23 august 2017
Å jobbe i Barnehagen jeg jobbet i, var både spennende og tillot meg å være med på å forme barnehagens innhold, rutiner og Barnehagens logistikk, da heg og mine jollegaer var med helt fra Barnehagen var ny.
Fordeler
Fikk masse utfordringer
Ulemper
Veldig strenge, helt nye regler fra Bergen kommune
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Høyt tempo 😀. Lite innvirkning . 😒
Hjelpepleier (Nåværende ansatt) –  Åsane8 august 2017
Her er det veldig høyt tempo og man treffer nye mennesker hver dag, 'man må ha god tålmodighet og være svært fleksibel , ta alt på strakk arm. Jeg ønsker meg mer ansvar og litt lavere tempo.
Fordeler
Betalt lunsj.
Ulemper
Korte pauser .
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Ok
Integreringskonsulent (Tidligere ansatt) –  Bergen, Bergen kommune25 november 2016
God kultur, men forbeholdt ansatte med tidligere flyktning eller asyl bakgrunn
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Arbeidsplassen er kjekk å jobbe på .
Barnehageassistent (Nåværende ansatt) –  Olsvik6 september 2016
Dagen starter bra , har lært mye i barnehagen om hvordan man jobber med barn. blant annet hvordan man snakker til barna. osv. Medarbeiderene mine er svært hyggelige prate med . Spille musikk det likte barna masse og danset til .Stol-leken f.eks..
Fordeler
Gratis lunsj
Ulemper
ute i regnvær, blir våte
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
bra arbeidsplass
assistent (Nåværende ansatt) –  Bergen9 mars 2016
snille folk på jobb. Har fått mulighet til å utvikle kompetansen min på jobb.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy arbeidsplass
Hjelpepleier/sykepleier (Nåværende ansatt) –  Bergen1 mars 2015
Trivelig arbeidsplass, gode kollegaer. Effektivt jobb osv
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Spennende jobb og noe goy hver dag.
Vikar, assistent i barnehage. (Tidligere ansatt) –  Bergen, N1212 februar 2015
En typisk dag på jobben om morgenen - frokost sammen med barn og hjelp til fast førskolelærer eller nytt vikar. Kjøkkenhjelp noen gang etter frokost eller før. Tur 2 ganger i uke, eller hele dagen ute når de solskinne dag.
Jeg har lært hvordan å være mer effektiv å hjelpe hverandre. Jeg var assistent eller fast vikar 100% stilling, 60% stilling. Har hjelpet hver dag med i gruppe med 3-4 barn eller mer. Hjelpe å klæe på seg og vaske barn og, skifte blæie, lese bok, synge med dem, dekke bor, hjelpe med gym, utelek, tegne eller aktivitet ute, være på tur med dem sammen med førskolelærerne.
Den vanskeligste delen av jobben var være alene ute med mange barn, hvis andre førskolelærerne gå ut på at møte. (men det var ikke så lenge). Litt vanskelig å være alene med dem(barn) fordi de liker gamle førskolelærerne(avtoritett). Trenger tid til å kjenne hverandre mer hvis jeg er vikar. Vi må være hver dag med barn til å forståelse og kjærlighet.
Fordeler
Være gjest på foreldremøte med barn, karnaval, fødselsdagen, gratis kaffe.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Interessant
Konsulent (Nåværende ansatt) –  Trengereid oppveksttun1 desember 2014
Jeg har ansvar for lønnregistrereting, innkjøp og faktura. Jeg blir vist tillit og får arbeidsoppgaver som står i forhold til det.
Mine kollega her er få, da vi er en liten enhet. Jeg ser dem ikke så mye, da de er vakter i friminutter og har sine faste timer og forholde seg til. Men alle er veldig koselige kolleger som er lett å komme i kontakt med.
Ledelsen har jeg heller ingenting å utsette på.
Den vanskeligste delen er ikke jobben, men det at jeg ikke kan reise kollektivt på en enkel måte, det passer dårlig med arbeidstiden om ettermiddagen. Kunne ønske å slippe å kjøre selv vintermånedene.
Jobben er av den karakter som jeg trives med, lønn og innkjøp har jeg lang og god erfaring fra. Om jeg skulle ønske annet er det mer førstelinjetjeneste.
Fordeler
Gratis kaffe, felles lunch en gang pr mnd
Ulemper
Litt for få kollger
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Inte bra alls
Vaktmästareassistent (Tidligere ansatt) –  Bergen, N128 april 2014
Jobbade med att byta blödlampor, måla väggar, byta lås på skåp, rengöra en stor varmugn
Fordeler
Kort väg till jobbet
Ulemper
dåliga arbetsförhållanden(dålig luft, kollegor som rökte innomhus)
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Det var et gymnasium
Lärare (Tidligere ansatt) –  Bergen, N123 februar 2014
Prata med studenter om önskemål i samband med framtida utbildning eller arbete
Prata med studenter i förhållande till problem med lärare eller familj
Prata med lärare
Students problem
Mångfald och kreativt
Fordeler
Mångfald och kreativt
Ulemper
Jag vet faktiskt inte
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter

Se flere Bergen Kommune anmeldelser

Du kan prøve:

Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Bergen Kommune. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

3,9
Basert på 23 anmeldelser
57
49
34
23
10

Rangeringer etter kategori

4,0Arbeid/Personliv forhold
3,5Kompensasjon/Fordeler
3,8Jobbsikkerhet/Forskudd
3,9Lederskap
3,9Kultur

Bergen Kommune anmeldelser etter sted