Apotek 1 anmeldelser fra ansatte

Viser alle 21 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
2 av 3 steder jeg har jobbet har det vært fint
Apotektekniker /sykepleier (Tidligere ansatt) –  Elverum21 november 2019
1 apoteket er det dårlig ledelse. Ser det er mye gjennomtrekk av ansatte og en del av de er ikke faglærte. Synes det er synd i forhold til utdannelsen man krevet og ikke minst kompetansen man skal gi kundene.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Flinke ansatte og godt arbeidsmiljø
Ekstrahjelp/tilkallingshjep som apotektekniker (Nåværende ansatt) –  Sauda, NO10 mai 2019
Varierende arbeidsoppgaver, med oppgaver både i selvvalg og reseptur.

Flinke ansatte som er gode til å samarbeide.

Mye forskjellige kunder.

Den vanskeligste delen av jobben er å huske all informasjonen som skal gis, spesielt i reseptur.
Fordeler
Fleksibel
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Autorisert apotektekniker som mm har lang erfaring fra apotek bransjen Flik til å analysere kundens behov
Apotektekniker (Tidligere ansatt) –  Ski9 mai 2019
Pålitelig og ansvarsbevist og flink til å lytte til kundens behov
Lang erfaring i resept behandling .
Liker å rydde å holde orden.
Tatt mange e læring kurs og deltatt på kveldskurs om salgsvarer i apotek
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God arbeidsplass.
Tilkallingsvikar (Tidligere ansatt) –  Bergen27 april 2019
Fin arbeidsplass. Litt stressende til tider, men godt og effektivt arbeidsmiljø.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Effektiv og gøy arbeidsplass med hyggelige kollegaer.
Tilkallingsvikar (Nåværende ansatt) –  Bergen27 april 2019
Veldig fin og effektiv arbeidsplass, men man må trives med en hektisk jobbhverdag.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Læremessig og produktivt
Ansatt, ekstrahjelp og sommervikar (Tidligere ansatt) –  Stord kommune1 oktober 2018
Min typiske dag hos Apoteket var ganske rolig i starten av uken, men så ble det travelt rundt helgetiden. Denne jobben er utrolig bra for fremtiden, du lærer mye som kan hjelpe andre mennesker og deg selv. Du lærer mye om hvilke produkter som er bra og ikke. Du får 20/30% rabatt av og jobbe der.
Det er enkelt og plassere produkter og jobbe med kassen. Men om du skal ta resepter kan det være litt mer krevende, fordi du må kunne informere om hvordan du skal bruke produktet og hva det er til.
Jobbmiljøet var både bra og ikke bra. Det var bra fordi de fleste ansatte var snille, kjekke og jobbe med. Flinke til å lære bort kunnskap. Sa ikke nei til det å hjelpe andre.
Den negative siden var at noen enkelte personer snakket litt bak ryggen på andre og bidro ikke med et godt arbeidsmiljø.
Fordeler
Kunnskap om helsemessige produkter, hjelpe de som trenger det, 20/30% rabatt på butikken, kom stadig nye produkter. En fin ting og ha på cv'en
Ulemper
Miljøet var ikke det beste pågrunn av enkelte personer, lære mye på en gang
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
gøy arbeidsplass
Apotek teknikker (Tidligere ansatt) –  Fredrikstad kommune15 august 2018
Jeg jobbet i salg varer og litt i ekspedisjon av resepter og jeg jobbet mest for å rydde legemiddel og svar på kundene om reseptfri legemiddel .
Fordeler
jeg fikk arfaring
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Ikke bra
Operatør Multidose (Tidligere ansatt) –  Lørenskog kommune24 april 2018
Man blir fryst ut hvis man ikke passer inn i miljøet
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Presis og arbeidsvillig
Assistent (Tidligere ansatt) –  Vinstra27 februar 2018
Jeg er en veldig positiv person som er glad i å jobbe sammen med mennesker. Presis og arbeidsvillig.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
kjempe bra
apotektekniker (Nåværende ansatt) –  Oslo21 desember 2017
veldig koselige mennesker vell utdannet og kunnskaps dyktige
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv og hyggelig arbeidsplass
Apotektekniker (Nåværende ansatt) –  Ski, Ski kommune21 desember 2017
En fornøyd kunde forlater lokale når vi har gitt riktig veiledning og rådgivning.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv og hyggelig arbeidsplass
Apotektekniker (Nåværende ansatt) –  Ski, Ski kommune21 desember 2017
en hverdag er unik, møter ulike mennesker med ulike behov,
Fordeler
Gratis frukt kurv på bordet hverdag.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Productive
Pharmacy Technician (Nåværende ansatt) –  Norway16 august 2017
I work with prescriptions, sales , customer service etc. I do really like my job as pharmacy technician but, it's time to change to Sociology. I worked part time, because of my studies.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God Arbeidsplass
Apotektekniker (Tidligere ansatt) –  Stjørdal4 august 2017
Mye ansvar og tillit. God Arbeidsmijø. gode arbeidstider.
Fordeler
snille kollegaer
Ulemper
Sure kunder
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
gøy arbeidsplass
Praksis i Apoteket, barnehage og omsorgssenter (Tidligere ansatt) –  Ålesund25 februar 2017
Likte meg veldig godt der, jobbet med mange mennesker som eldre, barn og ungdommer.
Fordeler
God arbeidsmiljø
Ulemper
ingenting
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
godt selskap
farmasøyt (Tidligere ansatt) –  Oslo4 februar 2017
interessant jobb!
Flinke medarbeidere.
kundeveiledning.
reseptekspedering.
LAR utlevering.
Fordeler
farmasifaglig interessant.
Ulemper
kundeveiledning.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy arbeidsplass
Ekstrahjelp (Tidligere ansatt) –  Narvik kommune3 januar 2017
I begynnelsen var alt litt vanskelig siden jeg ikke hadde jobbet i apotek fra før av. Men jeg lærte å rydde varer og ta imot betaling i kassen osv. De arbeidsoppgavene jeg fikk var veldig lærerikt. Veldig trivelige ansatte med godt humør.
Fordeler
Trivelig arbeidsplass
Ulemper
Korte pauser
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra arbeidsmiljø, lærerikt
Apotektekniker (Tidligere ansatt) –  Skien9 juni 2016
God arbeidsplass, motiverende og lærerikt... Lærer noe hele tiden .
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
produktiv og sjarmerende arbeidsplass
apotektekniker (Nåværende ansatt) –  Horten9 mars 2016
Reseptbehandling og informasjon om riktig legemiddelbruk er en stor del av dagen. Lærer mest av dette, da det stadig kommer nye lege/hjelpemidler. har gode positive medarbeidere, god rutine på hva som skjer i løpet av en dag. Stort sett mye å gjøre, noe som gjør dagen intensiv og underholdende.
Fordeler
gratis lunsj ved infomøte
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
lærerikt og hyggelig arbeidsplass
apotekteknikker (Tidligere ansatt) –  N0315 november 2015
det stilles krav om at du man holder seg faglig oppdatert - men du får selvfølgelig brikkene du trenger for å bygge egen kompetanse her på apotek 1
Fordeler
lærer mye på jobb
Ulemper
kan fort bli mange på vent
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Apotek 1. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,1
Basert på 21 anmeldelser
58
49
33
20
11

Rangeringer etter kategori

3,6Arbeid/Personliv forhold
3,6Kompensasjon/Fordeler
3,5Jobbsikkerhet/Forskudd
3,6Lederskap
3,6Kultur

Apotek 1 anmeldelser etter sted