Apotek 1 anmeldelser fra ansatte

Viser alle 15 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Flinke ansatte og godt arbeidsmiljø
Ekstrahjelp/tilkallingshjep som apotektekniker (Nåværende ansatt) –  Sauda, NO10 mai 2019
Varierende arbeidsoppgaver, med oppgaver både i selvvalg og reseptur.

Flinke ansatte som er gode til å samarbeide.

Mye forskjellige kunder.

Den vanskeligste delen av jobben er å huske all informasjonen som skal gis, spesielt i reseptur.
Fordeler
Fleksibel
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Autorisert apotektekniker som mm har lang erfaring fra apotek bransjen Flik til å analysere kundens behov
Apotektekniker (Tidligere ansatt) –  Ski9 mai 2019
Pålitelig og ansvarsbevist og flink til å lytte til kundens behov
Lang erfaring i resept behandling .
Liker å rydde å holde orden.
Tatt mange e læring kurs og deltatt på kveldskurs om salgsvarer i apotek
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Ikke bra
Operatør Multidose (Tidligere ansatt) –  Lørenskog kommune24 april 2018
Man blir fryst ut hvis man ikke passer inn i miljøet
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Presis og arbeidsvillig
Assistent (Tidligere ansatt) –  Vinstra27 februar 2018
Jeg er en veldig positiv person som er glad i å jobbe sammen med mennesker. Presis og arbeidsvillig.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
kjempe bra
apotektekniker (Nåværende ansatt) –  Oslo21 desember 2017
veldig koselige mennesker vell utdannet og kunnskaps dyktige
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv og hyggelig arbeidsplass
Apotektekniker (Nåværende ansatt) –  Ski, Ski kommune21 desember 2017
En fornøyd kunde forlater lokale når vi har gitt riktig veiledning og rådgivning.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv og hyggelig arbeidsplass
Apotektekniker (Nåværende ansatt) –  Ski, Ski kommune21 desember 2017
en hverdag er unik, møter ulike mennesker med ulike behov,
Fordeler
Gratis frukt kurv på bordet hverdag.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Productive
Pharmacy Technician (Nåværende ansatt) –  Norway16 august 2017
I work with prescriptions, sales , customer service etc. I do really like my job as pharmacy technician but, it's time to change to Sociology. I worked part time, because of my studies.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God Arbeidsplass
Apotektekniker (Tidligere ansatt) –  Stjørdal4 august 2017
Mye ansvar og tillit. God Arbeidsmijø. gode arbeidstider.
Fordeler
snille kollegaer
Ulemper
Sure kunder
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
godt selskap
farmasøyt (Tidligere ansatt) –  Oslo4 februar 2017
interessant jobb!
Flinke medarbeidere.
kundeveiledning.
reseptekspedering.
LAR utlevering.
Fordeler
farmasifaglig interessant.
Ulemper
kundeveiledning.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy arbeidsplass
Ekstrahjelp (Tidligere ansatt) –  Narvik kommune3 januar 2017
I begynnelsen var alt litt vanskelig siden jeg ikke hadde jobbet i apotek fra før av. Men jeg lærte å rydde varer og ta imot betaling i kassen osv. De arbeidsoppgavene jeg fikk var veldig lærerikt. Veldig trivelige ansatte med godt humør.
Fordeler
Trivelig arbeidsplass
Ulemper
Korte pauser
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra arbeidsmiljø, lærerikt
Apotektekniker (Tidligere ansatt) –  Skien9 juni 2016
God arbeidsplass, motiverende og lærerikt... Lærer noe hele tiden .
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
produktiv og sjarmerende arbeidsplass
apotektekniker (Nåværende ansatt) –  Horten9 mars 2016
Reseptbehandling og informasjon om riktig legemiddelbruk er en stor del av dagen. Lærer mest av dette, da det stadig kommer nye lege/hjelpemidler. har gode positive medarbeidere, god rutine på hva som skjer i løpet av en dag. Stort sett mye å gjøre, noe som gjør dagen intensiv og underholdende.
Fordeler
gratis lunsj ved infomøte
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
lærerikt og hyggelig arbeidsplass
apotekteknikker (Tidligere ansatt) –  N0315 november 2015
det stilles krav om at du man holder seg faglig oppdatert - men du får selvfølgelig brikkene du trenger for å bygge egen kompetanse her på apotek 1
Fordeler
lærer mye på jobb
Ulemper
kan fort bli mange på vent
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Apotek 1. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,3
Basert på 15 anmeldelser
58
45
31
20
11

Rangeringer etter kategori

4,0Arbeid/Personliv forhold
3,9Kompensasjon/Fordeler
3,5Jobbsikkerhet/Forskudd
3,7Lederskap
3,8Kultur

Apotek 1 anmeldelser etter sted